Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-11-12, 12:45 AM   #376
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
大部分街客d狙都做唔到野

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 12:56 AM   #377
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
單天寶至尊,720KO分,其他一個100,一個150,3個人0
BTW,有人100都囉到,對面LV唔同
唔怪得射落去放血

陸吉支BZ真係唔講得笑

此篇文章於 07-11-12 01:00 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 01:04 AM   #378
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
終於上等兵

陸吉支BZ 1400好大力

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:44 AM   #379
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
隻GAME想放棄了

100付出 0回報 咁都有既
我又冇強求 你俾部陸高我啦
或者魔蟹 或者 SP改都好呀
依家真係.......
大魔又係見都未見過

我就升曹長啦 仲係用輕吉 陸吉 老虎 S型渣

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 07-11-12 02:48 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:57 AM   #380
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: GN00508771 查看文章
隻GAME想放棄了

依家真係.......
大魔又係見都未見過

你還有雷射大炮
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 03:45 AM   #381
siuterry

引用:
隻GAME想放棄了

依家真係.......
大魔又係見都未見過

我覺得鐳射大炮實用過陸高同sp 改
陸高LV1同陸吉LV3
都係陸吉LV3實用好多,
加parts 都可以加多D
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 04:08 AM   #382
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

情意結啊
始終這系列叫機動戰士高達而不是機動戰士吉姆吧...ORZ

舊 07-11-12, 04:14 AM   #383
siuterry

引用:
情意結啊
始終這系列叫機動戰士高達而不是機動戰士吉姆吧...ORZ
你要的是RX78-1 或者RX78-2
不是什麼只能在陸上爬行的陸戰型高達
人要向高處看

P.S: 雖然我都成日用陸高, 感覺上用左會高分D

舊 07-11-12, 04:18 AM   #384
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: siuterry 查看文章
我覺得鐳射大炮實用過陸高同sp 改
陸高LV1同陸吉LV3
都係陸吉LV3實用好多,
加parts 都可以加多D
呢個真
冇咁實用得黎仲要高cost d
重生秒數又要多d
所以我呢兩日都係用番d吉同渣多
低 lv rare機唔可以落多d parts發揮唔到真價
用番d低cost 高 lv 機仲好d

舊 07-11-12, 04:25 AM   #385
siuterry

引用:
作者: VICT 查看文章
呢個真
冇咁實用得黎仲要高cost d
重生秒數又要多d
所以我呢兩日都係用番d吉同渣多
低 lv rare機唔可以落多d parts發揮唔到真價
用番d低cost 高 lv 機仲好d
陸高如果唔係LV2 or LV3
真係唔會太勁,
不過老實講佢D甲硬左好多,
係唯一Parts 加唔到多,
HP多極有限

反而隻鐳射大炮LV1都比我加到去HP 12000+
隻鐳射大炮LV2仲HP 14400
唔自己沖上去同同伴打有排都唔洗維修

此篇文章於 07-11-12 04:27 AM 被 siuterry 編輯。
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 05:07 AM   #386
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
第一次遇上敵人6部有4部有無敵裝甲/TRAN-SAM
晚上打真的特別非常LAG
下午打的時候明明很順....
打中不出HP棒還算好了....打中但是出白HP棒才杯具(明明敵人都在炮我而不是在撞)
還有5秒內3發BAZOOKA,"把我用來當踏台?!"(步行上我的頭頂...),太空坦克發炮時是把自己(的分身)射出去等等

PS.LAG的時候ASL功能反而會把子彈射到奇怪的方向去...

此篇文章於 07-11-12 05:09 AM 被 knight-philip 編輯。
knight-philip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 10:56 AM   #387
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: knight-philip 查看文章
第一次遇上敵人6部有4部有無敵裝甲/TRAN-SAM
晚上打真的特別非常LAG
下午打的時候明明很順....
打中不出HP棒還算好了....打中但是出白HP棒才杯具(明明敵人都在炮我而不是在撞)
還有5秒內3發BAZOOKA,"把我用來當踏台?!"(步行上我的頭頂...),太空坦克發炮時是把自己(的分身)射出去等等

PS.LAG的時候ASL功能反而會把子彈射到奇怪的方向去...

比人當踏台, 這可是經典的名場面

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 01:00 PM   #388
魔王-將

PSN  IDkingjoe_1988
格機真係好慘...唔係比隊友斬到訓地就係比隊友射腳
之後比人做
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 01:24 PM   #389
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
成日都打打下黑畫面bug

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:17 PM   #390
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
格機真係好慘...唔係比隊友斬到訓地就係比隊友射腳
之後比人做
都係個句…
隊友唔生性…你自己幾勁都無用

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:56 PM   #391
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
原來唔係全部M$都可以上LV5.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 08:44 PM   #392
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
■イベント告知
7月12日(木)14:00~ 特別な設計図を入手できる、期間限定イベントを実施予定です。
■アップデート予定
7月12日(木)14:00~ 天候変化MAP「砂漠地帯(夜)」を追加予定です。
今後はスムーズなマッチングを優先するため、MAP数は常時3~4MAPを上限として定期的に入れ替えを行います。
次回アップデートより選択できるMAPは、「山岳地帯」「砂漠地帯」「砂漠地帯(夜)」の3MAPを予定しています。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 08:51 PM   #393
steve

註冊日期: Aug 2002
到底佢幾時先捨得出"無人都市" 呢個 map ?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 08:57 PM   #394
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
■イベント告知
7月12日(木)14:00~ 特別な設計図を入手できる、期間限定イベントを実施予定です。
■アップデート予定
7月12日(木)14:00~ 天候変化MAP「砂漠地帯(夜)」を追加予定です。
今後はスムーズなマッチングを優先するため、MAP数は常時3~4MAPを上限として定期的に入れ替えを行います。
次回アップデートより選択できるMAPは、「山岳地帯」「砂漠地帯」「砂漠地帯(夜)」の3MAPを予定しています。
喂....BUG修正呢?

舊 07-11-12, 09:20 PM   #395
Kain

我錯,落得太近俾自己部機頂住個位,拆唔切炸彈
舊 07-11-12, 09:23 PM   #396
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
上等兵可以改色..專用機

舊 07-11-12, 09:51 PM   #397
Kain

一滴血用反格KO對手
拆緊彈俾人炸中停左,無扣血,自己人做既!
又拆唔到啦
舊 07-11-12, 10:03 PM   #398
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Kain 查看文章
一滴血用反格KO對手
拆緊彈俾人炸中停左,無扣血,自己人做既!又拆唔到啦
年中試唔少
拍街客

舊 07-11-12, 11:10 PM   #399
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
玩咁耐先知人類既火箭炮打得爆ms.....

舊 07-11-12, 11:17 PM   #400
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: steve 查看文章
到底佢幾時先捨得出"無人都市" 呢個 map ?
早午晚天氣候都當新map... 有都市真係辛苦sai

此篇文章於 07-11-12 11:24 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 02:07 PM

手機版 | APP版