Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-18, 10:18 AM   #13451
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
見今朝跌左兩次5百降臨以為佢放水俾人換,點知爆晒十支水都係4千5,爭5百,搞到要用3石買5支水,爆第1支就出5百降臨了,如果第1日開始刷應該p3都可以凸爆,而家少左個勁拳指添,雖然超易死

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 04:44 PM   #13452
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
原來5ch有流汁....
Ω七劍...

由手機版發出

此篇文章於 08-15-18 05:09 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 05:40 PM   #13453
ShinDou

有冇技流出?唔係太廢既話多數爬

舊 08-15-18, 06:18 PM   #13454
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 08-16-18, 03:05 PM   #13455
ShinDou

嘩evol好神喎半血加5千行動,每turn又補好多血同攻命buff

Omg00q都勁,爬下先

舊 08-16-18, 03:11 PM   #13456
ShinDou

爬完得隻00q,好彩唔係中隻垃圾哈冇,本身有隻小器00q,得凸1,開唔晒技,不過攻人應該會易左

舊 08-16-18, 05:02 PM   #13457
J+1
望過黎呀!!!!!!

哈姆有100%群抽,唔算太差,可以替換白nu
由手機版發出
舊 08-16-18, 06:23 PM   #13458
ShinDou

但哈冇既圍嘔得白機有用喎,而家好難用到純色陣打人,應該得鬥滅用得著,但個個都有白NU啦除左我之外 @@

無啦啦又有千7分人送分 @@ 反贏又加17 XD

今次BGM播EVOL OP正好多

此篇文章於 08-16-18 06:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-16-18, 11:08 PM   #13459
ShinDou

原來純白E MODE有機會1野屈死SPEC3,因為佢果幾下有機會咁岩打到佢低過10%開唔到不死 XD 本身純白多HIT每HIT扣得少都唔算細機會出到 XD

清完珠1691排88

此篇文章於 08-16-18 11:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-17-18, 06:37 PM   #13460
ShinDou

唔知D人係鐘意搵我試陣睇下守唔守到定咩,成日有好多高分人成千78分打我贏得幾分,反贏佢送番15分俾我,佢應該蝕好多下 @@

仲要有幾條友成日都狂送分俾我,明明之前次次都反贏佢

而家反反下已經1676排173 @@ 今星期應該保千7算唔衝了
舊 08-17-18, 06:41 PM   #13461
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢個禮拜冇咩大改動應該幾平靜
由手機版發出
舊 08-17-18, 07:42 PM   #13462
J+1
望過黎呀!!!!!!

新稱號get,不過唔係好多人用...

由手機版發出
舊 08-17-18, 07:45 PM   #13463
ShinDou

達成人數93,百大都唔係個個有殺到萬5咁多 XD

我而家先就黎9千勝,守贏得千2 @@
舊 08-17-18, 07:57 PM   #13464
J+1
望過黎呀!!!!!!

見過有一個防守唔知幾多次係
堅城的,呢個真係唔知有冇可能拎到
由手機版發出
舊 08-17-18, 08:00 PM   #13465
ShinDou

馮堅成係﹖
舊 08-17-18, 08:02 PM   #13466
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇cap 圖,應該係防守成功唔知幾多次.....不過如果掛得佢差唔多話比人知我係靠人哋送分?
由手機版發出

此篇文章於 08-17-18 08:09 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-18-18, 11:03 PM   #13467
ShinDou

又刷到個千9分人黎打,加成16 XD 佢個陣又係易過千7果D好多,唔明點樣咁高分都唔俾人洗 @@

清完珠1769排154 @@

此篇文章於 08-18-18 11:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-19-18, 11:20 AM   #13468
ShinDou

試左成3次先殺到個2千分人,見佢之前係咁打我,所以1刷到佢就打到贏為止 XD 我加成20分 @@ 佢唔知會扣幾多十分 @@

打SPEC3陣真係好講運氣
舊 08-19-18, 01:59 PM   #13469
ShinDou

進擊保底中盾XAN,而家先中完全冇用了 @@ 凸移植都費事晒了
舊 08-19-18, 10:01 PM   #13470
ShinDou

清完珠1818排187,嘩D人高分到,十大要2千1分 @@ 個個用SPEC3洗到好爽﹖

應該保到千7掛﹖唔爆水了,搭9再望下駛唔駛反擊
舊 08-19-18, 11:09 PM   #13471
ShinDou

有61石唔夠爬多次,最多STEP4得3倍,諗緊射唔射好 @@ 不過睇清楚EVOL冇減傷,唔知會唔會好易俾綺羅星同美少年果D盾陣秒殺 @@ D減傷又好難幫佢BUFF,因為最緊要保住隻號 @@

鬥雞完全冇見過人擺可能就係因為俾人秒左都郁唔到﹖應該成街都中但淨係見人擺OMG 00Q
舊 08-19-18, 11:10 PM   #13472
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
SPEC3 如果落不屈仲可以用朱雀閃死佢,如果落必中就冇諗過用咩打

呢輪d機係咁加命中,柒劍仲直接減100迴.....朱雀睇怕都玩唔得幾耐.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-18, 11:12 PM   #13473
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
有61石唔夠爬多次,最多STEP4得3倍,諗緊射唔射好 @@ 不過睇清楚EVOL冇減傷,唔知會唔會好易俾綺羅星同美少年果D盾陣秒殺 @@ D減傷又好難幫佢BUFF,因為最緊要保住隻號 @@

鬥雞完全冇見過人擺可能就係因為俾人秒左都郁唔到﹖應該成街都中但淨係見人擺OMG 00Q
留石吧啦....又唔係絕對強...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-18, 11:13 PM   #13474
ShinDou

咁又係都係等勁機先算 XD 而家好似狂出OMG咁 @@
舊 08-20-18, 03:15 PM   #13475
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔玩奶??

由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:36 PM

手機版 | APP版