Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-18, 07:14 PM   #151
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: mrk 查看文章
《空戰奇兵 7:未知天際》繁體中文版各版本內容、首批特典及限量實體特典揭曉
https://gnn.gamer.com.tw/8/170938.html
最貴個款有喎!
點解我睇官網又好似唔同既?
https://ace7.acecombat.jp/products/

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 11:04 PM   #152
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
《空戰奇兵 7:未知天際》繁體中文版各版本內容、首批特典及限量實體特典揭曉
https://gnn.gamer.com.tw/8/170938.html
最貴個款有喎!
行李帶點先會有?

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-19, 09:28 PM   #153
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=HnU9v1IE1nw Launch Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-19, 10:52 PM   #154
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
琴日出過SSP、MK,
見到Hori個PS4版Flight Stick都開始收訂啦!(手痕落左訂!)

幾錢呀?要落幾錢訂?我都想要。

舊 01-14-19, 11:10 PM   #155
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
有興趣試玩THRUSTMASTER的話,可以報名試玩

AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-19, 02:31 PM   #156
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實 hori 個支定 thustmaster 個支會好 d???
Thanks

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-19, 07:27 PM   #157
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
剛剛起188 2/f gameh_t買 $1450

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-19, 07:31 PM   #158
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
其實 hori 個支定 thustmaster 個支會好 d???
Thanks
Thustmaster比較玩具啲
Hori還可以,以前買過hori 起ps2岀果款仲好
依家果款似偷功減料左

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
舊 01-15-19, 07:40 PM   #159
ComeLOLoh

我有PS2個款,但應該用唔得番。當年玩AC5。
睇個樣係差唔多一樣,但好似少左樣野。

我想知隻game係全mission可以VR定部份?

舊 01-15-19, 08:30 PM   #160
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 賈圖 查看文章
Thustmaster比較玩具啲
Hori還可以,以前買過hori 起ps2岀果款仲好
依家果款似偷功減料左
Thanks!
因為見有 d 話 thustmaster 個個好 d 我又覺得有 d 奇怪
始終價錢差咁遠 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-19, 09:23 PM   #161
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
我有PS2個款,但應該用唔得番。當年玩AC5。
睇個樣係差唔多一樣,但好似少左樣野。

我想知隻game係全mission可以VR定部份?
當年ps2果個我都有買,係九成一樣,你開左盒就會覺得偷工減料左

舊 01-15-19, 09:39 PM   #162
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
Thanks!
因為見有 d 話 thustmaster 個個好 d 我又覺得有 d 奇怪
始終價錢差咁遠 ...
果款今日見到好景賣698,果個牌子就有岀開飛機控
但係睇外型我覺得就麻麻
Hori 果款我懷疑係saitek代工

舊 01-16-19, 01:12 AM   #163
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

如果大家想玩埋電腦嘅我勸大家就買thrustmaster
Hori 岀話對應pc,但我懷疑有問題,剛試用電腦玩
油門果度變左係button唔係axis,變左電腦用無左個油門
Ps2岀果款,同依家基本一樣,但係果陣時有人寫過driver俾電腦用
我數過係有六軸,依家係少左一個

此篇文章於 01-16-19 01:15 AM 被 賈圖 編輯。
舊 01-16-19, 09:15 AM   #164
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
Hori果支尋日電良返了貨,$1850

舊 01-16-19, 01:36 PM   #165
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
Hori支飛機杆SSP個面開價$12XX,
而旺角好景個面就冇實價!(只需$100訂金)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 01-16-19 01:49 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-19, 01:38 PM   #166
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
會唔會有偷跑

舊 01-16-19, 01:52 PM   #167
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
信和有日版。普通$499

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-19, 03:35 PM   #168
麥C
專業R水吹

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
會唔會有偷跑������
電良FB見訂的Collection's Edition有得拎
未有WALK-IN

舊 01-16-19, 04:55 PM   #169
ComeLOLoh

引用:
當年ps2果個我都有買,係九成一樣,你開左盒就會覺得偷工減料左
有冇試過用ps2個控制器連PS4,認唔認到?
(可以既唔想買多次)

舊 01-16-19, 05:18 PM   #170
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
有冇試過用ps2個控制器連PS4,認唔認到?
(可以既唔想買多次)
掉左啦
啲膠熔曬

舊 01-16-19, 07:06 PM   #171
ComeLOLoh

見到歐版3xx

舊 01-16-19, 07:26 PM   #172
ComeLOLoh

引用:
掉左啦
啲膠熔曬
咁槮,我個盒係倉道,唔知會唔會同樣命運

舊 01-16-19, 09:10 PM   #173
麥C
專業R水吹

行點都要聽日,見得日同歐唔買住

舊 01-16-19, 09:49 PM   #174
RPG之鬼

引用:
作者: 麥C 查看文章
行點都要聽日,見得日同歐唔買住
聽日早返工早放工然後早open fire

舊 01-16-19, 10:38 PM   #175
leochan1986
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
Delete

nintendogs &
!
SD GDS


此篇文章於 01-16-19 11:06 PM 被 leochan1986 編輯。
leochan1986 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ace Combat Infinity steve 電視遊戲討論版 450 08-06-15 07:08 PM
[Xbox360] ACE COMBAT 6 解放への戦火 - *=GAF ACE小隊專用空戰區=* 大量搶錢塗裝接近中!邁向破產的日子 大覺屋師真 攻略及心得交流區 302 03-29-10 10:29 AM
[問題] Ace combat muhaha2015 電視遊戲討論版 1 04-26-08 01:17 AM
[PS2]Ace Combat 5 dog fight zone [齊齊做Ace Pilot!] Chris皇 攻略及心得交流區 786 11-26-06 08:32 PM
[help]ACE COMBAT 5 傻地 電視遊戲討論版 0 09-14-05 01:13 AM

現在的時間是 07:16 PM

手機版 | APP版