Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-17, 01:12 AM   #29776
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: fami~yan 查看文章
想問問現在尼日利亞課金法還有效嗎?
2日前仲有, 應該都未改?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 02:21 AM   #29777
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
我知講出o黎絕對會被圍,我亦無諗過會有人同情,始終知道大家戰果有幾悲壯.但可以講一句,如果唔係遲d會出隻黑版エミヤ,我可以咒自己中左征服王唔再中其他5*
我之所以抽到咁多好野,都係用左之前講個方法,唔怕再講多d,
黑貞我係1個10連,三藏其實係第二章鯖PU時呼符一張射斜,弓王就其實無諗過中,但印象中係第2個10連中(水著除左槍玉藻我齊人,如果唔係無位其實可能抽埋都唔奇).
串刺公同エルキドゥ都係第2個10連中
我唔知係我真係咁好彩定乜,但計埋今次中4隻,我都相信個方法係真ge
引用:
作者: カンザキ 查看文章
浮上~
雖然唔知師兄用左幾多抽黎追征服王, 但其實射斜中到5星人算係咁, 大把人4~5 pack或以上咩都唔中
而且今次唔中儲石等下次復刻咪得囉, 反正又唔係永久唔再出
2pack+之前8x粒石
上次征服王出果陣我生日,但俾完錢果下維護無石攞,果陣都feel到唔會中,等左大半年,見到射斜其實都覺得會唔中(我對呢方面o既預感係敏感),但見有第2次機會先敢再試,就係唔想射斜先唔抽All Star,但估唔到出3隻都唔中
下次應該要等AZO復刻,唔知要等幾耐...其實征服王唔算好用,我想要都係因為有幕間睇
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
其實早前ap減半時小弟得閒得滯開左個新ac抱自己主賬打故事,序章~5章一次過咁掃落去小弟又覺得幾好睇
當然6~終章故事個lv系高好多

btw師兄fd list仲有冇位?
仲有1個,有興趣可add我

此篇文章於 01-17-17 02:42 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 09:15 AM   #29778
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
人有3衰6旺,要中時自然會中....
哩度D大大唔中就會抽到中...
想中的方法咪又係
抽中 = 唔中 + 再十抽

要講十連中的,我中過 三藏 弓吾 式 恩都奇 梅林 拉2 金時 文西
符中的有 阿提拉 酒吞 槍吾 槍吾 武藏

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:00 AM   #29779
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
人有3衰6旺,要中時自然會中....
哩度D大大唔中就會抽到中...
想中的方法咪又係
抽中 = 唔中 + 再十抽

要講十連中的,我中過 三藏 弓吾 式 恩都奇 梅林 拉2 金時 文西
符中的有 阿提拉 酒吞 槍吾 槍吾 武藏
見到小鬼大既戰績
我都唔知自己玩緊d乜...
邊有呢d 10連就中
或呼符中咁多5星既事

舊 01-17-17, 10:03 AM   #29780
蛋撻王子
功德完滿

其實最近碌twitter
發現真係應該好多人係比人理修卻洗版個段期間開坑
呢排成日見d畫師會有一章~七章紀念畫呀
高文好麻煩之類既帖
Fgo真係愈黎愈多人玩 ..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 01-17-17, 10:04 AM   #29781
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
原來小鬼師兄都是超級歐洲人

10 連我也算不錯,符出的五星記得只有法老金和阿周那(第3 個) 而己

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:07 AM   #29782
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
高文好麻煩之類既帖

Sent from my iPhone using Gaforum
始終還有動畫版的推動,今年還一堆其他fate 動畫輪流出,不吸引人玩才怪了

雖然要像艦娘還有距離,但現在的人氣已很厲害了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:11 AM   #29783
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
符會中五星架?
第一次聽
未試過一次10連就收手
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:12 AM   #29784
~小鬼~
白虎白虎白白虎

我覺得歐唔歐洲係關acc事, 我係酒吞果時買石帳開始玩
總共買左4個,最後揀左下面個歐洲號
果時未抽晒入面D石,我記得後尾抽晒果時重有月神同船長
https://holland.pk/3axhlp4t

舊 01-17-17, 10:26 AM   #29785
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
見到小鬼大既戰績
我都唔知自己玩緊d乜...
邊有呢d 10連就中
或呼符中咁多5星既事
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
原來小鬼師兄都是超級歐洲人

10 連我也算不錯,符出的五星記得只有法老金和阿周那(第3 個) 而己
中得多5星,個人心雄就會想繼續抽
歐久必非

舊 01-17-17, 10:26 AM   #29786
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
符會中五星架?
第一次聽
未試過一次10連就收手
你隻布姐

舊 01-17-17, 10:31 AM   #29787
蛋撻王子
功德完滿

只係記得TK大唔只一次嗌過我換acc

舊 01-17-17, 10:37 AM   #29788
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
中得多5星,個人心雄就會想繼續抽
歐久必非
但...非還是非...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:42 AM   #29789
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
高文好麻煩之類既帖

係就好,我期待緊800萬紀念

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:03 AM   #29790
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order [“山の翁”ピックアップ召喚]爆死天使

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
係就好,我期待緊800萬紀念
其實我見日站都開始有人講緊800萬唔知會派咩

800萬QP (誤

https://twitter.com/yu_kome1030/stat...58930795397120

最近新規玩家抱大腿過關既情況www
話自己既英靈就好似一班小混混
淨係識得企係大腿(Support)叫囂www

https://twitter.com/indoor_don/statu...64412558901250

昨天一張很高人氣的圖

此篇文章於 01-17-17 11:15 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:16 AM   #29791
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
800萬QP 8000 友情pt 800綠方 80種火 8呼符

係咁都好wwwwww
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:18 AM   #29792
小嘉
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
你隻布姐
我布姐係用符中?

唔記得啦wo

求邊個post講過等我威下

能登做cv應該點都會課黎抽
舊 01-17-17, 11:28 AM   #29793
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: digiharuka 查看文章
800萬QP 8000 友情pt 800綠方 80種火 8呼符

係咁都好wwwwww
但根據以往的紀錄~~應該係
800萬QP、80000友情pt、80綠方、8金果、8HP狗、8ATK狗、8種火、8呼符

因為1呼符1日,唯一可以期待下GE係第8日會呼符+送咩^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:30 AM   #29794
小嘉
The One

8符我覺得無啦
舊 01-17-17, 11:35 AM   #29795
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
我布姐係用符中?

唔記得啦wo

你二符我三符所以好記得......加上我嗰陣中都冇話特別好開心

舊 01-17-17, 11:42 AM   #29796
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
我布姐係用符中?

唔記得啦wo

http://www.gaforum.org/showpost.php?...ostcount=10712

即刻幫你回顧下
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:43 AM   #29797
小嘉
The One

原來我都有符中過一次5星英
好開心呀!!
舊 01-17-17, 11:45 AM   #29798
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order [“山の翁”ピックアップ召喚]爆死天使

引用:
原來我都有符中過一次5星英
好開心呀!!

歐洲人小嘉(標籤

https://twitter.com/azuki_taste/stat...00975574597633

45分鐘前
好型既小莫
#嘉芙師兄

此篇文章於 01-17-17 12:30 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:51 AM   #29799
小嘉
The One

根在非洲:)
舊 01-17-17, 12:16 PM   #29800
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
800萬應該唔會有8符啦...庄司點會咁佛

時間點呢D野,信既咪有
我都試過2302一發入魂兩次,但我唔信的

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:50 PM

手機版 | APP版