Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-17, 07:13 PM   #3301
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
隻齋胡最少貨咩,散賣最貴佢....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 11:56 AM   #3302
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
forte03整體qc好左好多
G防都好正,吾似next咁散散下 ,支槍又正,飛機頭仲係透明件
可惜係透明劍真係無再跟.....起碼都跟一把啦 可以mk一隻火箭炮一隻跟劍同槍都好
Agree! 今套QC好得﹐全關節都好實淨FITTING好得﹐係上色少少出界但可接受。
一套買﹗@)抵玩呀。

此篇文章於 07-03-17 05:13 PM 被 KubrickS 編輯。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 03:29 PM   #3303
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: KubrickS 查看文章
Agree! 今套QC好得﹐全關節都好實淨FITTING好得﹐係上色少少出界但可接受。
一套買﹗@)抵玩呀。
塊面終於唔使砌,新台座設計都好評,唔使啪關節啪到手痛可一讚
不過質量最失敗係隻不肖子,上色出界都算小問題,但未拆袋已見到一堆顏色碎甩晒出來算點
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 04:48 PM   #3304
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: hiyoko 查看文章
塊面終於唔使砌,新台座設計都好評,唔使啪關節啪到手痛可一讚
不過質量最失敗係隻不肖子,上色出界都算小問題,但未拆袋已見到一堆顏色碎甩晒出來算點
的確QC係敗家仔最差
應該係件數多又大,上色位又多,成本高企下,唯只有降低上色質素去張貨就價

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 05:18 PM   #3305
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
的確QC係敗家仔最差
應該係件數多又大,上色位又多,成本高企下,唯只有降低上色質素去張貨就價
其實不肖子應該同penelope一SET 咁出好過 夾硬壓低個QC 同SIZE 縮去30蚊蛋度
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 06:53 PM   #3306
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
相比垃圾H已經好好,neo死下死下冇乜宣傳
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 10:35 PM   #3307
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
F03...#07...EX16......

笨大咁樣ジェットストリームアタック真係唔怕其中一件坐艇咩......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 09:10 AM   #3308
happy_treefd
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2013
f03我都覺得QC好左, 不過面相好似都係無改善

舊 07-05-17, 10:03 AM   #3309
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: happy_treefd 查看文章
f03我都覺得QC好左, 不過面相好似都係無改善
正面都OK 既係側面就出事了但ENSEMBLE 又無呢個問題
舊 07-05-17, 11:05 AM   #3310
J+1
望過黎呀!!!!!!

轉貼呢邊算...動漫區個topic冇人理

三國唔係轉seed角色構成咩....做咩又變成uc?

由手機版發出
舊 07-05-17, 11:17 AM   #3311
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: J+1 查看文章
轉貼呢邊算...動漫區個topic冇人理

三國唔係轉seed角色構成咩....做咩又變成uc?

由手機版發出
隻劉備都仲係RX78,睇黎SEED果個都變廢案...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 02:00 PM   #3312
dreaming1234

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: fami~yan 查看文章
隻劉備都仲係RX78,睇黎SEED果個都變廢案...
龍帝unicorn係唔係講緊遠古時代果個龍帝丫
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 10:14 PM   #3313
bbdaishogun

引用:
作者: dreaming1234 查看文章
龍帝unicorn係唔係講緊遠古時代果個龍帝丫
應該就是3侯那個龍帝
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 12:45 PM   #3314
J+1
望過黎呀!!!!!!

有票投!!

http://p-bandai.jp/contents/sdgaiden_matsuri/
由手機版發出
舊 07-11-17, 02:28 PM   #3315
happy_treefd

引用:
作者: J+1 查看文章
有票投!!

http://p-bandai.jp/contents/sdgaiden_matsuri/
由手機版發出
其實呢個投票係咩黎?

舊 07-11-17, 03:07 PM   #3316
wai2408
Crazy Gamer

TR6 來鳥...

舊 07-11-17, 09:41 PM   #3317
年輕所犯下的錯誤

註冊日期: Jun 2013
唔知要唔要過千呢w.............
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 12:51 PM   #3318
J+1
望過黎呀!!!!!!

白龍

https://bookshelf.wisebook4.jp/html/yatatebunko/15772/#
由手機版發出
舊 07-14-17, 10:44 PM   #3319
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 09:24 AM   #3320
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: wai2408 查看文章
TR6 來鳥...
出GP系列啦 (連GP03D)﹐我成SET掃。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 10:31 AM   #3321
wai2408
Crazy Gamer

引用:
我都想

此篇文章於 07-15-17 10:32 AM 被 wai2408 編輯。 原因: 增加內容
舊 07-15-17, 10:55 AM   #3322
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
ensemble 呢個坑真係深不見底...

舊 07-15-17, 10:56 AM   #3323
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
如果出齊 TR 系都已經破產, 仲邊有錢講咩 GP03D...

舊 07-15-17, 11:36 AM   #3324
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
睇黎k澤會放棄f,連續幾星期只講mse
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 12:35 PM   #3325
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇到後製嘅技術 (但點解唔執埋穿崩位
由手機版發出

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 12:54 AM

手機版 | APP版