Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-14, 10:49 PM   #1301
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
畫得好靚

好擔心好快休刊

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 11:20 PM   #1302
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
畫得好靚

好擔心好快休刊
以佢呢d完成度,根本就畫好哂一定話數先去連載。
考慮度單行本的長度,至少會出十話先w
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 12:32 AM   #1303
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
是我想多了嗎, 看完342, 覺得富奸將自己畫成老豆, 平時玩失蹤, 唔爹唔吊, 又鍾意玩遊戲, 難道今次是認真畫下去嗎XD
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 01:19 AM   #1304
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
睇完342的我表示好長氣好多字同唔明佢up乜

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 01:43 AM   #1305
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 001015 查看文章
以佢呢d完成度,根本就畫好哂一定話數先去連載。
考慮度單行本的長度,至少會出十話先w
有晒藍圖,肯定佢有好多存貨啦,只係慢慢出可以長賺長有

舊 06-05-14, 01:59 AM   #1306
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
你唔可以用一般漫畫家既速度去估計富奸
大家唔好唔記得 呢條友係唔請助手的

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 02:25 AM   #1307
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
用layout當完稿交邊駛助手...

舊 06-05-14, 09:46 AM   #1308
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: nameH 查看文章
睇完342的我表示好長氣好多字同唔明佢up乜
睇唔明漢化組漢化咗啲乜
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 11:21 AM   #1309
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
呢本野根本g.i 時應該完左佢..之後個d 根本爛到唔爛 同幽遊白書一樣...
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 11:32 AM   #1310
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其....其實我覺得幽白尾果二十回魔界篇同靈界萬事屋篇好好睇

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-05-14, 11:37 AM   #1311
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
我覺得幽白只係魔界武林大會比較草草了事,最後結尾唔爛LAW
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 12:05 PM   #1312
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
見番老豆已經係完滿結局
不過佢肯畫我肯睇

幽遊魔界篇魔界武術大會前好睇
最憎武術大會

另外後日談式結尾我鐘意
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 04:14 PM   #1313
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
畫得好靚

好擔心好快休刊
今話真係畫得好靚

靚到覺得好快會休刊

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 04:22 PM   #1314
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: wai2408 查看文章
呢本野根本g.i 時應該完左佢..之後個d 根本爛到唔爛 同幽遊白書一樣...
蟻蝙個神ENDING好爛???/
由手機版發出
舊 06-05-14, 04:24 PM   #1315
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
由手機版發出
呢個 END 真係超神!

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 09:28 PM   #1316
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: wai2408 查看文章
算吧啦,你最好唔好繼續睇落去

舊 06-05-14, 09:38 PM   #1317
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 天空 查看文章
呢個 END 真係超神!
期待動畫點表達神回

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 09:56 PM   #1318
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其....其實我覺得幽白尾果二十回魔界篇同靈界萬事屋篇好好睇
冇得睇煙鬼打一場好可惜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 09:56 PM   #1319
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
佢今次向dq3致敬乎?

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 11:40 PM   #1320
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
由手機版發出
堅係神Ending
由打嬴既方法到王既轉變、最後既願望令我好真心咁佩服富奸

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-11-14, 03:25 PM   #1321
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-11-14, 03:28 PM   #1322
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
痴線佬連環拳

D作畫好到..富奸你唔好再停LA求下你

此篇文章於 06-11-14 05:10 PM 被 ayato 編輯。
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 03:44 PM   #1323
凍檸茶
The One
青龍使用者

其實係咪魔介統一篇, 打梗驅????
由手機版發出
舊 06-11-14, 05:05 PM   #1324
Hunter

註冊日期: Jan 2002
霊光弾?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:16 PM   #1325
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

果然仁其實根本就係幽助

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 01:23 AM

手機版 | APP版