Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-07-13, 09:18 PM   #926
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: PullMaster 查看文章
有RPG可以仲快

P.S 角色又被del, 又重做緊tutorial
100先有RPG 刷夠曬皮 XD

菠蘿/榴彈/RPG都係咁玩
除左炸前方個一堆之外

炸到後面架箱形車然後爆炸會炸爛毒品

此篇文章於 10-07-13 09:37 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:32 PM   #927
PullMaster
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
PSN  IDbaohead
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
100先有RPG 刷夠曬皮 XD

rpg唔係太得 菠蘿都係咁玩
除左射前方個一堆之外

射後面會炸爆件毒品
我見D鬼佬就咁射, 以為亂黎都得 XD
PullMaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:38 PM   #928
Alphaaldo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
引用:
你是360版?
我P3中午12點一直在玩
不過偶爾出現無法連接雲端
我都係p3

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 10:01 PM   #929
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
頭先有條友偷我架bumble bee
咩都唔理即刻打死佢拎番架車

舊 10-07-13, 10:16 PM   #930
涅吉.水母
地下&アイドル住人

40級任一個人已經唔夠打www
隊友要起碼15有SMG先夠打Orz
技術少d都哭哭

-----
眼都痛嘛...
投降

又搵到好任刷
兩個人/一個人做都好快
35級 - 清空時間(馬丁)

需要兩部車
第一位黏彈黏係車殺女証人 然後影張相
另一位直接去MARK定大頭針去交任
熟手1分鍾完場

------
一個人做版本
黏彈黏係車殺女証人 然後影張相
打電話解除通緝/自殺 去交任
單人750RP $10000

此篇文章於 10-08-13 03:44 PM 被 涅吉.水母 編輯。 原因: 少少任務更新
舊 10-07-13, 11:45 PM   #931
laymanhk

註冊日期: Apr 2009
我剛開始玩
請問怎SAVE遊戲進度?
THANKS
laymanhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 12:17 AM   #932
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: laymanhk 查看文章
我剛開始玩
請問怎SAVE遊戲進度?
THANKS
完成任務或收集物品後會自動儲存, 要自行儲存要返屋企張床.

舊 10-08-13, 12:19 AM   #933
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: carychow 查看文章
仲有按上制用手機左邊中間果格Quick Save

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 12:41 AM   #934
laymanhk

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: carychow 查看文章
我完成左第一個任務
玩到偷車同成功避開警察
但熄機再開又自動LOAD番去第一個任務(九年前)
laymanhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 12:50 AM   #935
涅吉.水母
地下&アイドル住人

40級後會見到10小時後投放黃色特殊箱
入面竟然有火神機槍wwww
舊 10-08-13, 12:52 AM   #936
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: whassupbun 查看文章
洗左個角色出番黎

願聞其詳

舊 10-08-13, 01:05 AM   #937
whassupbun

引用:
作者: c_fu 查看文章
願聞其詳
冇呀我琴晚都係長load冇反應所以強行按PS制Quit Game, 再入Online就自動入揀人畫面,兩個可用既slot都冇晒人,叫我整個新,見到咁樣加上夠鐘訓咪算鬼數,cancel再入番單機再quit game, 冇開新人。
跟住今日開機諗住搏下佢會唔會出番黎,點知又真係有 乜都冇做,首先入單機再入Online, 就自動load番個人出黎了。
我覺得關鍵係冇左角色果時唔好即刻整個新角,其他版友都有提過,可能會變相overwrite左個舊角。

舊 10-08-13, 01:10 AM   #938
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
冇開新人
但係20LV己一去不復返

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:15 AM   #939
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
40級後會見到10小時後投放黃色特殊箱
入面竟然有火神機槍wwww
我唔使lv.40都開箱拎過火神
但出game再入返就冇左
之前未買AK既時候
都開箱拎過兩次AK
但過一陣又唔見左
結果都係比錢自己買
買未就未試過唔見
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:18 AM   #940
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
我唔使lv.40都開箱拎過火神
但出game再入返就冇左
之前未買AK既時候
都開箱拎過兩次AK
但過一陣又唔見左
結果都係比錢自己買
買未就未試過唔見
第一次遇到黃箱
可能都係照15lv

其實綠色箱/敵人打出黎
拎到既武器要夠lv+買過子彈先當你有
好鬼奇怪的...不過都試過唔見左
(我到呢家都未買過槍)

此篇文章於 10-08-13 01:20 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-08-13, 01:51 AM   #941
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
http://vr-zone.com/articles/recent-t...row/59307.html

Recent Tweet suggests Rockstar will wipe all ‘GTA Online’ character data tomorrow

If a recent Tweet is to believed, Rockstar Games is planning on enacting a server-wide global reset of all character data for Grand Theft Auto Online, wiping all of the in-game cash and Reputation Points earned by gamers thus far.

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 08:39 AM   #942
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨晚比前兩晚好些,不過不知是我的線路問題還是怎樣兩次執行任務中時突然psn斷了線

還有差不多都是自己玩沒有人接受邀請,頂多是接受了版友的邀請玩了一個我還夠lv玩的任務(可惜失敗了)

發現了偷車去賣最好是偷開逄跑車,一部值6500元,比起幫奸商偷指定車也許更方便更化算呢(其實我試過一次賣一架值7500元,可借不記得是什麼類型了)

此篇文章於 10-08-13 08:43 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 08:49 AM   #943
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
昨晚比前兩晚好些,不過不知是我的線路問題還是怎樣兩次執行任務中時突然psn斷了線

還有差不多都是自己玩沒有人接受邀請,頂多是接受了版友的邀請玩了一個我還夠lv玩的任務(可惜失敗了)

發現了偷車去賣最好是偷開逄跑車,一部值6500元,比起幫奸商偷指定車也許更方便更化算呢(其實我試過一次賣一架值7500元,可借不記得是什麼類型了)
絕品。衛士。蹻跑車 無損下 可賣8000

ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 08:55 AM   #944
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
琴日終於好好好好多拿!
甘先似樣嘛

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 09:14 AM   #945
whassupbun

引用:
作者: Viper II 查看文章
http://vr-zone.com/articles/recent-t...row/59307.html

Recent Tweet suggests Rockstar will wipe all ‘GTA Online’ character data tomorrow

If a recent Tweet is to believed, Rockstar Games is planning on enacting a server-wide global reset of all character data for Grand Theft Auto Online, wiping all of the in-game cash and Reputation Points earned by gamers thus far.

http://support.rockstargames.com/hc/...-is-this-true-

舊 10-08-13, 09:38 AM   #946
無神論者

註冊日期: Apr 2010
被剷角色離奇復活... = ="
D錢一個仙都無少到...
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 11:09 AM   #947
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

你又係斷咗psn, 我都係斷咗2次

大概係十點幾到十一點幾個陣

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 11:37 AM   #948
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
真實世界做野為層樓,而家打機都係,是否可悲

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 11:45 AM   #949
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
有冇人刷暴力輸送?
刷既留個id
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:07 PM   #950
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ShinShiden 查看文章
絕品。衛士。蹻跑車 無損下 可賣8000
thanks

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
你又係斷咗psn, 我都係斷咗2次

大概係十點幾到十一點幾個陣
我是大約8時半至9時左右
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 09:53 PM

手機版 | APP版