Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-17, 03:47 PM   #676
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔好意思
依家先答

日版冇中字w
有中字架, 我自己都買咗日Z版玩緊~~

舊 02-02-17, 05:01 PM   #677
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
呢條女都打得唔錯,好兇恨..... HAHAHA

https://www.twitch.tv/videos/118917577
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 07:22 PM   #678
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
想問玩VR既C兄一日可以玩到幾耐
借走人地個VR之前試咗陣,玩個幾鐘已經有嘔吐感,休息完再開幾十分鐘又黎料…
我也用咗一個多星期去適應,由最初15分鐘到現在玩1個半鐘,現在連暈車浪也沒有了,建議臨訓前玩,玩完即刻訓,就唔使受之後的頭暈了...
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 07:52 PM   #679
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: redcreature 查看文章
我也用咗一個多星期去適應,由最初15分鐘到現在玩1個半鐘,現在連暈車浪也沒有了,建議臨訓前玩,玩完即刻訓,就唔使受之後的頭暈了...
基本上都打算咁,只係有D驚食飽先玩會出野D

舊 02-02-17, 09:07 PM   #680
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: minolta 查看文章

https://www.twitch.tv/videos/118917577
佢堅打,都好多人睇

https://www.hk01.com/sns/article/691...ampaign=buffer

舊 02-02-17, 09:43 PM   #681
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: SunSunny 查看文章
日版有中字Wor
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
咁可能因為主機語言係中文呱?
只係在朋友鋪試

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 09:54 PM   #682
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
日Z版係咪都無爆頭斷手?

舊 02-02-17, 11:14 PM   #683
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: elac 查看文章
日Z版係咪都無爆頭斷手?
無爆頭有斷手

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 01:36 AM   #684
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
無爆頭有斷手
有爆怪物頭既w

舊 02-03-17, 11:46 AM   #685
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: minolta 查看文章

TBB 俾唔俾佢咁樣搵外快架............

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 12:06 PM   #686
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

想問下各位有咩方法可以四小時內爆機???

舊 02-03-17, 12:09 PM   #687
P'UNK~EN~CIEL

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDrobben1020
引用:
師兄咁日版有冇英文配音定係得日文配音?

舊 02-03-17, 12:23 PM   #688
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: ase 查看文章
想問下各位有咩方法可以四小時內爆機???
爆一次Normal > 有圓鋸 + 記熟D路 = 4小時之內

我2周目無攻略都可以3小時10分

舊 02-03-17, 12:35 PM   #689
ase
H.P.小博士

引用:
作者: SunSunny 查看文章
爆一次Normal > 有圓鋸 + 記熟D路 = 4小時之內

我2周目無攻略都可以3小時10分
圓鋸唔係要四小時爆先有嗎?

舊 02-03-17, 02:12 PM   #690
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁可能因為主機語言係中文呱?
只係在朋友鋪試
同主機語言無關, 隻GAME一開始有得SET~~

引用:
作者: P'UNK~EN~CIEL 查看文章
師兄咁日版有冇英文配音定係得日文配音?
日版係齊哂所有語音同字幕, 唯一分別只有血腥度有刪減~~

舊 02-03-17, 02:35 PM   #691
sund

註冊日期: Aug 2013
引用:
4小時之內爆一次Normal > 有圓鋸 + 記熟D路 = 4小時之內

我估佢咁意思
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 04:52 PM   #692
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

其實用 VR 玩有冇可能 4 小時內爆呢?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 08:24 PM   #693
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
基本上記得d道具位置一定夠時間
4小時內+唔開道具箱+唔用回復藥三個金盃可以一次過拎

引用:
四小時內爆easy/Normal都有圓鋸同X光眼鏡
想輕鬆過madhouse就拎圓鋸先

舊 02-03-17, 10:22 PM   #694
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
基本上記得d道具位置一定夠時間
4小時內+唔開道具箱+唔用回復藥三個金盃可以一次過拎

四小時內爆easy/Normal都有圓鋸同X光眼鏡
想輕鬆過madhouse就拎圓鋸先
唔用藥即係0 DAMAGE爆機,雖然唔覺隻GAME好難,不過要NO MISS過晒係咪真係咁易?

舊 02-03-17, 11:22 PM   #695
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
唔用藥即係0 DAMAGE爆機,雖然唔覺隻GAME好難,不過要NO MISS過晒係咪真係咁易?
回復藥可以用3次,同埋類固醇唔計回復藥, 所以唔難
我自己就剩係用過兩支類固醇,仲要一支係為清空位而用

此篇文章於 02-04-17 07:49 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 02-04-17, 12:25 AM   #696
P'UNK~EN~CIEL

PSN  IDrobben1020
引用:

日版係齊哂所有語音同字幕, 唯一分別只有血腥度有刪減~~
吾該晒師兄

舊 02-04-17, 01:43 AM   #697
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

我試戈陣冇.....

今晚拎回家試清楚先

舊 02-04-17, 02:57 AM   #698
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: redcreature 查看文章
突然好想試下比會暈船浪的家人玩一排睇下會唔會有改善

舊 02-04-17, 08:16 PM   #699
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

睇番原來我較既語音戈PART...字幕有中文的

舊 02-05-17, 12:37 AM   #700
空調

唔開道具箱 係咪即係=唔可以用圓鋸同X光眼鏡 尼啲道具?
生日快樂要開2次, 最後又要開一次

標籤
Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Biohazard 攻略書 arceela 買賣專區 5 03-12-13 12:48 AM
收 ps 3 game - biohazard orc , chronicle hd selection, biohazard 4+cv, dragon's dogma gameky2012 買賣專區 4 01-05-13 11:37 AM
Biohazard: Miami ahleung ~清談館~ 101 11-26-12 04:12 PM
biohazard outbreak 村雨末子 電視遊戲討論版 1 12-14-03 04:45 PM

現在的時間是 08:15 PM

手機版 | APP版