Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>牙狼-GARO- 集中討論區(News:"白夜の魔獣" 前編 12月15日放送)
赤兵尉SETH 01:05 AM 02-10-06
作者: Shing:
神奇搬Server,
16~17 Sub要遲D一齊出。

=======================================================

據說GARO+影山 figure一日內賣光了。
>神奇搬Server
唔怪得知週圍搵都冇la

garo頭批貨被瞬殺,可能因為狗年關係,d外人行過見到金色好意頭都入番隻
俺興幸可以$320入到,e家MK最平都要$350~420
Shing 08:42 AM 02-10-06
作者: 赤兵尉SETH:
俺興幸可以$320入到,e家MK最平都要$350~420
照殺 ...隻figure勁型

copy from E-Flick:http://www.e-flick.net/index.html

GARO & ZARUBA

GARO

影山
赤兵尉SETH 10:32 PM 02-11-06
黑歷史...

浦木豪 11:17 PM 02-11-06
終於睇番 17 raw,
今集劇情都幾沉重…
總覺得今集カオル出奇地可愛,尤其係知道鋼牙用黎做佢餌個陣
Gashapon™ 11:35 PM 02-11-06
黑歷史...
親戚者
赤兵尉SETH 11:50 PM 02-11-06
作者: 浦木豪:
終於睇番 17 raw,
今集劇情都幾沉重…
總覺得今集カオル出奇地可愛,尤其係知道鋼牙用黎做佢餌個陣
痴漢演技都值得一讚b
條美人魚果然索,真係比個頭嚇左一嚇

俺細個都有養過鬥魚,真係諗唔到雨宮可以梗玩
Shing 12:48 AM 02-12-06
有冇人覺得近幾集GARO恐怖左
18未睇唔知;
但15同17個氣氛好嚇人
雖然始終都冇爆缸

全高約30CM
赤兵尉SETH 12:52 AM 02-12-06
30cm係隻馬學人雙腳直立下?a
Gashapon™ 12:58 AM 02-12-06
30cm係隻馬學人雙腳直立下?a
應該騎係隻馬上面夾埋30cm呀
Shing 09:05 AM 02-12-06
16Sub出左、聽日出17

16依幕我 了。

夜貓 04:28 PM 02-12-06
看了18集...三神官是奸的
法師被殺,徒弟去番犬所搶魔刀
鋼牙不接任務,三神官改叫玲幫手
為了令玲去搶回魔刀和殺鋼牙,居然騙玲說靜香(玲girlfriend)是鋼牙殺的
赤兵尉SETH 11:19 PM 02-12-06
爆劇情爆得更直接好似唔係更好...
綾小路雷太 11:21 PM 02-12-06
有冇人可以幫我忙.....

邊度有得釣? 知既pm我可以嗎?

麻煩各位太大
Pandahahaha 11:30 PM 02-12-06
睇完17個預告,加上你地咁講,有d唔對路
15果時都怕怕地,不過首主題曲太正了
黑咪 破壞大王 02:53 PM 02-13-06
睇完第一話的無料配信,
完全呆了
果然好正
赤兵尉SETH 11:19 PM 02-14-06
仲以為5月先出...
呢隻原型製作係竹谷喎,唔和會唔會跟藤罔d關節

綾小路雷太 03:28 AM 02-16-06
終於追到大家進度

好正啊~ 愈睇愈覺得佢正過拉打 (或者係因為成人向可以去得盡d )

anyway~ 十七話都幾沉痛下
唔知之後佢同鋼牙會點@@

期待十八集中

ps~ 有人話月到最後會死
我覺得未有定案呢~ (可能係因為十五集既暗示影響掛?)
我諗真係要到結局先知結果嚕
(斷估雨宮唔會咁快講最後一頁白紙係乜掛 )
Shing 12:57 AM 02-18-06
GARO #19

第三位魔戒騎士登場
佢係...

暗黒騎士 キバ(牙)

阿Wing 10:42 AM 02-18-06
同zero有乜唔同, 色差唔多
Shing 01:16 PM 02-18-06
多口講句:

是日係影山的生日
疾風雷電 04:08 PM 02-18-06

個腰帶X肯定係殺銀牙女朋友果個……最後應該金銀狼合作打黑狼…
赤兵尉SETH 03:02 AM 02-19-06
俺好似好耐之前post過呢隻野既模型...\
赤目黑龍 03:08 AM 02-19-06
今集最有趣就莫過於早段
人有人打, 劍有劍打~~
Shing 09:32 AM 02-19-06
又話"GARO"係稱號最高的魔戒騎士、
但點睇個"KIBA"都高級過佢

邪美一下就死 (GUEST 的命運...)
佢好可愛呀
赤兵尉SETH 12:49 PM 02-19-06
作者: Shing:
又話"GARO"係稱號最高的魔戒騎士、
但點睇個"KIBA"都高級過佢

邪美一下就死 (GUEST 的命運...)
佢好可愛呀
隻KIBA好似話係非正統既黑暗魔戒騎士,識吸收hola(廢話...)
邪美果下真係好意外,毫無先兆...

東番犬所三loli唔係好人...但設定上仲有西北南又點?照理每區都應該有神官同騎士,zero就話係屬西區...
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面