Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-16, 10:54 PM   #3401
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
又差d睇錯日子以為後日完....原來得番半日.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 11:16 PM   #3402
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
放棄....
有無人無爆過水搞掂左:0?
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 12:50 AM   #3403
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
爆下水就有SSR好抵玩呀~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 07:06 AM   #3404
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
反正D戒除左換水就冇用,邊有人拎去抽500伏POOL
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 07:29 AM   #3405
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果唔係計少日我可以冇飲水完成...而家飲左10支+10.....

重點ssr卷真係比隻射nu我突1有3萬2戰力

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-14-16, 08:56 AM   #3406
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
又差d睇錯日子以為後日完....原來得番半日.......
我都係,尋晚爆水,仲差8隻BUSTER
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 09:17 AM   #3407
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
下期抽00四子.而且是全射,今次有突過nu的師兄就可以輕過了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 11:33 AM   #3408
yorkyork

註冊日期: May 2010
我有時都睇錯活動完日期,
好心佢地係個活動關旁邊有個倒數幾時完,
其他遊戲都有啦,
好似要佢整會攞佢命咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 04:16 PM   #3409
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 06:07 PM   #3410
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
00又可以慳番唔駛預我~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 06:55 PM   #3411
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
突擊射...又會自動行去敵陣射..?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 07:06 PM   #3412
clie

中盾三一,真係好好彩,開耐無試過中好嘢

00R 3珠小DAM,連射中晒唔知扣幾多
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 07:21 PM   #3413
ShinDou

大型UPDATE 2016出到﹖
舊 06-14-16, 10:08 PM   #3414
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一係UP一係摺有得揀咩? 如果$EGA敢25週年熄server應該以後都冇咩可以仲合作到

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-14-16, 10:11 PM   #3415
ShinDou

咁又係,上次活動已經走剩幾千人,再唔搞下野實執,新GAME黎講呢隻都算係我打過既最差
舊 06-14-16, 10:26 PM   #3416
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁又係,上次活動已經走剩幾千人,再唔搞下野實執,新GAME黎講呢隻都算係我打過既最差
玩開CC 想試下玩機戰....

點差法?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 10:34 PM   #3417
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

首先唔好用cc個理論去玩呢隻?

run左大半年三個屬性慢慢平衡少少,不過都係拳機最霸道.....

ev冇特效機=輸左8成

派水派石又係孤寒過人

抽機面黑就睇人品...至少我呢排感覺係歐洲人

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-14-16, 10:43 PM   #3418
ShinDou

引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
玩開CC 想試下玩機戰....

點差法?
超難抽SSR,覺得唔知有冇1%

拳(CC既戰)獨大,盾/射機冇乜用,只係最近有D任出D射到你彈走好遠既卒迫你出盾機打,或者行得慢但攻超高迫你出射隊打,但過完都係會用番全拳隊

D SSR本身D技超廢,你打開CC1打機戰就會好覺,有同冇技其實分別唔大

活動愈出愈衰,1次比1次難打,但派既SSR愈來愈廢,其他獎品又愈來愈差

版圖3線變4線,試新野係好,但佢冇諗過點平衡點令到個戰鬥好玩D,單純為變而變,我覺得反而CC 3線好玩D

岩岩搬左CC個戒抽POOL過黎,但改到要5百抽1次,個POOL得幾隻SSR同必殺肥,但聽講好易中必殺肥,個POOL D機本身又廢,尤其而家出左D大器機凸爆有4萬幾能力,舊機得兩三萬,佢又唔擺D4萬機入去引人抽

仲有好多等其他師兄補完

不過都係你親自試下好D,課就真係唔好喇,等佢有命大型UPDATE先算
舊 06-14-16, 10:48 PM   #3419
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
其實暫時覺得仲可以接受, 只抽強敵的話無課都夠石(而家手頭2百幾石無課), EVENT要特效好正常, 差不多隻隻GAME都係咁, 本身唔啱玩萌系, 另外玩緊果隻DIGIMON仲衰過機戰隨時唔玩, 騎士一早執佐, GUNDAM系又玩到厭, 呢隻摺的話就沒手遊GAME玩了

不過呢隻GAME一般石抽要50石一抽就進取佐D, 咁既機率30石一抽比較易接受

此篇文章於 06-14-16 10:51 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 10:48 PM   #3420
yorkyork

註冊日期: May 2010
同埋唔好以為自己dl隻game 有問題,
依家係冇配音
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 10:51 PM   #3421
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇配音都冇所謂....得一首原創bgm一本道去想點呀

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-14-16, 11:05 PM   #3422
ShinDou

計石既話CC仲派得多,我打CC仲遲過機戰2個月,CC我係1領果期入,入黎打左十日度盡行主線見1領就黎冇得抽就ALLIN幾十抽1領有凸2,到而家應該已經抽左起碼幾百下,有隻凸爆石抽水母添,而家都仲有百幾下可以抽,我CC仲未抽過特效POOL,次次靠FD就打到200,隻隻活動都凸爆,仲要唔難

計抽真係冇得比,人地CC寫到明7%SSR,復刻10%,保底都係CC果邊出先,30抽就保1SSR

呢隻機戰最近D襲來打到嘔血都唔知凸唔凸得爆,特效未中過SSR

原作BGM同配音,大型UPDATE好似冇提,等佢有命UPDATE先再諗啦

其實我CC果邊而家都係放置PLAY,有活動先入去打,平時都係AP爆晒都唔燒,每日淨係求其入去探索1次8個鐘,最近有總力戰先打2場,但都覺得好玩過機戰N倍
舊 06-15-16, 08:19 AM   #3423
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

喂....攪咩送隻咁野唔開大圖都唔知伏....而且ev後就垃圾..?

仲有唔知舊機會唔會都有加乘.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-15-16 08:36 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-15-16, 09:02 AM   #3424
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
喂....攪咩送隻咁野唔開大圖都唔知伏....而且ev後就垃圾..?

仲有唔知舊機會唔會都有加乘.......

送的就不要太認真了!反正今次有用就行了,我估是同一起送的SR一起用的,之後有位就留,無位就賣吧

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:07 AM   #3425
ShinDou

幫人拎箱,應該最難果版d箱有飛送,都有用架,問題係唔知係咪要石抽特效機裝先有效,如果送果隻sr00都有就好

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:04 AM

手機版 | APP版