Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-09, 05:55 PM   #451
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
kfc d印花有乜用?
叫外賣收到嗰隻(銀色貼紙)

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-09, 09:06 PM   #452
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 大懶財 查看文章
kfc d印花有乜用?
未聽過有印花~XD
折扣劵就收過
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-09, 09:47 PM   #453
臭氏
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 大懶財 查看文章
kfc d印花有乜用?
好似儲夠5個可以當錢洗
不過唔記得左當幾錢

舊 02-20-09, 11:51 PM   #454
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: POKA 查看文章
KFC出左一個叫雞脾餐~
有冇食左?
我覺得幾好食~
個飯同隻全脾好夾
食得飽!
食左2次

個份量ok,不過隻脾d油好勁,流左成堆油出黎
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-09, 08:28 PM   #455
POKA
Banned

引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
食左2次

個份量ok,不過隻脾d油好勁,流左成堆油出黎
炸唔熟你咪仲驚~
舊 02-22-09, 01:10 PM   #456
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
KFC coupon

http://www.kfchk.com/d_menu/kfc_coupon.pdf

買滿$30平$5

舊 04-08-09, 09:03 PM   #457
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
kfc出炸壽司...
遲下有無炸拉麵...炸年糕...炸鮮奶...炸大腸...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 09:10 PM   #458
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
kfc出炸壽司...
遲下有無炸拉麵...炸年糕...炸鮮奶...炸大腸...a
出返炸老鼠.................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 09:27 PM   #459
Kaiser
ドウケシ

炸壽司...

D飯差D薄過紫菜+炸粉
完全無握卷壽司應有果種口感

我後悔加左$6去要,一定唔會再試...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 09:43 PM   #460
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Kaiser 查看文章
炸壽司...

D飯差D薄過紫菜+炸粉

謝謝獻身試過後回個報告...
6蚊當買個教訓...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 10:15 PM   #461
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002

味道其實唔差, 不過飯都唔多粒, 似食緊炸粉+紫菜+芝士+蟹柳(佢話有蝦, 但我食完都唔覺有)

舊 04-08-09, 11:12 PM   #462
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: Hallucino 查看文章

味道其實唔差, 不過飯都唔多粒, 似食緊炸粉+紫菜+芝士+蟹柳(佢話有蝦, 但我食完都唔覺有)
o岩o岩我都試完, 蝦就冇一條, 不過o的粉有少少炸蝦味, 唔通係用炸完蝦o的油炸? (咁高章?)

雖然口感唔錯, 但係青瓜都冇條, 單買4-5蚊差唔多

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:27 PM   #463
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
炸壽司...

D飯差D薄過紫菜+炸粉

我差d買左黎食
都係為左慳几蚊,食左21.8 o個個

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:31 PM   #464
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
我都食左,個味OK喎
但冇咩飯唔夠喉,同樣食唔到有蝦
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:38 PM   #465
Kaiser
ドウケシ

……你地唔講我都唔知有蝦wo aaaaa

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 12:18 AM   #466
POKA
Banned

引用:
炸壽司...

D飯差D薄過紫菜+炸粉

唔試都知肯定係地雷野
我食26.8個SET仲滿足
舊 04-09-09, 04:37 PM   #467
司狼神威
Game Master
我懶故我在

XBox Live GamertagDerekLaw
我覺得好似食左炸蟹柳咁....

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 09:39 PM   #468
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
新果個炸卷好好食丫 >3<

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 09:50 PM   #469
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
好彩冇買,佢張poster好吸引

近排都係食菇飯果個餐$21.8<<我覺得好低,唔知點解

舊 04-09-09, 10:37 PM   #470
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
作者: williamsiusuper 查看文章

飽唔飽肚?

舊 04-10-09, 12:13 AM   #471
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
早幾日,為了試炸壽司,去大埔超級城KFC。
覺得賣食物的小妹妹完全唔掂,態度奇差。
聽唔清楚我叫乜,無禮貌地問:乜野話?
如果唔係趕時間,我已經向經理投訴。

唔係見到海報,真係唔知有蝦,我食果件都無。
炸壽司炸得好燶。不過不失,可以一試。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 01:00 AM   #472
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章

呢個計落係幾抵
可惜我唔食粟米\

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 10:10 AM   #473
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
我早兩日食炸壽司都唔算少飯
都食到有蝦
但係隻味唔係我杯茶
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:58 PM   #474
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
我早兩日食炸壽司都唔算少飯
都食到有蝦
但係隻味唔係我杯茶
好細件,我食不到有蝦

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 04:48 PM   #475
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
唔知係咪上次垃圾雞單野,今日外賣時送左本[專業監控,步步追蹤]的品質小冊子,都有幾頁的
http://www.kfchk.com/d_menu/foodsafety.pdf

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版