Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-28-09, 03:11 PM   #26
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
仲有派炸彈果陣
咁同缺錢個陣搵你差不幾吧= ="

舊 12-28-09, 03:36 PM   #27
R4lauchai
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
各位試過or 接受過分手既方法 ????
分手後....還可見面ma ????
分手必須要夠絕....

舊 12-29-09, 03:33 PM   #28
pui0212
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
仲有派炸彈果陣

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咁同缺錢個陣搵你差不幾吧= ="
派炸彈都好, 都叫有得食
借錢俾佢, 一去無回頭
仲有成幾萬蚊既數,追不回來 orz
pui0212 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-09, 09:31 AM   #29
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
引用:
作者: Kaga 查看文章
我有個男同事, 佢真係不知所謂.......男人最賤o既分手方法應該係連講分手都唔夠膽講
- 唔揾妳, 唔聽 call
- 當妳揾到佢, 佢會話 "緊排好忙, 都好想揾妳, 等我冇咁忙一定會同妳傾, 請俾信心我, 等我"
- 等等下係街見到個男人同另外一個女人 happy 緊

分明係騎牛揾馬
我個女同事就咁就被騙
係大部份男人都會咁=_=...
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-10, 12:26 AM   #30
Kaga

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
係大部份男人都會咁=_=...
香港o個 d 囉
同人去幾次街就話想上床
要到分手時就淨係識逃避
正一縮頭烏龜
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-10, 09:32 AM   #31
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
分手了.......

終於結束第三者身份.......
和她一起二百多日......
她向我說分手.....原本我都有諗向她提出分手~~
因為她根本唔會同我一齊....都沒有將來~
無論如何~現在都不用想了.....
希望我可以放得低吧~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:27 AM

手機版 | APP版