Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-16, 12:49 PM   #851
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: sunhikari 查看文章
話時話係唔係無乜香港鋪有開訂隻DX VF-31J??

利申:已在AMAZON JP訂了
通常呢d鋪都唔敢收訂 或者等確實貨量先收

你要知道瑞橫行一係要跟死貨 一係比唔夠數

舊 08-09-16, 12:58 PM   #852
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ゆり 查看文章
通常呢d鋪都唔敢收訂 或者等確實貨量先收

你要知道瑞橫行一係要跟死貨 一係比唔夠數
macross個招牌是無行貨的,所以貨源唔會太穩定,唔收訂都好正常!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 01:11 PM   #853
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
無恥金和聲
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 02:09 PM   #854
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
話時話係唔係無乜香港鋪有開訂隻DX VF-31J??

利申:已在AMAZON JP訂了
有,但大部份都只開左一陣就截左
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 02:47 PM   #855
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 真!DC 查看文章
無恥金和聲
由手機版發出
其實好過同期開賣的MB藍迷,人地係秒殺,佢係分殺

基本上就咁睇VF-31J一定係炒硬.....
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 06:37 PM   #856
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

HI-METAL R VF-1J スーパーバルキリー(ミリア・ファリーナ・ジーナス機)
販売価格:9,288円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000106514/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 07:25 PM   #857
ゆり

苦主開左
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 07:45 PM   #859
D-boy

まったく新しい変形システムを詳細解説!「DX超合金 Sv-262Hs ドラケンIII(キース機)」特設ページ公開
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 09:41 AM   #860
sunhikari
Crazy Gamer

白騎呢隻堅得
我諗緊VF31同白騎的配件會點出?
又魂限的話會死的
舊 09-30-16, 03:00 PM   #861
ゆり

為紀念白騎士成功搶到隻龍3

舊 09-30-16, 03:08 PM   #862
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
為紀念白騎士成功搶到隻龍3
我都搶到
但5分鐘在sold out
舊 09-30-16, 03:09 PM   #863
ゆり

引用:
我都搶到
但5分鐘在sold out
我呢邊1分鐘就玩完

照計把劍加左右兩隻ghost應該都魂限喇

舊 09-30-16, 03:25 PM   #864
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
我呢邊1分鐘就玩完

照計把劍加左右兩隻ghost應該都魂限喇
仲有vf-31的sp都應該魂限
舊 09-30-16, 03:35 PM   #865
ゆり

引用:
仲有vf-31的sp都應該魂限
31冇愛特別係呢部咁空氣冇戲份

舊 10-03-16, 01:44 AM   #866
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
其實大家點知幾時開打(訂)?

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-16, 10:17 AM   #867
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
小姐點稱呼?
連人都可以變飛機型態定純粹"聖衣式"玩法

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-16, 02:05 PM   #868
ゆり

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
其實大家點知幾時開打(訂)?
bandai野online shop香港時間通常3點就開

日子就,一大堆日本網都有寫,唔難搵

舊 10-20-16, 07:33 PM   #869
D-boy

HI-METAL R スーパーバルキリー用ミサイルエフェクトセット
販売価格:4,320円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000107417/
舊 11-03-16, 02:01 PM   #870
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
隻麥斯12號出
精X 開新訂平左60蚊, 做左苦主
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 02:34 PM   #871
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
幾時開架?截左未?FB唔見O既?
訂左米娜唔想變單親家庭

舊 11-03-16, 04:03 PM   #872
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: Rance 查看文章
幾時開架?截左未?FB唔見O既?
訂左米娜唔想變單親家庭
https://m.facebook.com/story.php?sto...69638283130714

應該好快冇
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 05:16 PM   #873
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: now_loading 查看文章
隻麥斯12號出
精X 開新訂平左60蚊, 做左苦主
臨出貨先來玩預訂???? 總係覺得有D怪
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章