Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-29-16, 10:22 AM   #2676
Efreet
Junior Member

註冊日期: Feb 2014

F03?
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:33 AM   #2677
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
所以替盒旦o個邊o既將來擔心
無咁快動搖到既, 睇下佢黎緊d lineup吸吾吸引啦,而且d大大粒關節始終影響還原度. 我覺得如果雙方醒目lineup唔撞得咁勁(大路野當然又避免唔到),可以相輔相成

見到依張圖就有d擔心,02又rx78?

引用:
作者: Efreet 查看文章

F03?
睇腳同手既關節似係ensemble喎

相薄

此篇文章於 12-29-16 10:46 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:53 AM   #2678
Efreet

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
無咁快動搖到既, 睇下佢黎緊d lineup吸吾吸引啦,而且d大大粒關節始終影響還原度. 我覺得如果雙方醒目lineup唔撞得咁勁(大路野當然又避免唔到),可以相輔相成

見到依張圖就有d擔心,02又rx78?

睇腳同手既關節似係ensemble喎
等睇Freedom龜霸
而家手腳都郁到,如果出伊夫利特改同須佐之男就好
舊 12-29-16, 02:18 PM   #2679
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
日本果邊真係大好評喎.2ch果邊班人好瘋狂咁抽. 講到週圍都無晒咁. 然後....

>>>こんなにスレ盛り上がってるの初めて見た。前担当のは本当に無能だったんだなって思い知らされるわ。

搞到本來吾諗住玩o既我,都要買番set01先得
但信和連01都無? 仲未得閒出mk買呀....

如果行貨就叫鋪幫你換啦
真係好正,不停鞭屍
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 02:22 PM   #2680
日向小RAYRAY

呢個先係F03
舊 12-29-16, 03:07 PM   #2681
Efreet

引用:
日本果邊真係大好評喎.2ch果邊班人好瘋狂咁抽. 講到週圍都無晒咁. 然後....

>>>こんなにスレ盛り上がってるの初めて見た。前担当のは本当に無能だったんだなって思い知らされるわ。

搞到本來吾諗住玩o既我,都要買番set01先得
但信和連01都無? 仲未得閒出mk買呀....

如果行貨就叫鋪幫你換啦
2樓早兩日有00同01應該全城最平,不過尋晚去已經賣晒
In's 有一間有但差唔多要2魚

有無人知邊度有得扭?想扭多幾隻渣古
舊 12-29-16, 07:26 PM   #2682
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
sdx呢!??
上傳的圖像
檔案類型: jpg FB_IMG_1483010930201.jpg (18.7 KB, 154 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 10:00 PM   #2683
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
sdx呢!??
重以為是SDX,原來是LEGEND BB...

bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 11:53 PM   #2684
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
正路估都應該唔會單出真惡參,
出埋大將軍可喜可賀,
最好整埋真驅參頑駄無套甲啦。

舊 12-30-16, 12:14 AM   #2685
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
Ensemble01-RX78左腳上段,大脾位比咗兩隻R我)
不過暫時喺小事,01隻RX-78比00好,實淨同企得穩好多
由手機版發出
引用:
作者: martinnitram 查看文章
thx info, 咁咪即係砌唔到? 就算賣 500 yen o的 QC 都係咁...
有乜咁出奇...
連2000羊以上0既converge ex都一樣錯件啦......
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
究竟係笨大慳水到夾硬左右用埋同一舊定係本童子咁好彩執到隻錯體......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 12:28 AM   #2686
ゆり

註冊日期: Nov 2004
唔缺件已經要偷笑
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 01:34 AM   #2687
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
http://dai4.com/item/4004
好彩ensemble02 lineup係咁,吾係咁快翻炒78

引用:
作者: T.K. 查看文章
sdx呢!??
正呀

----------

經人手做始終係會有錯件機會,不能避免

forte希望可以農曆年前派到貨啦

相薄

此篇文章於 12-30-16 01:46 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 12-30-16, 09:04 AM   #2688
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:
好彩ensemble02 lineup係咁,吾係咁快翻炒78

正呀
隻吉母正呀﹗
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 09:05 AM   #2689
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
SDX走數咁多年 現家先出隻模型
由手機版發出
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 10:55 AM   #2690
大覺屋師真
The One

引用:
作者: KubrickS 查看文章
隻吉母正呀﹗
有量產的衝動

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
SDX走數咁多年 現家先出隻模型
由手機版發出
模型好,窮人都買得起

相薄
舊 12-30-16, 11:46 AM   #2691
日向小RAYRAY

引用:
有量產的衝動

模型好,窮人都買得起
要量產,淘寶幫到你
舊 12-30-16, 04:58 PM   #2692
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
正呀
part 2 個武器 set 少o左配件

舊 12-30-16, 05:00 PM   #2693
地獄黑仔王

引用:
作者: Efreet 查看文章
2樓早兩日有00同01應該全城最平,不過尋晚去已經賣晒
In's 有一間有但差唔多要2魚

有無人知邊度有得扭?想扭多幾隻渣古
又真係幾好賣, 見孤注都無o左張機頭紙

但如果出 $50 散扭, 咁貴應該會變死貨...

舊 12-30-16, 05:02 PM   #2694
地獄黑仔王

引用:
個人睇, ensemble 之後o的配件好可能放 Pb 賣, 睇個樣點都會出 AOZ 同 thunderbolt

舊 12-30-16, 05:02 PM   #2695
地獄黑仔王

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
真係好正,不停鞭屍
樓主好重怨氣

舊 12-30-16, 06:02 PM   #2696
唔知叫咩名

註冊日期: Jan 2015
出武器SET好過玩本體一樣但唔同武器
暫時兩彈都有飛機
希望有SET戰機係SEED既空中霸王
武器係劍同炮裝
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:21 PM   #2697
日向小RAYRAY

引用:
作者: martinnitram 查看文章
樓主好重怨氣
當然你見到DASH同F既LINE UP就知DASH果個主管幾垃圾
舊 12-30-16, 11:23 PM   #2698
地獄黑仔王

引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
出武器SET好過玩本體一樣但唔同武器
暫時兩彈都有飛機
希望有SET戰機係SEED既空中霸王
武器係劍同炮裝
唔好比笨大睇到, 唔係的話好大可能裝備放 Pb, 本體就普通街賣
呢 set 賣得的話, 真係玩裝備都有排玩...

舊 12-30-16, 11:24 PM   #2699
地獄黑仔王

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
當然你見到DASH同F既LINE UP就知DASH果個主管幾垃圾
其實出咩機體個主管有無得 say? 都係睇上層點出吧?

舊 12-30-16, 11:52 PM   #2700
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
都係o個句啦,只係出高達頭都夠佢出廿代啦......去到後期如果唔太留意o既話見到套套都好似o個幾隻咁.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 01:06 PM

手機版 | APP版