Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-14, 11:06 AM   #451
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: mikemike 查看文章
買返之前果隻FA獨角robot魂得啦
無BS,VN,VB
而且唔夠盾(得一個only)

舊 08-30-14, 11:28 AM   #452
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
無BS,VN,VB
而且唔夠盾(得一個only)
但只可以裝落destory mode

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 12:20 PM   #453
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
但只可以裝落destory mode
我正好就是對UC mode無性趣

舊 08-30-14, 12:26 PM   #454
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
我正好就是對UC mode無性趣
you win

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 09-02-14, 04:29 PM   #455
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

MS少女真係咁少人玩嗎?
個FA武裝set成個旺角油麻地只得現時點兩間有貨......

舊 09-02-14, 07:22 PM   #456
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
魂web呢d野一向嫁啦
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-14, 08:35 PM   #457
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

邊個敢落多
一陣坐艇就大鑊

舊 09-03-14, 04:02 PM   #458
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
問下女妖而家街價一般要唔要7字頭?

利申:已訂待贖
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-14, 11:15 PM   #459
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: hiyoko 查看文章
問下女妖而家街價一般要唔要7字頭?

利申:已訂待贖
我都想知,因為行極都唔見有價(貨)

舊 09-03-14, 11:33 PM   #460
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

應該炒到上8XX

舊 09-03-14, 11:46 PM   #461
柚原このみ

引用:
我都想知,因為行極都唔見有價(貨)
元朗米青有,武器set都係度

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-14, 11:52 AM   #462
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

準備中............

舊 09-04-14, 12:06 PM   #463
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
元朗米青有,武器set都係度
確實位置係...?
好耐無行過元朗d玩具店

舊 09-04-14, 12:11 PM   #464
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
確實位置係...?
好耐無行過元朗d玩具店
元朗零售分店: 元朗裕景坊大棠路8號(近南洋銀行)同益商場 3樓 1A室。
Retail Shop: Shop 1 -A On 3/F Tung Yik Building No.8 Yu King Square Yuen Long New Territories ;
TEL: 6891 7800
Mon-Sun: 11:30-21:00

舊 09-04-14, 01:54 PM   #465
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:

準備中............
mike大對換裝真係好有愛

舊 09-04-14, 02:17 PM   #466
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
mike大對換裝真係好有愛
上一次

下一次應該是MB Exia
不過要半年後的事

舊 09-08-14, 09:31 PM   #467
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 09-10-14, 10:43 AM   #468
Gallardo
最強(最凶)アイドル

http://tamashii.jp/special/agp/kancolle/index.html

舊 09-18-14, 11:19 PM   #469
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 09-19-14, 02:31 PM   #470
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 11:27 AM   #471
ゆり

由手機版發出
舊 09-26-14, 07:45 PM   #472
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 10-01-14, 05:16 PM   #473
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
信和一扭打叫我拎隻山田老師
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 08:25 PM   #474
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
愛宕開訂未?
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 09:53 PM   #475
ゆり

引用:
作者: hiyoko 查看文章
愛宕開訂未?
同大和一樣早就全滅啦日本各個網購

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
換agp卡一問? 27149 手機資訊/電腦軟硬討論 4 03-08-07 08:53 PM
[NEWS] Delkin updates Archival Gold media with Scratch Armor KKH 照相館 0 02-25-06 09:25 AM
[GBA]配件: Protect Armor SP ~Thunder Dragon~ neo2046 手提遊戲機討論版 12 11-12-04 08:10 PM
Jam Project AM Project 3rd.LIVE「震撼~Return to the Chaos~」預覽! macross7ra Neo Entertainment TREND 2 11-21-03 07:12 PM
AGP 8X hina 手機資訊/電腦軟硬討論 5 04-11-03 10:18 PM

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版