Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-04, 05:08 PM   #1
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
Full Metal Panic 2

總共有多少集?
那裹有較多wallpaper 下載?thx
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 05:21 PM   #2
迷之樣
Game Master
『最気高刃』

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsheep23
11+兩集special
迷之樣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 05:23 PM   #3
RID
Registered User

註冊日期: Oct 2003
兩集sp加埋都係同一集e時間差唔多...
RID 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 05:49 PM   #4
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 05:52 PM   #5
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA

有沒有犯版規犯 ???
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-04, 08:30 PM   #6
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
其實想買第一套睇。
各位可否講講好唔好睇呢?
因為我兩套都未買。

舊 01-27-04, 08:34 PM   #7
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
引用:
Originally posted by naco :
其實想買第一套睇。
因為我兩套都未買。
絕對好看
不過第一輯故事無第二輯咁好笑
不過睇埋可以清楚故事背景
兩套都誠意推介你看

舊 01-27-04, 08:37 PM   #8
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
Originally posted by naco :
其實想買第一套睇。
因為我兩套都未買。
個人覺得第二輯正過第一輯...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-04, 08:59 PM   #9
RID
Registered User

註冊日期: Oct 2003
我鐘意第一輯...
第2輯純搞笑...
基本上故事連貫性冇咁大
第一輯有故事,有軍火,有機械人,都有搞笑
RID 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-04, 09:02 PM   #10
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by RID :
我鐘意第一輯...
第2輯純搞笑...
基本上故事連貫性冇咁大
第一輯有故事,有軍火,有機械人,都有搞笑
但第一輯有時好鬼悶.....

舊 01-27-04, 10:03 PM   #11
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
Originally posted by angelsky :

絕對好看
不過第一輯故事無第二輯咁好笑
不過睇埋可以清楚故事背景
兩套都誠意推介你看
多謝大家的意見,相信我會買來看看

舊 01-28-04, 02:47 AM   #12
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
睇第一輯可以多o的明白個世界觀,
但第一輯的內容其實幾鬆散,特別是到了故事後期有點爛尾~

舊 01-28-04, 09:06 AM   #13
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
第一輯:
故事較正經﹐以頭三本(無記錯的話)小說版(長篇)作為骨幹加插小說版(短篇)作點綴。如果喜歡機械人,軍事同緊張劇情就會較喜歡第一輯!!
第二輯:
故事較輕鬆攪笑﹐在小說版(短篇)中抽一些故事作主題!!因今輯的製作組比上去得較盡。所以十分攪笑抵死!!如果想笑下的話第二輯會較適合!!

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM

現在的時間是 01:29 AM

手機版 | APP版