Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-23-12, 11:10 PM   #901
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
D日元KEEP住跌啦
可惡!
星期五先換完
仲心諗終於唔駛對 10 賺左
ammms 目前離線  
舊 10-24-12, 12:21 AM   #902
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
見9.93 ....換左十萬...點知昨日又睇睇...9.77..........|||OTL
結果又換左五萬

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 10-24-12, 12:30 AM   #903
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Coquelicot 查看文章
早兩日已經攞晒全程既飛喺手?
咁好方便, 唔該晒~
係可以~
亦都可以一早換定
不過你係去東京?
凌晨機? 對上果次去應該係撞正好多歐美人士去+佢地換jr pass
因為只係開得個細counter
(大既要8定唔知9點先開)
所以排左好耐隊

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 10-24-12, 09:22 AM   #904
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: irismong 查看文章
係可以~
亦都可以一早換定
不過你係去東京?
凌晨機? 對上果次去應該係撞正好多歐美人士去+佢地換jr pass
因為只係開得個細counter
(大既要8定唔知9點先開)
所以排左好耐隊
朝早6點半果個無開
呢個COUNTER正路日日開
突然唔開果日凌晨機到果D咪大件事

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
見9.93 ....換左十萬...點知昨日又睇睇...9.77..........|||OTL
結果又換左五萬
其實99同97都只係爭好少姐
我上次98換完唔夠一星期一佢跌到落92/93~都無理了
因為我plan緊果時係過左十算...換果時唔係十算我已經好happy

Hitomi 目前離線  
舊 10-24-12, 09:47 AM   #905
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: Hitomi 查看文章
朝早6點半果個無開

因為我plan緊果時係過左十算...換果時唔係十算我已經好happy

我唔明你講咩 ._.
我係講緊細果個有開, 大果個無開 ._."
細果個唔開就死得

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 10-24-12, 10:31 AM   #906
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
朝早6點半果個無開

我窮嘛, 毫子位都要算盡

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 10-25-12, 12:24 AM   #907
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
小弟想報個3日2夜既去東京既國泰機package

3送1
4人平分3人價錢

有無板友想夾 有1-2個位

詳細請PM傾
朔望~ 目前離線  
舊 10-25-12, 11:03 PM   #908
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
托FD 買到張飛

想問下係咪到時排隊入場自己揀位 定 跟番整理番號企?

有無咩特別要留意

THX!
拉辛斯基 目前離線  
舊 10-26-12, 12:15 AM   #909
irismong
Goo ◕ ω ◕

入場自己揀位企

舊 10-27-12, 09:12 AM   #910
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
又升返

怪盜小G 目前離線  
舊 10-27-12, 01:18 PM   #911
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
又升返
琴日既事?
岩岩琴日睇緊機票
唔通個天又知我想去日本 haha

舊 10-28-12, 03:54 AM   #912
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
托FD 買到張飛

想問下係咪到時排隊入場自己揀位 定 跟番整理番號企?

有無咩特別要留意

THX!
朋友/\
我都係睇E 場

舊 10-29-12, 10:56 AM   #913
irismong
Goo ◕ ω ◕

有冇朋友呢幾日去完/正在東京?
想知道有紅葉未?

話說京都竟然開始有 囧

舊 10-29-12, 12:01 PM   #914
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
下個月去京都的版友又對lego有興趣可以留意下~~~

http://www.kyoto-station15.jp/event_...o_station.html

舊 10-30-12, 10:04 AM   #915
怪盜小G
しゃろとも

國泰限時優惠東京($990 連稅$1,854)

不過要你下個禮拜出發

http://www.cathaypacific.com/cx/zh_H...res/index.html

另外睇杜拜,機票HKD 1,390不過稅HKD 2,476.....................................總額 HKD 3,866

怪盜小G 目前離線  
舊 10-30-12, 10:11 AM   #916
irismong
Goo ◕ ω ◕

我係想今個WEEKEND出發........................................
點解唔做埋今個weekend!

唉~ 最終都應該係要去台灣

此篇文章於 10-30-12 10:13 AM 被 irismong 編輯。
舊 10-30-12, 11:06 AM   #917
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
想問問各位師兄,我plan緊出年1月尾去北海道,如果跟團去係咪會貴過機票加酒店package幾千銀?

另外如果買機票加酒店packge,係咪一定冇溫泉酒店玩?

又如果我買淨機票自己搵有溫泉果d酒店,係咪又貴過packge好多?

問題多多不好意思^^

舊 10-30-12, 12:44 PM   #918
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: ase 查看文章
想問問各位師兄,我plan緊出年1月尾去北海道,如果跟團去係咪會貴過機票加酒店package幾千銀?

又如果我買淨機票自己搵有溫泉果d酒店,係咪又貴過packge好多?

