Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-07, 10:06 AM   #1
天星碼頭高達
Insane Gamer
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
電腦遊戲改篇作品《HITMAN》

官方預告
http://www.youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8

高清版本
http://movies.yahoo.com/movie/180984...tv-s.38932611-

Release Date:
22 November 2007
(Hong Kong)

此篇文章於 07-02-07 10:14 AM 被 天星碼頭高達 編輯。
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 12:36 PM   #2
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
47啊

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 03:01 PM   #3
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
is that a kid? he doesn't look cool at all! = =

舊 07-02-07, 05:43 PM   #4
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: Anson225 查看文章
is that a kid? he doesn't look cool at all! = =
睇完正面後
我都覺得頹左

個0靚仔都唔知有無30
47係game中的感覺似30尾40幾

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 08:27 PM   #5
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
睇落冇咩暗殺 feel.....希望再有多d trailer 睇la~
同埋唔好只用雙槍, 用下 wire 咁其他weapon~
個主角係 kid o左 d, 但如果拍到隻 gmae 個 feel 就冇所謂 la

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-07, 06:45 PM   #6
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
睇完正面後
我都覺得頹左

個0靚仔都唔知有無30
47係game中的感覺似30尾40幾
有D失望,唔會太睇好呢套野,個hitman個樣太過後生,又咁鬼多爆炸同開槍場面 動作片咩
係我眼中hitman係有少少老成(個樣係好似歷盡滄桑咁),而殺人方法係用wire、刀刺殺or毒殺呢D唔會太出位既殺人方式,而家個電影預告溝女、又開哂槍同爆炸 好似睇緊美版全職殺手咁

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-07, 11:27 PM   #7
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
原來佢係Gabriel
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 12:26 AM   #8
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: lovehinafans 查看文章
原來佢係Gabriel
係? 唔講唔知......

不過同我印象中嘅 47 相比 佢似一個想扮型嘅死小孩多d.....

舊 07-04-07, 11:12 AM   #9
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
睇完trailer覺得套野同普通荷里活動作片冇乜分別
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 11:19 AM   #10
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
game入面嘅主角, 係一個型到爆嘅呀叔
戲入面嘅主角, 好鬼潮童feel=﹏=|||
其實呢套係前傳黎咋下話

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 01:08 PM   #11
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
光頭佬更係搵 3X 1果條友做啦, 佢同布斯都係心目中最型ge光頭佬....

舊 07-05-07, 04:03 AM   #12
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: lovehinafans 查看文章
原來佢係Gabriel
咩Gabriel..?

舊 07-05-07, 03:22 PM   #13
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: sgouki 查看文章
光頭佬更係搵 3X 1果條友做啦, 佢同布斯都係心目中最型ge光頭佬....
個人覺得佢未夠老...
同埋3x嗰條友個格唔係太啱做hitman, 比較似rambo多啲
布斯+1bbbbbbbbbbbb

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-07, 04:24 PM   #14
賓治
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003

Agent 47

賓治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 11:24 PM   #15
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: 賓治 查看文章

Agent 47
如果佢做就好 la~ hahaaa

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-07, 11:20 AM   #16
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
我都覺得阿叔個樣唔夠老同唔夠狠。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 04:15 PM   #17
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
Rupert Friend to Replace Paul Walker in Hitman Reboot Agent 47
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=113261

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 04:26 PM   #18
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: GreenTea 查看文章
Rupert Friend to Replace Paul Walker in Hitman Reboot Agent 47
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=113261

之前果套真係爛到呢.....
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 05:42 PM   #19
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
睇完trailer覺得套野同普通荷里活動作片冇乜分別
....唔係荷里活動作片 可以係乜 ?

舊 01-10-14, 11:01 PM   #20
\ot_to/

引用:
作者: Eking 查看文章
....唔係荷里活動作片 可以係乜 ?
我都唔記得當年想表達D乜, 衰

我估我講緊, 又係變左一般公式商業片, 一味槍戰及飛車, 連橋都唔扭一下

此篇文章於 01-10-14 11:07 PM 被 \ot_to/ 編輯。
舊 01-13-14, 01:52 PM   #21
MachineGunner
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
我都唔記得當年想表達D乜, 衰

我估我講緊, 又係變左一般公式商業片, 一味槍戰及飛車, 連橋都唔扭一下
應該係講只係借Hitman個名同光頭外, 其他都唔見有乜突出之處?
MachineGunner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-14, 08:02 PM   #22
\ot_to/

引用:
作者: MachineGunner 查看文章
應該係講只係借Hitman個名同光頭外, 其他都唔見有乜突出之處?
即係, 掛羊頭賣狗肉
舊 02-20-14, 12:12 PM   #23
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
Exclusive First Look at Rupert Friend as Agent 47 in the Hitman Sequel
http://www.ign.com/articles/2014/02/...-hitman-sequel

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版