Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-28-09, 09:56 PM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
扭鑼絲工具

The End

舊 12-28-09, 10:32 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 賀喜~

個 RING 咁厚, 得唔得架?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-09, 12:09 AM   #3
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
恭喜~ 賀喜~

個 RING 咁厚, 得唔得架?
得....冇問題架
我明日都會帶出黎...即場示範一次
記得帶相機

舊 12-29-09, 12:44 AM   #4
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
好似我咁....入泡菜版咪唔駛咁煩囉

舊 12-29-09, 12:46 AM   #5
M-eye
菜鳥蛋

油王大人...
請問可否link一link條泡菜頭給我看看...
我想睇下個正方頭上面那個板係咁用累絲....
冇KK那個咁頺...

舊 12-29-09, 12:50 AM   #6
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
恭喜油王等到心頭CUBE

舊 12-29-09, 12:52 AM   #7
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
恭喜油王等到心頭CUBE
乜野cube....
呢2件野我用黎扭鑼絲架

舊 12-29-09, 12:53 AM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: M-eye 查看文章
油王大人...
請問可否link一link條泡菜頭給我看看...
我想睇下個正方頭上面那個板係咁用累絲....
冇KK那個咁頺...
你死....你話首領個神物係頹野.....

舊 12-29-09, 01:00 AM   #9
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
你死....你話首領個神物係頹野.....
俾我玩到散的....點可以算得上係[神器]
你有冇打RPG Game架...
神器係唔會散的....

舊 12-29-09, 01:04 AM   #10
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
俾我玩到散的....點可以算得上係[神器]
你有冇打RPG Game架...
神器係唔會散的....
我當晚真係笑左...仲要用電話影低
我見到首領果下呆左

舊 12-29-09, 01:06 AM   #11
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我當晚真係笑左...仲要用電話影低
我見到首領果下呆左
我第一次見到咩叫[面如土色]

舊 12-29-09, 01:17 AM   #12
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
我第一次見到咩叫[面如土色]
來~來~~~~重溫一下吧

舊 12-29-09, 10:18 AM   #13
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

http://www.tripodballhead.com/2009/0...d-head_23.html

泡菜喎, M眼你肯定?? 剩係買到一支鏡架乍喎.
舊 12-29-09, 10:23 AM   #14
M-eye
菜鳥蛋

引用:
http://www.tripodballhead.com/2009/0...d-head_23.html

這才是真神器

舊 12-29-09, 06:36 PM   #15
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:

幾$?

舊 12-29-09, 11:33 PM   #16
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

油王, 你買了什麼鬼工具喲! 竟然搞成這樣... so sad...

舊 12-29-09, 11:36 PM   #17
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
頂, 出聲嘛, 我有合適嘅工具

Rice

舊 12-29-09, 11:40 PM   #18
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
查實咁樣不會容易炒低嗎?a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-09, 11:48 PM   #19
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: ビスケット 查看文章
我說泡菜會, 瑞士巧克力不會, 信不信由你.
舊 12-29-09, 11:54 PM   #20
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
我說泡菜會, 瑞士巧克力不會, 信不信由你.
咁呢樣緊係信啦
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-09, 12:03 AM   #21
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
咁呢樣緊係信啦
不過話說回來, 我又說泡菜原裝 clamp 比瑞士巧克力原裝 clamp 安全, 信不信由你~
舊 12-30-09, 12:09 AM   #22
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
羅絲滑牙就搵電鑽鑽爆佢啦

去買個六角批啦..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-09, 01:04 AM   #23
M-eye
菜鳥蛋

我偏不信泡菜會...哼......
KK你這些交高級稅率人士難以明白我等平民.....(妒忌mode)
(我夠想要瑞士朱古力啦....錢呢.....)

舊 12-30-09, 01:59 AM   #24
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
所以我說用頹cube需要使用L架同埋一支穩固的腳架 (例如人妻牌)

舊 12-30-09, 02:00 AM   #25
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

放心, 你買一定不會出事, 信我!

親切提示: 你需要兩隻 L 架喎~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:45 PM

手機版 | APP版