Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-05, 10:53 AM   #126
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
好野~ 我睇左

舊 06-21-05, 01:19 AM   #127
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
想問下有冇人對CaYOCO首《WILD AT HEART》有印象?
聽落好似GET WILD,但對比過又唔係一樣。
記憶中好似係CH既歌,唔多肯定……

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 01:32 AM   #128
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
作者: koumaou
想問下有冇人對CaYOCO首《WILD AT HEART》有印象?
聽落好似GET WILD,但對比過又唔係一樣。
記憶中好似係CH既歌,唔多肯定……
WILD at HEART係OVA 新世紀GPX Cyber Formula SAGA的ending歌。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 01:39 AM   #129
koumaou
降魔王

引用:
作者: z_plus
WILD at HEART係OVA 新世紀GPX Cyber Formula SAGA的ending歌。
原來係高智能呀
我本身對高智能已經冇咩記憶,執硬盤果時搵到呢首
唔知點解更係覺得係CH Orz

唔該晒。

舊 06-21-05, 07:18 AM   #130
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
原來係高智能呀
我本身對高智能已經冇咩記憶,執硬盤果時搵到呢首
唔知點解更係覺得係CH Orz

唔該晒。
我個fd愛Wild at Heart
我愛Get Wild
我地成日鬥唱

舊 06-21-05, 01:18 PM   #131
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: NTBOY
我個fd愛Wild at Heart
我愛Get Wild
我地成日鬥唱
[N°Û¿{ºqµ¡H

舊 06-21-05, 01:33 PM   #132
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: ttsssp
[N°Û¿{ºqµ¡H

亂碼ge

舊 06-21-05, 05:34 PM   #133
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
如果冇儲開完全版,本Vol. Z其實唔買都冇所謂
成本都係舊漫畫(兩篇City Hunter短篇,兩篇Cat's Eye 講「老鼠」),
最大價值可能係Get Wild 隻CD
真係俾我估中...雖然好想要Get Wild CD,但係好似唔係太抵...
X買左都有d後悔,所以冇買Y...只儲齊32本完全版就算了!!
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 06:55 PM   #134
koumaou
降魔王

引用:
作者: 土星人
真係俾我估中...雖然好想要Get Wild CD,但係好似唔係太抵...
X買左都有d後悔,所以冇買Y...只儲齊32本完全版就算了!!
不過儲齊會好有滿足感
好彩o係日本用唔駛七千L就買到齊書帶既完全版(1~19+X),如果唔係儲呢套野肯定要成二三千銀,貴死都似。

舊 06-21-05, 06:55 PM   #135
POISON

引用:
亂碼ge
頭先係學校電腦度
所以.......

我頭先話

小心唱錯歌詞俾人

舊 06-21-05, 07:03 PM   #136
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
不過儲齊會好有滿足感
好彩o係日本用唔駛七千L就買到齊書帶既完全版(1~19+X),如果唔係儲呢套野肯定要成二三千銀,貴死都似。
好正ar~TwT
雖然我唔鐘意咁擺

做乜本AH#14單丁放埋一便ga

舊 06-21-05, 07:53 PM   #137
koumaou
降魔王

引用:
好正ar~TwT
雖然我唔鐘意咁擺

做乜本AH#14單丁放埋一便ga
屋企冇位
打橫放真係唔方便[手羅],但我唔夠櫃,又冇個BOX可以裝住,真係冇計。
D北W作品起碼分左四處擺,而上面擺愛藏版Cat's Eye果格其實有兩層書,拎開左面果堆,就會見到中文版 Angel Heart #1-14。
日文版#1-10 就同FC擺埋第二度,果本日文版 #14 的確係孤兒

唔知土星人D完全版點擺?

舊 06-21-05, 08:07 PM   #138
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

小弟不才, 只有數本完全版

舊 06-22-05, 12:25 AM   #139
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
唔知土星人D完全版點擺?
haha...我d完全版點擺!?...就係完全冇位擺!!
我好多漫畫都冇位擺,尤其好似CH呢類完全版(我還有幽白完全版!!)...
全部都只係依度擺幾本,果度攝幾本...咁擺法真係好唔方便同危險,不過冇法!!
所以無論橫放定直放...我都好羨慕你地!!
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-05, 02:07 PM   #140
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
頭先係學校電腦度
所以.......

我頭先話

小心唱錯歌詞俾人
我次次都冇唱錯

舊 06-22-05, 06:13 PM   #141
POISON

引用:
我次次都冇唱錯
支持中文版
應該唱劉德華既
城市獵人
不過唱得真係好難聽

舊 06-22-05, 06:29 PM   #142
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
支持中文版
應該唱劉德華既
城市獵人
不過唱得真係好難聽
我想聽呀 where can down
我知d歌詞好低B
日日打game boy

舊 06-22-05, 08:19 PM   #143
POISON

引用:
我想聽呀 where can down
我知d歌詞好低B
日日打game boy
你要既話

pm我
我用icq or其他方法send俾你

舊 06-22-05, 09:04 PM   #144
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

有冇人買左AH #15

舊 06-22-05, 09:49 PM   #145
POISON

出左咩??

聽日去睇睇先得

舊 06-23-05, 12:17 AM   #146
koumaou
降魔王

睇玉皇朝個表,係呢幾日

舊 06-23-05, 12:22 AM   #147
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
香港中文版 Angel Heart #15 旁晚見街有得賣。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-05, 01:27 AM   #148
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
有冇人買左AH #15
I bought it while the shopkeeper was still packing the books

The focus of the story is back on Ryo

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-05, 12:01 PM   #149
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

我本來今日諗住放學買
但竟未有貨

我同AH#15雨中漫步ge夢想ar...

舊 06-23-05, 01:20 PM   #150
POISON

引用:
我本來今日諗住放學買
但竟未有貨

我同AH#15雨中漫步ge夢想ar...
頭先放學去買

有勁多存貨

已經睇緊

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:30 PM

手機版 | APP版