Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Suda 12:09 AM 12-22-11
未見過FC有咁多人online
winsonandcyndi 12:16 AM 12-22-11
作者: Suda:
未見過FC有咁多人online
真系..

P.S 畫畫高手好多...自愧不如
antony chan 12:19 AM 12-22-11
真係好好玩XD
係咁亂畫嘢炸出去XD
W!LL 12:21 AM 12-22-11
玩緊, 大家ADD左我同我講聲 XD
赤武神 12:22 AM 12-22-11
作者: W!LL:
之前add左你了!
issac92354 12:26 AM 12-22-11
usayarE
teealpha
fantasy俊仔
Sea
hk_kent
winsonandcyndi
golan
W!LL

已add以上咁多位
neo2046 12:28 AM 12-22-11
交換friend code, 請往

Nintendo 3DS收集FC、Q﹠A及放毒區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=209770&page=26
Akira 明 12:31 AM 12-22-11
大家都add我一齊交換日記吧
可以send相比人睇嗎
畫完send有兩個選擇,右邊個係咩嚟?
一定要畫哂4張嗎,四格漫畫
赤武神 12:33 AM 12-22-11
作者: BistonC:
好卑鄙,信紙款式要用game coin換
點選信紙?
usayarE 12:36 AM 12-22-11
作者: W!LL:
ADD左你!

作者: Akira 明:
可以send相比人睇嗎
作者: 赤武神:
點選信紙?
要畫多幾幅先會出加入相片/選信紙
唔一定要畫晒四格
W!LL 12:36 AM 12-22-11
作者: 赤武神:
點選信紙?
右下個細箭咀, 有寫真, 音聲, "日文"果個係揀信紙
艾域斯 12:36 AM 12-22-11
可以send相比人睇嗎
右邊係刷身通訊的時候 send 俾人

p.s. 已add呢幾版的人
N0T51B 11:08 AM 12-22-11
年內突破400萬台
草薙さん 11:09 AM 12-22-11
昨日好似嚮旺角擦到Neo大
區域: 馬來西亞
神名レオ 01:03 PM 12-22-11
個日記太毒了!玩左成晚
點都好,3DS總算有個通訊模式了!!!(希望佢再升級加啲直接啲嘅功能就無敵)

題外話:頭先入去PSV區,諗住睇下呢個個行程,呢一刻冇GAME啱玩(分分鐘等一兩年先有)
都想吸收下資訊,但見到部份留言都幾心痛,原來係好多人眼中3DS係完全冇野玩,買嘅都係返來擺....
終於有啲開始明點解咁多本身自稱某GAME DEADHARD FANS
一見到自己隻心愛遊戲唔係出係自己部"機"度就連隻心愛遊戲都放棄埋....
(突然有感而發,唔係想玩咩POSTS WAR)
最想表達嘅,幾個月前真係對3DS好失望,但呢一刻絕對覺得冇買錯同好多野玩~
enishi 01:04 PM 12-22-11
Version 3.0.0-6U available via wireless Internet connection includes the following improvements:

Date Available: 12/21/2011

System stability improvements and other adjustments Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.

A minor update which improves StreetPass Mii Plaza application.
由手機版發出
issac92354 01:16 PM 12-22-11
可以send相比人睇嗎
add左你

個日記真係好正
係咁收到新日記
文香四豆 01:23 PM 12-22-11
friend code 終於有用喇~
係嫌佢每次有新都要load一次同有筆數限制姐
神名レオ 01:31 PM 12-22-11
作者: 文香四豆:
friend code 終於有用喇~
係嫌佢每次有新都要load一次同有筆數限制姐
第數限制好可惜,畫四格唔夠墨用!
usayarE 03:13 PM 12-22-11
有無人試過擦到日記?
我㨂左好多個話擦身時交換
但其實究竟係只會擦一個日記定係會擦晒㨂左咁多個?

我就希望可以加筆數,可以無限回覆,可以分類,有community可以交流,有得轉發同埋可以輸出/save落SD card
任天堂每次出新服務d功能都好基本...
Underdawg 03:21 PM 12-22-11
各位好,我係新機主
請各位ADD我 4596-9590-4789
仲有我想問點解唔可以係PROFILE到加3DS friend code 既?
阿聰 03:27 PM 12-22-11
有冇版友有買外置充電品或者外置電池?有冇推介?謝謝。
teealpha 03:33 PM 12-22-11
作者: 阿聰:
有冇版友有買外置充電品或者外置電池?有冇推介?謝謝。
我自己用緊勁量XP8000,我fd就用XP4001A
DQGUNDAM 05:36 PM 12-22-11
作者: 李奧涼介:
個日記太毒了!玩左成晚
點都好,3DS總算有個通訊模式了!!!(希望佢再升級加啲直接啲嘅功能就無敵)

題外話:頭先入去PSV區,諗住睇下呢個個行程,呢一刻冇GAME啱玩(分分鐘等一兩年先有)
都想吸收下資訊,但見到部份留言都幾心痛,原來係好多人眼中3DS係完全冇野玩,買嘅都係返來擺....
終於有啲開始明點解咁多本身自稱某GAME DEADHARD FANS
一見到自己隻心愛遊戲唔係出係自己部"機"度就連隻心愛遊戲都放棄埋....
最想表達嘅,幾個月前真係對3DS好失望,但呢一刻絕對覺得冇買錯同好多野玩~
果d係收藏家,唔係玩家,無需介懷

真正玩家係玩game而唔係玩機
teealpha 05:58 PM 12-22-11
作者: 李奧涼介:
個日記太毒了!玩左成晚

其實正如早兩日我同我同事對話咁,

我: MH3G響3DS度OK喎,冇乜問題,係個芒細左D
同事: 佢下隻好出返落PSP度啦
我: 4都係出響3DS度喎,E3有片睇
同事: 晒左隻好GAME
我:

對我黎講除左食野同聽歌/音樂之外其他野都唔好太主觀,咁樣做人會開心好多
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後

返回主題版面