問題多多不好意思^^
1. 唔一定, 你唔駛煩交通先

2. 唔係, 你自己book架姐

3. 唔一定, 睇下你去邊度book

我都想1, 2月北海道, 但係要我抯車, 我有d擔心... 囧

舊 10-30-12, 01:14 PM   #919
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: ase 查看文章

問題多多不好意思^^
自由行同跟團完全兩回事,你不如諗下自己想邊樣先,旅行團vs自由行錢方面無得咁計。。。
我上次七晚酒店(2晚溫泉),洗左8k(2人),黎緊1月都係七晚酒店,呢次想舒服d再hea d,4晚溫泉酒店旅館,預計12-13k, 單係酒店已相差4k,所以自由行洗多洗少自己可以控制

機票+酒店package溫泉區佢會有溫泉酒店揀啦
不過選擇少好多

我自己經驗係酒店機票拆開訂係唔會貴過買package(呢個topic我呢個point我講太多了XD)
有心揀好d ge溫泉酒店強烈建議自己上jalan 樂天訂

引用:
國泰限時優惠東京($990 連稅$1,854)

不過要你下個禮拜出發

http://www.cathaypacific.com/cx/zh_H...res/index.html

另外睇杜拜,機票HKD 1,390不過稅HKD 2,476.....................................總額 HKD 3,866
我都見到,cx幾時先肯放1月特價呀。。。
酒店訂了尚欠機票T.T

Hitomi 目前離線  
舊 10-30-12, 02:42 PM   #920
怪盜小G
しゃろとも

到1月尾已包哂稅

DELTA

$2506

去:08:20-13:15
回:18:55-23:25

UNITED

$2459

去:10:35-15:40
回:17:20-21:55

怪盜小G 目前離線  
舊 10-30-12, 07:50 PM   #921
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
到1月尾已包哂稅

DELTA

$2506

去:08:20-13:15
回:18:55-23:25

UNITED

$2459

去:10:35-15:40
回:17:20-21:55
delta好似一兩星期前已出特價~不過首選係凌晨機> <

peach仲happy~$20xx 包稅連來回一件寄倉~promotion做到11月頭

Hitomi 目前離線  
舊 10-31-12, 07:21 PM   #922
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
今日上左日本國家旅遊局
新辦事處拎資料,幾齊全,MAP都有

舊 10-31-12, 09:08 PM   #923
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
想問下如果想用bmobile
係唔係要問左酒店會不會代收先
同我係27/11一早到酒店
申請b-mobile時係唔係要佢26號送到酒店?
咁樣張卡就會當27號開?

舊 11-01-12, 09:16 AM   #924
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: irismong 查看文章
有冇朋友呢幾日去完/正在東京?
想知道有紅葉未?

話說京都竟然開始有 囧
未見有紅葉....東京一般未咁快....起碼十一月中後期....~

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線  
舊 11-01-12, 11:16 AM   #925
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
自由行同跟團完全兩回事,你不如諗下自己想邊樣先,旅行團vs自由行錢方面無得咁計。。。
我上次七晚酒店(2晚溫泉),洗左8k(2人),黎緊1月都係七晚酒店,呢次想舒服d再hea d,4晚溫泉酒店旅館,預計12-13k, 單係酒店已相差4k,所以自由行洗多洗少自己可以控制

機票+酒店package溫泉區佢會有溫泉酒店揀啦
不過選擇少好多

我自己經驗係酒店機票拆開訂係唔會貴過買package(呢個topic我呢個point我講太多了XD)
有心揀好d ge溫泉酒店強烈建議自己上jalan 樂天訂

我都見到,cx幾時先肯放1月特價呀。。。
酒店訂了尚欠機票T.T
請問下年一月尾我PLAN緊去京都大阪7日6夜,
如果要3,4晚溫泉酒店+2,3晚普通酒店($4~500果D),一般要幾錢?

定係全部普通酒店,但抽1,2日專門去浸湯好?

機票睇左約$1500左右(大阪來回),計埋機票酒店6,7千會唔會少左D?
我第一次出國,自由行真係好多野唸..

車費觀光入場卷又要2,3千,

另外飲飲食食我預幾多好?($1000夠唔夠呢?)

仲有買野(手信紀念品又唔知要預幾多...)

我預BUDGET$15000~20000會唔會唔夠?

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「マクロス」新作TVシリーズ始動 Vol.5 money 日本動漫畫討論版 1315 06-04-23 06:12 PM
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」13年の歴史に幕 Vol.2丨 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 767 02-14-15 05:16 PM
林達永.金光鉉「FREEZING VIBRATION」#12 (終)「Shaft of Light」 supermanlady 日本動漫畫討論版 290 02-04-15 01:05 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 06:04 PM

手機版 | APP版