Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-05-05, 09:20 AM   #1
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
有無人玩高達0079果隻On-line game呀?

我會長註 "魯姆" sever 同至護國力爭到底。
譚煂少衛上

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 12:01 PM   #2
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
出左拿@@隻game??

舊 01-05-05, 12:19 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
玩咩架???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 02:49 PM   #4
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
我有玩~~

原本係自護公國....但係d fd 全部玩聯邦...逼我出賣自護公國

舊 01-05-05, 03:40 PM   #5
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
係點玩架???

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 03:53 PM   #6
Crazy Gamer

隻game其實都幾無聊,
不過作為"鋼旦"Fans,
點都要玩玩。

簡述如下:
隻game叫做玩On-line SLG,
主要係講你係一個艦長,
帶領你既手下去做一d mission;
(例如,阻止敵人降落等等……)
就算你係果個回合俾人ko左,只要等陣間又可以再打過。
打仗時,
你只只可以預先set好你d手下應該要點打點打,
而自已就只可以做座上客。
如果你玩緊個mission未完成,你都可以off-line,
因為電腦會自已繼續同你打落去。

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 04:00 PM   #7
知足常樂

引用:
作者: verdy_returner
點都要玩玩。

簡述如下:
主要係講你係一個艦長,
打仗時,
如果你玩緊個mission未完成,你都可以off-line,
你係買game???

利物浦~!!!You'll never walk alone
舊 01-05-05, 04:12 PM   #8
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
我都想玩…但部腦玩唔到……

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 04:21 PM   #9
Crazy Gamer

引用:
作者: AE86(Turneo)
你係買game???
唔明?
我係"買game",
如果唔係都玩唔倒啦!

舊 01-05-05, 04:38 PM   #10
知足常樂

引用:
唔明?
我係"買game",
如果唔係都玩唔倒啦!
唔係呀,即係你係上官網有得down定買隻番黎裝

舊 01-05-05, 04:43 PM   #11
Crazy Gamer

引用:
作者: AE86(Turneo)
唔係呀,即係你係上官網有得down定買隻番黎裝
oic
但係download完未又要走去買咭先玩到。
算啦……
其實我係想要個盒多過想玩隻game

舊 01-06-05, 08:54 PM   #12
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
咁其實有冇人玩le?

我都想試下.........

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-05, 10:45 PM   #13
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
點都要玩玩。

簡述如下:
主要係講你係一個艦長,
打仗時,
真係幾無聊

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-05, 12:34 AM   #14
庸者
Senior Gamer
亂轟ab砲廢人

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 小J
真係幾無聊
隻野真係得死忠同玩過阿基的野望系列班人先會長玩

舊 01-11-05, 01:26 AM   #15
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 庸者
隻野真係得死忠同玩過阿基的野望系列班人先會長玩
你講緊我ar?

隻game幾好ar...吾洗同人鬥多時間....又吾係一味打打打....好考策略

舊 01-13-05, 05:51 PM   #16
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
岩岩買左隻game....未玩
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-05, 06:07 PM   #17
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 我係我
岩岩買左隻game....未玩
我買左好耐...但係未玩過~~

舊 01-13-05, 06:49 PM   #18
我係我
Banned

引用:
作者: 91
我買左好耐...但係未玩過~~
玩左陣就覺得超無聊.... ...
戰鬥部份電腦幫你打晒,你郁都唔駛郁....
仲有d系統好似好鬼死復習咁....d畫面又唔掂..

68蚊丫
舊 01-13-05, 07:02 PM   #19
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 我係我
玩左陣就覺得超無聊.... ...
戰鬥部份電腦幫你打晒,你郁都唔駛郁....
仲有d系統好似好鬼死復習咁....d畫面又唔掂..

68蚊丫
我買53蚊咋喎~

舊 01-13-05, 07:11 PM   #20
我係我
Banned

引用:
作者: 91
我買53蚊咋喎~
我唔知丫,之前都未見過有隻咁既GAME賣,今日係荃豐見到咪諗住買黎玩下囉,點知..廢到冇人有..

近排都冇乜ONLINE GAME好玩....悶...
舊 01-13-05, 11:21 PM   #21
MKB
Ultimate Gamer
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
有Graphic既CGI game....
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-05, 12:08 AM   #22
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
咁依隻gundam online有冇人會玩

http://www.universalcentury.net/

舊 01-14-05, 12:10 AM   #23
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
ps2隻gundam格鬥仲吸引

呢隻係咪買左隻game就可以任玩?
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-05, 12:13 AM   #24
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
係咪即係好以DC以前果隻online甘玩ar?
如果係都幾好wo

舊 01-14-05, 12:14 AM   #25
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: samug
咁依隻gundam online有冇人會玩

http://www.universalcentury.net/
出左既話..點都要試下~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP]PSP 手提遊戲 LINE UP neo2046 手提遊戲機討論版 27 09-26-04 12:24 AM
燒唔到碟...pls help... usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-03-04 09:38 PM
玩 line "美 少 女" neo2046 ~清談館~ 59 05-11-04 01:46 PM
燒唔到碟…? usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 17 12-14-03 11:05 PM
Eason Line Up 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 2 08-13-02 06:20 PM

現在的時間是 09:37 AM

手機版 | APP版