Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
tom 09:52 AM 03-29-12
美服Atlus有Persona全系列, Knight in the nightmare等減價... 港服連買都未有...
http://blog.us.playstation.com/2012/...s-live-on-psn/

喺vita無新game期間, 推吓精選psp classic都好啦...
Orphan 11:09 AM 03-29-12
@field download版特價1980 yen!

and
有冇人買左釣魚?
如何?
$300我有啲心動...但fami通評分好低
onikun 11:29 AM 03-29-12
3/29的日服PS STORE更新了~

SAMURAI & DRAGONS下載中~
RR都有更新~有新賽道玩了
(有買RR PASS的朋友再加一部新車先行配信)
MOTORSTROM RC才800 YEN, 好吸引
@FIELD, 釣魚和棒球都開賣了~(但我要無視)
DMRevolution 11:56 AM 03-29-12
我download緊 ...@field 我買卡版無視....

-----------------------------------------------------

在公司用pccw dl 真是....1個中都未dl 完....天呀
>>>>>劉伯<<<<< 02:17 PM 03-29-12
Samurai & Dragons DL不能@@"
taotao1984 02:34 PM 03-29-12
其實想問下, 在psn買的 ps one game 可以在psv上玩嗎?????
DMRevolution 02:38 PM 03-29-12
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
Samurai & Dragons DL不能@@"
dl 完都冇用....日本時間@2:45pm main 緊.....

4月1 號前dl 好似有500cp 送
>>>>>劉伯<<<<< 02:44 PM 03-29-12
作者: dmr5202005:
dl 完都冇用....日本時間@2:45pm main 緊.....

4月1 號前dl 好似有500cp 送
爆左
今晚至算
二打六車手 c.p 02:47 PM 03-29-12
原本, 我都想download , 不過....
作者: :
サムライ&ドラゴンズですが膨大なアクセス集中により現在ゲームサーバーに接続できない障害が発生しいます。
本当に申し訳ございません!現在、障害の復旧に向け調査を行っております。復旧の際にはあらためてお知らせいたします。
ご迷惑をおかけ致します。#samdra #sega

kamkw 03:07 PM 03-29-12
MK
王樣物語 499
釣魚next 309
DMRevolution 05:33 PM 03-29-12
作者: >>>>>劉伯<<<<<:

爆左
今晚至算
已經入唔到- -!?

作者: 二打六車手 c.p:
原本, 我都想download , 不過....
老實講...之前在IPHONE 都咁死過....今次又犯....
真是唔知可以講D咩好= =
wailala19 06:12 PM 03-29-12
作者: dmr5202005:
已經入唔到- -!?
down咗咁耐都未玩到......
onikun 06:29 PM 03-29-12
作者: wailala19:
E家又維護過...香港時間19:15分再開SERVER...|||
玩住多羅貓好了
Orphan 07:06 PM 03-29-12
PSN慢到....
DMRevolution 08:20 PM 03-29-12
作者: wailala19:
作者: onikun:
E家又維護過...香港時間19:15分再開SERVER...|||
玩住多羅貓好了
玩住7公主等算= =....

放毒...

公主著泳裝了-口-
ゆり 08:58 PM 03-29-12
作者: Orphan:
@field download版特價1980 yen!

and
有冇人買左釣魚?
如何?
$300我有啲心動...但fami通評分好低
特價做到幾時?
delkong 09:31 PM 03-29-12
我人唔到jp psn
出 NP-8038-9 有無高手知點解??
Orphan 09:40 PM 03-29-12
作者: ゆり:
特價做到幾時?
4月4號!
ゆり 09:45 PM 03-29-12
作者: Orphan:
4月4號!
原來隻game都好細下

咁買10000點入再世順便買埋好了
小昭Teddy 03:18 AM 03-30-12
@field原來有炮姐,睇睇卡版幾錢再考慮
釣魚低分?有冇人買左?
kyo353 09:23 AM 03-30-12
呢度冇人買左釣魚?
想睇下隻game得唔得。。。
ゆり 09:39 AM 03-30-12
作者: 小昭Teddy:
@field原來有炮姐,睇睇卡版幾錢再考慮
釣魚低分?有冇人買左?
釣魚點睇都好雷

@field就當佢pangya玩
NetNetBoy 10:04 AM 03-30-12
http://jp-playstation.custhelp.com/a...ail/a_id/12357

Sony個電點比iphone用?

佢個奇怪ke USB插可以入 普通USB?
seaman01 10:04 AM 03-30-12
CHING們, 小弟新買PSV
其他機好似PSP, 3DS, IPHONE咁, 我都係就咁用返部MACBOOK PRO個AIRPORT SHARE個WIFI出黎用
部部機都冇問題, 但係部PSV用呢個方法拎極都拎唔到IP, 話我PASSWORD錯, 我試過RESET PASSWORD都一樣話我錯, 之後我試用IPHONE HOTSPOT比部PSV係上到網, 但係用3G DL唔到PS STORE D GAME
有冇CHING係同我用同一種方法但係上到呢? 係咪有野要SET返架 ?
唔該哂各位CHING
一小英口 10:18 AM 03-30-12
作者: ゆり:
@field就當佢pangya玩
玩後感希望
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後

返回主題版面