Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
白銀虹 09:58 PM 04-15-09
作者: s3b21:
無錯,比多9蚊多3件雞,重有薯格,玉米,薯容,汽水+1杯,只係少左4件無蝦的飯...
所以我唔明知點解Marco會上引
又貴又唔低食
個人覺得KFC最好食係薯格
HAKAIDER 01:49 PM 04-17-09
作者: 白銀虹:
所以我唔明知點解Marco會上引
又貴又唔低食
個人覺得KFC最好食係薯格
各人手味不同................

但如果只以價位相比

我會選擇+$9 要多件雞............起碼有啖肉咬下
POKA 02:59 PM 04-17-09
作者: HAKAIDER:

但如果只以價位相比

我會選擇+$9 要多件雞............起碼有啖肉咬下
原味雞
s3b21 07:41 AM 04-18-09

但如果只以價位相比

唔係多件雞禁簡單
mikemike 10:54 AM 05-15-09

HAKAIDER 02:36 PM 05-15-09
係海港成食左燒雞包set.................

雞排比想像中多汁.............M記果d真係乾巴巴

11點無咩人幫襯.............炸爐夠熱d 薯格都炸得香脆d
-正- 06:39 PM 05-15-09
係海港成食左燒雞包set.................

雞排比想像中多汁.............M記果d真係乾巴巴

11點無咩人幫襯.............炸爐夠熱d 薯格都炸得香脆d
你扲KFC個炸雞飽同M記個炸雞飽比都話......
但KFC新呢個係燒雞飽, M記果個係炸雞飽, 唔同製法點可以拉埋唻講?
麥C 06:51 PM 05-15-09
作者: -正-:
你扲KFC個炸雞飽同M記個炸雞飽比都話......
但KFC新呢個係燒雞飽, M記果個係炸雞飽, 唔同製法點可以拉埋唻講?
應該m記個板燒雞
m記真係好得
可以做到外面多汁入面又乾又"鞋"

返回主題版面