Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
NetNetBoy 09:47 AM 03-23-12
就係張紙冇咩講... 其實我連佢入面本 中文manual都睇到一頭霧水...

不過算啦... 今晚有時再入code... 玩起上來... 覺得唔錯...
至少畫面比Golf靚好多... Golf試玩後放棄...

作者: 草薙さん:
Online Pass 唔會只有30日有效期之後收你月費咁樣丫 ?
有冇Exactly既條文可以睇返?

林柏淇 12:11 PM 03-23-12
作者: NetNetBoy:
就係張紙冇咩講... 其實我連佢入面本 中文manual都睇到一頭霧水...

不過算啦... 今晚有時再入code... 玩起上來... 覺得唔錯...
至少畫面比Golf靚好多... Golf試玩後放棄...
佢個意思係唔係online server down之前30日會通知...
草薙さん 02:56 PM 03-23-12
Portable Charger 行貨己售
tung999 07:06 PM 03-23-12
作者: NetNetBoy:
http://asia.playstation.com/hk/cht/news/latestNewsDetail/266640

港服著數
著數1:買遊戲 送 PS Vita或高達$500 PSN預付金額
於3月19日至4月18日期間,在點數商城購買PSN預付金額並於PS Store內購買任何內容,消費金額最高的十位會員可獲以下勁獎:
咁既淡季要人鬥高消費 = =

Portable Charger 行貨己售
知唔知咩價位~
fhdelibird 07:49 PM 03-23-12
作者: tung999:
咁既淡季要人鬥高消費 = =

知唔知咩價位~
公價係349
有舖頭賣320
psv 10:33 PM 03-23-12
我想問港行psv拎唔拎到日本psn果1000yen?
dark_ming_ 10:36 PM 03-23-12
作者: psv:
我想問港行psv拎唔拎到日本psn果1000yen?
很遺憾,不行。
onikun 12:29 AM 03-24-12
話說有冇人有留意今個星期出的Little Buster Converted Edition有冇貨返?
如有, 可以報個價&查有沒有特典嗎?
C.K.F. 01:02 PM 03-24-12
近排 PSV 呢度好似靜咗好多, 無乜新game, 冇乜話題...

日本果邊銷量仍然冇乜起色... 唔知歐美果邊又點呢?

PSV 的銷路唔多唔少會受New iPad影響,

加上D廠唔係好盡心盡力幫佢出GAME, 來緊真係唔知點算好了
pet3 02:04 PM 03-24-12
作者: fhdelibird:
公價係349
有舖頭賣320
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)
Orphan 02:44 PM 03-24-12
作者: onikun:
話說有冇人有留意今個星期出的Little Buster Converted Edition有冇貨返?
灣仔兩間都$450, 冇特典
kamkw 03:45 PM 03-24-12
作者: onikun:
星期二見到信和賣緊499冇特典
而家仲有冇就唔知了
草薙さん 05:44 PM 03-24-12
作者: pet3:
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...
DMRevolution 06:17 PM 03-24-12
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...
岩岩唸住出去買vita個尿袋,點知見到momax 8000mAh 話可以差vita....

頌要438, 有間460。。。。我係咪應該跳槽呢-0-
草薙さん 06:21 PM 03-24-12
計落Momax平D既, 不過要睇返個Size, 同埋有冇需要用到8000mAh
DMRevolution 06:31 PM 03-24-12
計落Momax平D既, 不過要睇返個Size, 同埋有冇需要用到8000mAh
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
onikun 06:52 PM 03-24-12
作者: Orphan:
灣仔兩間都$450, 冇特典
果然是那兩間...
話說188 GAME HIT會收VISA嗎?

作者: kamkw:
星期二見到信和賣緊499冇特典
而家仲有冇就唔知了
剛去完, 全軍覆沒
DMRevolution 07:08 PM 03-24-12
作者: dmr5202005:
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
到最後,旺角星際398

今晚誕下先
DevilElvis 07:35 PM 03-24-12
終於平平地買咗張喇

cPak 07:53 PM 03-24-12
作者: DevilElvis:
終於平平地買咗張喇

即係幾錢呢?
亍 ◣ 08:19 PM 03-24-12
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

台灣出左香港聲氣都冇,頂......
Orphan 08:31 PM 03-24-12
作者: jaVaj ◣:
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
亍 ◣ 08:33 PM 03-24-12
有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???
GN00508771 08:36 PM 03-24-12

作者: Orphan:
充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
香港個官網都唔知幾耐冇更新...
2009 08:52 PM 03-24-12
有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???
喜利有喎,349
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面