Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-18, 02:59 PM   #1326
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: martinnitram 查看文章
要買夠 $200 先有...
可惜唔多鍾意牛奶糖
觀塘呢間呢...真係唔知點先買到食玩夠200蚊...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-18, 03:32 PM   #1327
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: fami~yan 查看文章
觀塘繼續咩都冇,只買左兩盒創動
GFRAME早幾日去見得番4盒NU真係冇野講

NU居然唔搶手

舊 03-08-18, 03:55 PM   #1328
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: ゆり 查看文章

NU居然唔搶手
今日有獨角

非洲人...
舊 03-08-18, 11:32 PM   #1329
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
行開荃灣, gframe 有 unicorn 同 Nu set, 無 full set 同sazabi
同埋有免費可樂糖

舊 03-09-18, 12:17 AM   #1330
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
旺色火車站入面有Nu同獸

重有恐龍戰隊 /\

新世紀果排扭蛋終於有換裝重機...不過得一部

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 11:09 AM   #1331
fami~yan
Game Master

引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章

重有恐龍戰隊 /\

恐龍戰隊而家成街都係貨...

非洲人...
舊 03-09-18, 11:40 AM   #1332
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: ゆり 查看文章

NU居然唔搶手
一BOX剩NU,D SET比人留哂咋掛...
間間鋪都係四盒nu...

舊 03-09-18, 01:21 PM   #1333
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
捕咗幾日,啱啱終於喺公司樓下買到NU了,仲有2套NU 1套UC 無沙撒比

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 02:22 PM   #1334
地獄黑仔王

引用:
作者: Reishin 查看文章
捕咗幾日,啱啱終於喺公司樓下買到NU了,仲有2套NU 1套UC 無沙撒比
除非無入 (香港站個間到而家都未見有), Nu 應該都會幾剩款都咁難搵?
好奇怪...

舊 03-09-18, 02:24 PM   #1335
地獄黑仔王

引用:

重有恐龍戰隊 /\

OT 一下, 新世紀而家係唔係叫 Moko ?
之前約人, 話係 Moko 等都唔知係邊....

舊 03-09-18, 04:50 PM   #1336
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

MOKO米新世紀囉?

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 04:56 PM   #1337
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
咁多個場都改晒類似呢d名或者xx 千色匯...除左葵芳新都會..好似
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 05:05 PM   #1338
地獄黑仔王

引用:
MOKO米新世紀囉?
因為之前有人約我係地鐵等, 話近 MOKO 商場個出口
我呢o的 N 年都無出過旺角, 起初都唔知 MOKO 係咩, 仲似為係講 Mikki... (有 M 又有 K 字商場我只係記得呢個, 但新蒲崗又唔近地鐵)

此篇文章於 03-09-18 05:08 PM 被 martinnitram 編輯。
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 07:32 PM   #1339
fami~yan
Game Master

引用:
作者: martinnitram 查看文章
因為之前有人約我係地鐵等, 話近 MOKO 商場個出口
我呢o的 N 年都無出過旺角, 起初都唔知 MOKO 係咩, 仲似為係講 Mikki... (有 M 又有 K 字商場我只係記得呢個, 但新蒲崗又唔近地鐵)
新蒲崗果個MIKIKI嘛...

最難搞係黃大仙,以前叫龍翔中心,而家南館北館分唔到...

非洲人...

此篇文章於 03-09-18 07:34 PM 被 fami~yan 編輯。
舊 03-10-18, 01:40 AM   #1340
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

結果都係零食入
一次過6件
店員俾埋個大盒我

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
舊 03-10-18, 02:38 PM   #1341
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢刻路過moko齊貨...
由手機版發出
舊 03-10-18, 04:03 PM   #1342
Rance
The One
ガハハ

觀塘見到一大盒,問佢話留左畀人

舊 03-10-18, 04:05 PM   #1343
J+1
望過黎呀!!!!!!

比我張相佢睇有咩反應?
由手機版發出
舊 03-10-18, 04:08 PM   #1344
Rance
The One
ガハハ

不過呢間鋪唔見有貼話唔畀留貨,d鋪應該都各自為政

舊 03-10-18, 08:32 PM   #1345
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢個正www

http://news.amiami.jp/topics/2018/03/95788.html
由手機版發出
舊 03-10-18, 10:36 PM   #1346
地獄黑仔王

引用:
作者: fami~yan 查看文章
新蒲崗果個MIKIKI嘛...

最難搞係黃大仙,以前叫龍翔中心,而家南館北館分唔到...
再 OT, 近年先知 Mikiki 個中文名叫 譽.港灣, 一路以為係得個偽日本名...
北館係近地鐵個邊? 反正少去另一邊...

舊 03-10-18, 10:36 PM   #1347
Rance
The One
ガハハ

一BOX的配箱比例

舊物分享

外型滿分,不過一郁就甩皮甩骨膠白化....

舊 03-10-18, 10:39 PM   #1348
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
觀塘見到一大盒,問佢話留左畀人
引用:
作者: J+1 查看文章
比我張相佢睇有咩反應?
由手機版發出
又講真, 我都係問時o的店員答唔會特別留貨放哂出o黎, 行開幾間好似都未見過個牌
係有o的好人o的就入後倉睇下有無咁

舊 03-10-18, 10:41 PM   #1349
地獄黑仔王

引用:
結果都係零食入
一次過6件
店員俾埋個大盒我
個盒好大個的說...

舊 03-10-18, 10:43 PM   #1350
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
不過呢間鋪唔見有貼話唔畀留貨,d鋪應該都各自為政
就算唔留, 都親身聽過有熟客仔直接打電話落舖問今日有無新貨返...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 961 昨天 07:18 AM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 08:12 PM

手機版 | APP版