Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-30-12, 09:31 PM   #51
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: 二伍 查看文章
播av又認為我咸濕
夜返又認為去滾
我係咪要做人妖先得
最近有笑話一則
話說朋友的太太不滿佢成日睇AV
話佢變態
於是最後太太出錢佢去睇心理醫生(女)

結果係朋友同個醫生(女)夾埋係咁話佢老婆唔應該話佢變態同埋係好正常
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-12, 07:32 PM   #52
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
呢排又黎料,以前明明係佢話睇完報紙要放入櫃.
而家睇完又唔放...話佢又話有咩問題...
我話係你早幾個月先講要放入櫃...
而家佢又話唔駛..OK ..你而家話唔放咪唔放...
但而家又多左樣衰行為...就係好大力打落D報紙到...等佢平哂..再放入櫃...話易收埋..
我話你用手壓落去一樣JA..又唔駛無啦啦有咁大聲出現....
個心真係離一離...
佢話你咁大個人有咩問題...
我話個心離一離同你幾歲係無關係呀...
佢都係唔理...日日如是...係咁打D報紙....
真係愈來愈嬲..
我叫佢做既野就無一件佢做...
我地唔做就嘈到爆...樣樣都係小事..
成日係到無事生事...正XX.........

神魔:12476797

NTR.......

此篇文章於 12-08-12 07:37 PM 被 yeah yeah 編輯。
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 07:38 PM   #53
raidou
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我叫佢做既野就無一件佢做...
我地唔做就嘈到爆...樣樣都係小事..
點都好,你一開火多數會家變
唯有忍o下,當聽唔到佢發癲
少D碰面亦可能有幫助

我媽都係少事就o係度嘈,你做唔到佢要o既又係嘈
仲要永遠自己越鬧越大聲,驚死隔離聽唔到咁...(灰)
佢嘈醒你(等於你媽打報紙)就完全唔係問題
但你嘈到佢就大大獲

溝通過問題依舊,唯一方法係自己忍
因為佢一句更年期就大晒所有人都要就佢
除非你唔認佢做你阿媽(遠目)

辛苦晒!!
raidou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-12, 12:00 AM   #54
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
當你有一個老退化的家人,更年期的媽媽便不算什麼了......
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:09 PM

手機版 | APP版