Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-08, 09:52 PM   #126
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: chh622 查看文章
下集應該會有
主角買野唔比錢
我要睇大佐比神將封能力\ /

舊 10-03-08, 09:54 PM   #127
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
應該要再下一集先有

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 09:54 PM   #128
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
呢個
點飛都一定要去到第三集吧....

引用:
希望呢套完左之後可以順便出埋TOV TV版
近排中得太多中原COMBO=.= 唔好啦呱

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 09:56 PM   #129
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
我想睇
大佐屈聖獸森隻BOSS機
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 09:57 PM   #130
ゆり

引用:
我想睇
大佐屈聖獸森隻BOSS機
...
可能唔洗10秒就完場

舊 10-03-08, 09:58 PM   #131
chh622

引用:
...
可能唔洗10秒就完場
如果佢地打UNKNOWN難道就唔得
舊 10-03-08, 09:58 PM   #132
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
主要係要睇BGM係主題曲既決戰b
但我怕會好趕+好短

引用:
如果佢地打UNKNOWN就唔得
啦啦啦
大佐未出黎係UK, 出左變Easy

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-03-08, 09:59 PM   #133
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
...
可能唔洗10秒就完場
根本就是...
站出來-->譜術-->收工-->捉人-->唱ED

舊 10-03-08, 10:02 PM   #134
chh622

引用:
作者: GN00508771 查看文章
根本就是...
站出來-->譜術-->收工-->捉人-->唱ED
之後下集
就係大佐比人封左能力,降LV
舊 10-04-08, 12:40 AM   #135
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
剛看完
最滿意地方打鬥班怪物的大層殺
下集六神將對打期待

舊 10-04-08, 12:55 AM   #136
加瑪
奧脫福的一條小草

有得 喇咩?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 12:21 PM   #137
闇影風

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
有得 喇咩?

假如每集作畫都Keep到就很好
ED最後一下出Save Point果下好正

暫時第一集將Game版頭30分鐘都表現到出黎, 正

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-04-08, 12:26 PM   #138
chh622

引用:
作者: 闇影風 查看文章

假如每集作畫都Keep到就很好
ED最後一下出Save Point果下好正

暫時第一集將Game版頭30分鐘都表現到出黎, 正
睇到SAVE POINT果度笑左
佢同大家講~~我而家SAVE啦~~~~
舊 10-04-08, 01:24 PM   #139
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
第一集就出NATALIE

盧克把聲好似有D唔如GAME咁既
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 03:40 PM   #140
ゆり

luke把聲同game把聲唔同晒既....

舊 10-04-08, 04:29 PM   #141
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
睇完第一集,魔物戰鬥o個場真係好 High

下集有虐待,正

舊 10-04-08, 05:17 PM   #142
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

咦 咪即係要save成26次-.-

舊 10-04-08, 05:20 PM   #143
chh622

引用:
咦 咪即係要save成26次-.-
第二十六集個SAVE用來打二週目的
舊 10-04-08, 06:08 PM   #144
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

呀...話說
點解OP入面 最終迷宮單挑戰入面 的係長髮的呢

舊 10-04-08, 06:14 PM   #145
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇左, 好正好滿意
下集出變態大佐同奴隸獸

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 06:43 PM   #146
chh622

引用:
呀...話說
點解OP入面 最終迷宮單挑戰入面 的係長髮的呢
因為
主角D頭髮生番長,唔記得再CUT
舊 10-04-08, 09:52 PM   #147
orlando_dog
Senior Gamer

食完第一集,比想像中好!!
哈哈,其實應該搵Production I.G.做...咁我一定敗日版DVD...

好滿意用番Karma做OP~
26集...歌唔使換,不過換一換畫啦~
阿修對路克o個幕d畫好核突....畫番靚佢都好丫...

ED都幾好聽...
Miu飛去個save point o個度笑左....XD

今晚播第二集....大佐快d出場!!!!!!
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 10:26 PM   #148
加瑪
奧脫福的一條小草

繼續有c.c.樣實在太好

話說當年我係打唔爆機的(無時間+心機的人...)
希望佢26集可以去到ending

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 10:53 PM   #149
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
luku把聲真係有d唔同.
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 11:28 PM   #150
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
第1集進度唔錯 估唔到ナタリア都有得出.
下集係第1場boss戰.
LUKE把聲聽唔出咩有分別...
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 08:30 PM

手機版 | APP版