Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-17, 09:01 PM   #2926
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
原本部機好型,點解又變返呢部紫色肥仔高達

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 09:18 PM   #2927
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: supermanlady 查看文章
HG 1/144 ガンダムキマリスヴィダール
下半身想點⋯ 電鑽
迷之聲: 買番Kimaris tropper黎換番個下半身
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 09:26 PM   #2928
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
奧加應該本來覺得朱古力個人有D賤格,但總算有料值得合作
又話手上有王牌,但臨門一腳朱古力至同你講我中二病發
果拳真係抵打
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 09:51 PM   #2929
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
阿$都有講噃~
留種比大小姐
金元和三日月一起死

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 10:07 PM   #2930
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: supermanlady 查看文章
HG 1/144 ガンダムキマリスヴィダール
由主角機變返奸角機~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 10:39 PM   #2931
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
呢個少爺仔部野可以出4部1/144,3(+1?)部1/100同主角一樣都算比面,
Gusion rebake full city都無得出1/100...

舊 02-21-17, 12:38 AM   #2932
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 尼路 查看文章
大家來插旗?全滅預告?
結果大小姐真係變左花生友……
蘿莉控到咁好似第一次見...朱古力可以挑戰馬莎個位……
咖哩本來就係用卡爾馬做參考既角色
咁賣佢既朱古力係馬沙都好正路

我從使用 Tapatalk 的 ASUS_Z012DA 發送

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 01:09 AM   #2933
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
其實件事都寫得幾好同埋望唔好又fing兩下就打完
係朱古力既王牌真係唔太得...

扮晒有深度左兩季, 結果係嚴重中二病患
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 08:29 AM   #2934
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
奧加應該本來覺得朱古力個人有D賤格,但總算有料值得合作
又話手上有王牌,但臨門一腳朱古力至同你講我中二病發
果拳真係抵打
佢兩個有協議在先,大家係拍住上,點知朱古力衰咗之餘,又漏口話要鐵華有小小犠牲,咁澳加當然好反感。

引用:
作者: pet3 查看文章
留種比大小姐
金元和三日月一起死
機庫嗰度啲後續留返畀啲同人喇!

舊 02-21-17, 10:11 AM   #2935
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
新雪條同盾合體個射擊形態應該係將之前殘命啲刀身射出去!?

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 10:17 AM   #2936
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: Nicklaus 查看文章
其實件事都寫得幾好同埋望唔好又fing兩下就打完
係朱古力既王牌真係唔太得...

扮晒有深度左兩季, 結果係嚴重中二病患
可能巴爾既雞能真係有值得佢咁"中二"既地方呢

MA 君喚術
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 12:12 PM   #2937
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
朱古力見3明打MA後,認為高達+疴癩耶識嘅力量足夠稱霸。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 12:26 PM   #2938
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
朱古力見3明打MA後,認為高達+疴癩耶識嘅力量足夠稱霸。
只要一部就夠!

舊 02-21-17, 12:59 PM   #2939
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
新雪條同盾合體個射擊形態應該係將之前殘命啲刀身射出去!?
個頭有 Croosbone Vanguard 陣味, 唔鐘意; 好似有勁多武器咁, 比之前幾個型態都多, 長矩埋身都掂, 可能仲有隱藏嘢, 應該出到兩集喇起碼~

覺得好嘥, 殘命咁型仔都無乜發揮就要被換出場

舊 02-21-17, 01:29 PM   #2940
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
咁睇艾恩就好似00既哈佬咁識自動開盾擋......
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 03:00 PM   #2941
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
有番支長矛我鍾意呀
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 09:44 AM   #2942
clie

隻藍色型到震又加左艾恩根本可以繼續威落去,笨大谷佢銷量好過啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 10:02 AM   #2943
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: clie 查看文章
隻藍色型到震又加左艾恩根本可以繼續威落去,笨大谷佢銷量好過啦
照對白只係將殘命第三個爐拎走, 同換晒走啲裝備, 新機照造型睇威力仲大

下回極可能係胃痛回

舊 02-22-17, 10:03 AM   #2944
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
照對白只係將殘命第三個爐拎走, 同換晒走啲裝備, 新機照造型睇威力仲大

下回極可能係胃痛回
唔好忘記巴巴仲有紅眼mode

舊 02-22-17, 10:05 AM   #2945
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: ゆり 查看文章
唔好忘記巴巴仲有紅眼mode
之前講過, 都未真係最後, 三明有事嘅成套啲模型唔洗旨意賣~笨大仲未笨到倒自己米, 掛?

咖喱君預佢被朱古力殺多次, 但加埋仲要拉幾多件去陪葬先令人胃痛

此篇文章於 02-22-17 10:11 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 10:39 AM   #2946
clie

而家已經有裂㾗,三日月最後認同咖喱一齊滅朱古力機會大啲
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 10:43 AM   #2947
ゆり

三明唔會認同咖哩 因為佢點都係只聽大哥支笛

但大哥堅決講到唔會背叛影帝

舊 02-22-17, 10:49 AM   #2948
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
但影帝隨時反轉百肚⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 10:53 AM   #2949
ゆり

引用:
作者: qwe 查看文章
但影帝隨時反轉百肚⋯
所以最大機會係打完咖哩之後影帝反面

舊 02-22-17, 11:25 AM   #2950
肉羊哩咖
griffin611

各位老細, 呢季兩三次實牙實齒講嘅承諾, 跟手就發生咗咩事, 大家心照......

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版