Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-15, 10:33 AM   #1401
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
其實我覺得魔進Chaser仲勁過拉打Chaser,
魔進識用超重加速,連Dead Heat都被佢壓制,
照計超進化前既Brain、Medic都唔夠佢勁......
其實只要現家佢係吉車仔入支槍度都ok㗎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 10:37 AM   #1402
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
有幾多集冇提過重加速 a

重加速一早已經唔系d咩野超必啦 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 08-17-15 10:46 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 11:30 AM   #1403
Jetlam
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2014
重加速都冇用,係凡人先會中招
設定上拉打Chaser都識超重加速
不過又冇咩用,蘿莉少女會不斷變強,力量強到Formula咁又話唔怕超重,仲怕超重既好打有限用唔用都罷
Mach又話跨越Deadzone變強左,deadheat係超重勉強可以行動,咁跨越Deadzone後八成又話可以自由行動架啦
Jetlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-15, 01:19 AM   #1404
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
劇場版Dark Drive個三架Shift Car係有新聲效,定係重用現有聲效呢?
(見佢只不過係Repaint現有既三架Shift Car又賣過)

舊 08-18-15, 06:34 PM   #1405
Jetlam

仮面ライダーゴースト:天空寺タケル/西銘 駿
月村アカリ/大沢ひかる
御成/柳 喬之
仮面ライダースペクター:深海マコト/山本涼介
シブヤ/溝口琢矢
ナリタ/勧修寺玲旺
小野寺靖/佐野泰臣
謎の男/森下能幸
アラン/磯村勇斗
天空寺龍/西村和彦
ユルセン(声)/悠木碧
仙人/竹中直人

脚本:福田卓郎
監督:諸田敏
怪人デザイン:島本和彦

OP:氣志團

嘩,請埋竹中直人
悠木碧聲演
點解島本和彦唔係劇本

此篇文章於 08-18-15 06:37 PM 被 Jetlam 編輯。
舊 08-18-15, 09:30 PM   #1406
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
溝口琢矢?即係細路版野上良太郎?@_@

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-15, 10:00 PM   #1407
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
架電單車造型都唔錯
頗期待呢套

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-15, 12:03 AM   #1408
次期Cekehe
Game Master

引用:
作者: chunmanx 查看文章
架電單車造型都唔錯
頗期待呢套
根據往績,造型好就會劇情爛.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
舊 08-19-15, 12:31 AM   #1409
ComeLOLoh

引用:
溝口琢矢?即係細路版野上良太郎?@_@
http://muumuu.link/drama/mizoguti-takuya
時間過得真係快…

http://www.toei.co.jp/release/tv/1206109_963.html

http://tokusatsunetwork.com/2015/08/...n-rider-ghost/
主角Dead,之後翻生…

此篇文章於 08-19-15 12:41 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-15, 12:35 AM   #1410
Jetlam

引用:
早破哂功仲講呢d
而且ghost本身唔型

此篇文章於 08-19-15 12:37 AM 被 Jetlam 編輯。
舊 08-19-15, 08:48 AM   #1411
Jetlam

舊 08-19-15, 08:56 AM   #1412
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

我已經覺得條腰帶好嘈

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-19-15, 09:14 AM   #1413
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 魔璃 查看文章
我已經覺得條腰帶好嘈

近年來最嘈我係記得wizard

戰隊
獸電同忍忍者都好嘈

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-15, 09:53 AM   #1414
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章

近年來最嘈我係記得wizard

戰隊
獸電同忍忍者都好嘈
我覺得嘈都有分好聽唔好聽....WIZARD真係又煩又嘈又難聽....

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-15, 10:27 AM   #1415
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: fami~yan 查看文章
我覺得嘈都有分好聽唔好聽....WIZARD真係又煩又嘈又難聽....
水~水~~水~~~水水水 ...

當時聽倒真系想打爆個mon

忍忍者0個種8bit音樂幾好丫

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-19-15, 01:03 PM   #1416
次期Cekehe
Game Master

引用:
作者: 魔璃 查看文章
水~水~~水~~~水水水 ...

當時聽倒真系想打爆個mon
我比較討厭 嘻~嘻~嘻嘻嘻~

P&D

舊 08-19-15, 08:49 PM   #1417
ComeLOLoh

引用:
作者: Jetlam 查看文章
演技の經驗がない...

舊 08-19-15, 09:50 PM   #1418
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
其實造型唔算好
不過我覺得幾特別
夠心思

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-15, 09:57 PM   #1419
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: chunmanx 查看文章
其實造型唔算好
不過我覺得幾特別
夠心思
啲配角造型好爆... 仙人,和尚係唔係笑片
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-15, 08:37 PM   #1420
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
ドライブ 已經殺青了~
一年間辛苦了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-15, 09:49 PM   #1421
ComeLOLoh

我唔捨得呢套呀,因為中間開始真係幾好睇。

舊 08-22-15, 12:56 PM   #1422
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
ドライブ 已經殺青了~
一年間辛苦了
Heart大人、Chase,要活到最後啊!
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-15, 08:55 PM   #1423
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
與主角愛上同樣的人, Chase的旗也太大支了
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-15, 09:22 PM   #1424
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
希望三幹部都唔駛死,連一開始咁傻仔的Brain都有返d發揮,呢套d奸角真係寫得好好

咁明確地寫感情線係唔係拉打第一次?出奇地又真係幾多觀眾想知男女主角會唔會一齊
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-15, 10:10 PM   #1425
次期Cekehe
Game Master

引用:
作者: Sito 查看文章
希望三幹部都唔駛死,連一開始咁傻仔的Brain都有返d發揮,呢套d奸角真係寫得好好

咁明確地寫感情線係唔係拉打第一次?出奇地又真係幾多觀眾想知男女主角會唔會一齊
555都好明顯喎,草加擺明同乾巧爭女.......
Kiva過去篇仲亂到有多角戀.......

不過敵幹部感情線就似乎真係未試過

P&D

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 10:42 PM

手機版 | APP版