Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-19-06, 07:12 PM   #126
海豚
Senior Gamer
(/>_<)/└──┘

註冊日期: Mar 2003
其實日本真係有d可惜.

薛高無料...戰術唔掂,用人唔掂...選人都唔掂

另外日本隊本身體能唔好...再加上炎熱既天氣(兩場都係頭場...)

不會結束的夢。
海豚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 08:24 PM   #127
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: 啤梨王子
我都覺得應該出大黑將志,柳澤敦都唔夠料...
岩岩球世紀解圍已經証明左
睇下柳澤敦係森多利亞完全冇料到,要打包返 j-league 已經知道佢「級數」有幾高。
大黑將志上年係大阪飛腳踢得非常出色,薛高應該俾機會佢打正選﹙尤其係久保龍彥落選﹚。

另外,外流/曾經外流嘅日本球員之中,中田英壽同小野伸二算係好成功,
球技有進步之餘,亦都幫助自己球會奪得大賽冠軍。尤其係小野伸二,球技成熟咗好多。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 06-19-06 11:04 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 10:59 PM   #128
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
有多過一半俾到入禁區d波都係中村交架喎
佢同中田一人出半場0既話咁就有成場靚pass啦...

稻本去左英超之後都好好,上屆睇到佢出黎掂左好多...

日本前鋒有機入國家隊0既仲有
佐藤壽人
大久保嘉人

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 11:10 PM   #129
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: sugihara
日本前鋒有機入國家隊0既仲有
佐藤壽人
大久保嘉人
都係阿聰兄o個句:薛高係都唔用,咁可以點?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 11:14 PM   #130
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
作者: 柴崎幸
都係阿聰兄o個句:薛高係都唔用,咁可以點?
可以點?日本隊咪提早執包袱返日本囉!

薛高最好下場對巴西唔好出三都主、坪井慶介同小野伸二,等佢地留力幫紅鑽爭聯賽同天皇盃好過。

舊 06-23-06, 03:57 AM   #131
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

真係忍唔住都要講句...
柳澤收皮啦

舊 06-23-06, 04:55 AM   #132
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

1和 2負 2得 7失 1分

舊 06-23-06, 12:20 PM   #133
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
發覺日本分組賽好似次次都分得好差

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 12:28 PM   #134
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
無川口, 死多d

舊 06-23-06, 09:31 PM   #135
阿聰

wink

引用:
作者: sugihara
1和 2負 2得 7失 1分
薛高帶隊,都預咗唔會出到線,我可以專心睇浦和紅鑽喇!

舊 06-24-06, 01:33 AM   #136
ericstyle
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: dondon
無川口, 死多d
川口算係日本隊中打得比較好既一個
好可惜好多時都係得半場波
開頭打到上哂身
打到咁上下就好似冇哂氣咁
被對方攻入一球後就冇哂信心

舊 06-24-06, 01:36 AM   #137
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: dondon
無川口, 死多d
唔係佢既話,日本一分都拎唔到..

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 10:29 PM   #138
clie

註冊日期: Dec 2001
發覺主辦國真係好惡
四年前南韓同日本都分別o係小組首名出線
諗番德國仲高南韓幾皮,唔怪得對對強隊教頭都唔敢睇小德國啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-06, 01:22 AM   #139
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

梗係...
8年前0既法國都炒巴西3粒...果陣前鋒人腳仲無而家咁好
上屆巴西捧盃,有人都話同日本師承巴西有關係

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本語便利店 Janus 學術文化綜合研討區 1030 04-25-06 10:20 AM
《暗黑破壞神 II 》森林酒吧旅館 (P.1) KIM PC電腦遊戲討論版 1013 08-03-05 12:37 AM
C 朗拿度挑戰碧咸23英葡友賽 紅魔新舊「7號仔」碰頭 岸邊露伴 體育版 9 02-19-04 09:58 AM
今年頒獎禮,誰是最佳男/女歌手?誰是大贏家? BH>_< Neo Entertainment TREND 103 12-09-03 05:38 PM

現在的時間是 08:32 PM

手機版 | APP版