Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-08-16, 01:21 PM   #1951
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
朱凱迪個記者會講咩?真係江湖追殺令?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:22 PM   #1952
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
熱血呢D口水勇武正宗痴線既
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:26 PM   #1953
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
朱凱廸係咪比人恐嚇我相信唔多唔少係有。

不過成個記者會我只有一個message 就係 不停repeat 打倒政治暴力,我們都是朱凱廸
跟住都無乜實際野講過 

舊 09-08-16, 01:27 PM   #1954
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
朱凱迪同土盟為左翼,企係強權對立面,樣樣野吋步不讓,亦都唔打算同對家傾,呢個係佢地抗爭方法,亦都係從來無成功過既原因之一。
作為差D成為佢地抗爭而受影響既苦主,我好清楚佢地套路,亦都係我唔鐘意佢地既原因。
不過呢個都只係方法上既分歧,我認為朱凱迪係好真心,做財閥打手更加係無稽之談。
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:29 PM   #1955
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
財閥打手?新記長記請黎打恆記?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:36 PM   #1956
vjoose
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2014
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
YM最重要係佢本人既工作態度同論述的確議會中無人能及,論戰更加係未見過佢輸。
佢議會中一字一句的確有相當感染力。
問題始終係佢本人唔想贏

話時話,其實呢度有幾多人夠膽自稱年青人
我諗呢度老極都唔會有70後掛
有既我改口請教先進意見囉
由手機版發出
vjoose 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:37 PM   #1957
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
正宗熱狗既搵唔到地方入佢就老屈佢啦
反正佢做100件事總有一件事可以將佢標籤到

同共產黨比差在冇片影低朱凱迪自認係財團臥底

依家其實算唔算係
天要毀滅一個組織,必先令其瘋狂

以前我真係唔信熱狗係臥底
但係依兩日,明明有周永勤單野可以講
佢地就不停係度整火頭四圍燒人,分散人地注意力
從來冇鬧過保皇/689/土共
令人不得不思考佢地個目的到底係乜
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:40 PM   #1958
vjoose

有環保份子係地主打手,阻止新樓供應呢點我唔敢完全否定,因為咁做係的確令地主們獲益

至於朱生係咪呢種人,大家睇佢議會d票點投好過
由手機版發出
舊 09-08-16, 01:41 PM   #1959
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
周永勤單野我覺得流到爆

反而朱凱迪呢次我覺得唔多唔少都係有
但嚴重到咩程度就無謂估住

小二,花生不停上

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:41 PM   #1960
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: vjoose 查看文章
我諗呢度老極都唔會有70後掛
有既我改口請教先進意見囉
由手機版發出
有咩咁出奇?
不過先進既在下覺得你去熱狗問好D,應該冇咩人比佢地更前衛

舊 09-08-16, 01:44 PM   #1961
朝霧 海斗
Crazy Gamer

博士去朱生先留言叫佢保重比人插到上天花版

嗯 出黎又會話搶光環
唔出有藉口比人話

總之就沒熱時的事..

有時我覺得要要分清楚係熱狗d fans 係度嘈緊定係熱血核心成員係度嘈..

此篇文章於 09-08-16 01:47 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:45 PM   #1962
vjoose

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
有咩咁出奇?
不過先進既在下覺得你去熱狗問好D,應該冇咩人比佢地更前衛
失敬失敬
大佬你應該叫在上
由手機版發出
舊 09-08-16, 01:45 PM   #1963
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
引用:
我唔知果100蚊咩事
只係咁諗:傳媒有確實證據,果100蚊又係過左界既話,應該拉人封艇

有時我都唔明,點解報導出得街,但最後無人被捕
到底係老作,證據不足,定真係老廉包庇?真係包庇點解傳媒唔玩大去?
由手機版發出
你唔明其實無咩問題、識人做阿SIR佢地都唔明

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:46 PM   #1964
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
老實講,呢度鬧建制都已經係除左有新既新聞貼出黎後先跟住鬧兩句就後都已經無乜人會繼續花心機鬧
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:47 PM   #1965
vjoose

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
周永勤單野我覺得流到爆

反而朱凱迪呢次我覺得唔多唔少都係有
但嚴重到咩程度就無謂估住

小二,花生不停上
周生單野係擺老廉上枱

查得出既機會近乎零,查唔出老廉赤化無藥可救
由手機版發出
舊 09-08-16, 01:49 PM   #1966
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
果d係利是
中國人高興就會派紅包,吃飯高興嘛
由手機版發出
同事婆婆吃左餐好、
好葡萄

圍村最鐘意呢樣野

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:51 PM   #1967
傑斯特
Game Master

引用:
作者: newb 查看文章
老實講,呢度鬧建制都已經係除左有新既新聞貼出黎後先跟住鬧兩句就後都已經無乜人會繼續花心機鬧
唔係有D熱狗fans不斷轉移視線會咁

首先鄭松泰去關心人無做錯先
其他人點講根本唔重要
係D fans覺得重要啫

此篇文章於 09-08-16 01:57 PM 被 傑斯特 編輯。
舊 09-08-16, 01:57 PM   #1968
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: kev00269270 查看文章
正宗熱狗既搵唔到地方入佢就老屈佢啦
反正佢做100件事總有一件事可以將佢標籤到

同共產黨比差在冇片影低朱凱迪自認係財團臥底

依家其實算唔算係
天要毀滅一個組織,必先令其瘋狂

以前我真係唔信熱狗係臥底
但係依兩日,明明有周永勤單野可以講
佢地就不停係度整火頭四圍燒人,分散人地注意力
從來冇鬧過保皇/689/土共
令人不得不思考佢地個目的到底係乜
今日節目咪有開咪講周永勤單野囉
己經唔只講過一次tim 啦

舊 09-08-16, 01:59 PM   #1969
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
唔係有D熱狗fans不斷轉移視線會咁
又唔係既,大家都已習以為常。
如果鯨子旋風腿踢爆689春袋,咁建制就真係成到話題嘞…

舊 09-08-16, 02:00 PM   #1970
vjoose

呢三張leaflet唔關朱生個組織事
只係有些環保組職的確同地主會有聯系
不排除其實只係有共同利益而主動協助
但瓜田李下,總會引起別人遐想

由手機版發出
舊 09-08-16, 02:01 PM   #1971
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實住新界偶爾接觸到圍頭佬都知佢地咩人架啦,做得出有幾奇...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 02:11 PM   #1972
朝霧 海斗
Crazy Gamer

BTW 周永勤都比人恐嚇。。泛民咪又無人幫佢出黎站台。。

舊 09-08-16, 02:19 PM   #1973
傑斯特
Game Master

各有前因莫羨人
舊 09-08-16, 02:22 PM   #1974
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
呢三張leaflet唔關朱生個組織事
只係有些環保組職的確同地主會有聯系
不排除其實只係有共同利益而主動協助
但瓜田李下,總會引起別人遐想

由手機版發出
哩間野, 一直都係地產商旗下架啦. 佢地過錢比間野仲可以claim tax credit.

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 02:55 PM   #1975
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
周生單野係擺老廉上枱

查得出既機會近乎零,查唔出老廉赤化無藥可救
由手機版發出
同TREE根一樣用完即棄

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:22 PM

手機版 | APP版