Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-02-12, 02:55 PM   #2501
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: dust11 查看文章
泛民自己話長毛毓民大舊唔係泛民
但又講到泛民之前有廿三席有否決權

蘋果民主黨已成功
黃洋達跌出安全線
似朋黨成功多D

【聲明】請廣傳!近日朋黨抹黑手段升級,開了很多用九龍東8號的 account 來到處生事(例如下面這個)。請支持黃洋達,不要被瘋了的朋黨欺騙。謝謝。

轉載自:Darling Ng 2012-09-02

https://www.facebook.com/wing.chow.3363

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段

此篇文章於 09-02-12 02:59 PM 被 Viper II 編輯。
Viper II 目前離線  
舊 09-02-12, 04:47 PM   #2502
xmencool
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
今集好精景
xmencool 目前離線  
舊 09-02-12, 06:58 PM   #2503
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
去完人力造勢大會返嚟。
老蕭再講多次。政府不撤回國民教育。
如果當選
嚟緊四年每一條議案都同你拉布。拉足四年。

機動盜賊首領-電 目前離線  
舊 09-02-12, 07:23 PM   #2504
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
TVB宜家群妖亂舞, 3個人夾埋都唔夠劉江華黎
nefrezx 目前離線  
舊 09-02-12, 07:29 PM   #2505
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: nefrezx 查看文章
TVB宜家群妖亂舞, 3個人夾埋都唔夠劉江華黎
劉江華都無答過問題, 一比人問就問返人轉頭
FREDDY@o@ 目前離線  
舊 09-02-12, 07:36 PM   #2506
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
去完人力造勢大會返嚟。
如果當選
攬炒IS GOOD

不過CY到時可能係咁推D民生野o係後邊,睇下邊一邊抵唔住民眾鬧先

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 09-02-12, 08:09 PM   #2507
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
去完人力造勢大會返嚟。
如果當選
我都岩岩返黎,同左毓民、皇上、慢必、大舊同蕭生合照

舊 09-03-12, 12:02 AM   #2508
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
人網見到

毓民宣布明日2時去ICAC告蘋果抹黑違反選條例舉

stevenfan 目前離線  
舊 09-03-12, 12:24 AM   #2509
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: stevenfan 查看文章
人網見到

毓民宣布明日2時去ICAC告蘋果抹黑違反選條例舉
今日做勢大會講

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線  
舊 09-03-12, 12:50 AM   #2510
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
劉江華都無答過問題, 一比人問就問返人轉頭
劉生 好多部巴士 每一張櫈後面 都一個洗腦廣告- 香港要贏 WIN FOR ALL

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 09-03-12, 12:51 AM   #2511
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: B|WINS 查看文章
劉生 好多部巴士 每一張櫈後面 都一個洗腦廣告- 香港要贏 WIN FOR ALL
我自動會諗到下一句
劉江華要輸

到底發生咩野事a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 09-03-12, 01:00 AM   #2512
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: xmencool 查看文章
今集好精景
好正好過癮
星矢 目前離線  
舊 09-03-12, 01:18 AM   #2513
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
DEL~~

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 09-04-12 10:51 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線  
舊 09-03-12, 01:44 AM   #2514
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
希望各位廣傳

秘書處真係一野推晒D民生議題喺前面,你就真係死都唔掂…

舊 09-03-12, 01:56 AM   #2515
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
秘書處真係一野推晒D民生議題喺前面,你就真係死都唔掂…

看看 香討 點踩人力

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 09-03-12, 07:18 AM   #2516
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: B|WINS 查看文章

看看 香討 點踩人力
但今次吉到肉,我諗會有好多人支持。

舊 09-03-12, 08:40 AM   #2517
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
總算有個似樣既文宣

狼 目前離線  
舊 09-03-12, 08:43 AM   #2518
圖騰製作中

引用:
作者: 2dn 查看文章
喂哩個字唔出得架,唔想 ban 改左佢啦。
我出左3小時唔夠就ban,佢就25小時,同人唔同命,真係無得比

狼 目前離線  
舊 09-03-12, 08:47 AM   #2519
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
直線拉西抽擊
滅龍士 目前離線  
舊 09-03-12, 09:09 AM   #2520
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
一邊3000人造勢大會,一邊300人告急大會
nefrezx 目前離線  
舊 09-03-12, 09:10 AM   #2521
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 2dn 查看文章
但今次吉到肉,我諗會有好多人支持。
問題係國教係潛在危機,不過衣食住行就係即時危機…
你估每日算盡每分毫既大眾喺傳媒全力抹黑下有幾多仲見到潛在危機?
當然,好多方案過咗都難解燃眉之急…不過大眾會分析既話,禮義廉一早就…

此篇文章於 09-03-12 09:12 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線  
舊 09-03-12, 09:16 AM   #2522
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
問題係國教係潛在危機,不過衣食住行就係即時危機…
你估每日算盡每分毫既大眾喺傳媒全力抹黑下有幾多仲見到潛在危機?
當然,好多方案過咗都難解燃眉之急…不過大眾會分析既話,禮義廉一早就…
兩睇,拉布時,當另一批人認為民生比國教重要,多少會俾壓力叫政府收回國教科。
同埋為撤國教科而拉布,哩塊道德高地真係好高。(雖然我好憎哩個詞)

此篇文章於 09-03-12 09:19 AM 被 2dn 編輯。
2dn 目前離線  
舊 09-03-12, 10:07 AM   #2523
圖騰製作中

唔係抽秤,不過我想知,呢個「直到拉倒國教」打算點樣面對剪布....

狼 目前離線  
舊 09-03-12, 10:10 AM   #2524
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: 查看文章
唔係抽秤,不過我想知,呢個「直到拉倒國教」打算點樣面對剪布....
剪第一條,第二條再拉,再剪下一條繼續。
一個唔好彩流會,下星期再續。

舊 09-03-12, 10:33 AM   #2525
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 查看文章
比起剪布,在下更擔心修議事規則。
老實講,今次民主派系真係危危乎,公文袋日日俾人插成日上庭,工黨社民就大概只保一席,最具聲勢既叫雞同人力就大打出手。
阿爺想唔贏都難,收緊議事規則大概會係必然既事。
雖然人力聲稱議席唔重要,不過撐場議席唔夠,D規則定到講多兩句就紅牌既時候,你拉咩布?

此篇文章於 09-03-12 10:41 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 53 <<本週六鑽荷-真神出末注意>> POISON 街機心得交流討論區 1006 11-09-06 12:19 PM
本週各大歌曲流行榜 JACKY Neo Music UNIVERSE 14 04-05-04 01:55 PM
[pokemon 特報] 本週銷量榜 (電擊網頁) t-cup 手提遊戲機討論版 7 11-29-02 12:00 AM

現在的時間是 11:33 AM

手機版 | APP版