Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-16, 09:52 AM   #1026
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
係喎...今日8號....睇下sp08又有冇收埋晒hu
由手機版發出
其實都唔洗特登 8 折先買,
反正近期買滿 $250 減 $50, 買滿每 $120 減 $10, 而家又做現金券 10 送 1
而且孤仔現貨都平過佢 8 折幾蚊

btw, 呢 set 少貨定好賣? 上星期都仲見, 但呢幾日又好似真係無o左 (唔通真係收埋唔賣?)

舊 12-11-16, 05:14 PM   #1027
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
去開嗰幾間零食都拆鬼左個食玩架,又唔入新貨,係咪開始唔賣食玩啦

舊 12-11-16, 10:57 PM   #1028
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
去開嗰幾間零食都拆鬼左個食玩架,又唔入新貨,係咪開始唔賣食玩啦
我去開個幾間直頭摺埋 (個網頁仲要唔 update, 去到先知摺o左)
如果零食唔賣食玩, 都唔知去邊到拾o的散款...

舊 12-12-16, 12:08 AM   #1029
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
就算有賣都明顯番款慢左好多!

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 02:05 PM   #1030
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
UN4

https://twitter.com/p_bandai/status/808528179346276357
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 02:44 PM   #1031
地獄黑仔王

引用:
作者: fami~yan 查看文章
就算有賣都明顯番款慢左好多!
希望只係聖誕新年要賣禮盒先少貨返...

舊 12-13-16, 02:46 PM   #1032
地獄黑仔王

引用:
1. 見到隻 V Gundam 綠色卒機, 呢 set 開始偷懶出單色機了?
2. 08 小隊o的機, 什麼 EZ-8, 吉姆頭, 指揮車之類會唔放係 P-B 出...

舊 12-13-16, 03:17 PM   #1033
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: martinnitram 查看文章
希望只係聖誕新年要賣禮盒先少貨返...
佢做批發連自已舖都唔入難d掛a

不過番貨時間應該半個月一大log咁番....如果同番貨時間夾到見有d可以差唔多同日本同步....
由手機版發出
舊 12-13-16, 04:22 PM   #1034
Rance
The One
ガハハ

係咪唔做有糖凈係批D無糖版畀其他鋪呢?
無左粒糖可以罷幾耐都得,有粒糖一年就要處理D死貨

舊 12-13-16, 05:49 PM   #1035
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
零食我已經放棄左
去開果兩間連UN2都無入過

引用:
1. 見到隻 V Gundam 綠色卒機, 呢 set 開始偷懶出單色機了?
2. 08 小隊o的機, 什麼 EZ-8, 吉姆頭, 指揮車之類會唔放係 P-B 出...
我鐘意卒機
其實佢嘅上色位都唔算偷懶架喇
而且一set裡面其實都係一款姐

但我AK果時已經入左三隻陸高
都係散買算

相薄

此篇文章於 12-13-16 05:51 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-16, 10:08 AM   #1036
地獄黑仔王

OT 一問: 拉打掌動 4 隻特別版 shocker rider (係唔係咩叫), 只係條頸巾唔同色?
google 過係 1 開 6 有唔同顏色頸巾?

係唔係同隻嘰嘰兵有關係的?

舊 12-16-16, 10:10 AM   #1037
地獄黑仔王

引用:
有糖無糖都係四洲貨? 之前以為無糖個隻係水貨 (見孤扭都係賣無糖), 但睇返又有 bandai asia o的中文 label.

舊 12-16-16, 11:53 AM   #1038
Rance
The One
ガハハ

引用:
OT 一問: 拉打掌動 4 隻特別版 shocker rider (係唔係咩叫), 只係條頸巾唔同色?
google 過係 1 開 6 有唔同顏色頸巾?

係唔係同隻嘰嘰兵有關係的?
SHOCKER RIDER有兩款,每款跟三條巾,
要砌哂出黎就要買1隻A1隻B加4隻A or B

舊 12-17-16, 12:00 PM   #1039
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見Q版黃金街舖出左,吸塑包裝....一隻$160....原本想買隻獅子都突然縮了......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-16, 06:09 PM   #1040
J+1
望過黎呀!!!!!!

零食都番左黄金三子...不過標@200
由手機版發出
舊 12-27-16, 10:42 AM   #1041
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

岩男66

http://hobby.dengeki.com/news/313365/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-17, 02:54 PM   #1042
J+1
望過黎呀!!!!!!

8號
由手機版發出
舊 01-08-17, 10:49 PM   #1043
地獄黑仔王

引用:
8號
由手機版發出
掌動 4 唔係間間有, Converge #05 好似未有...

舊 01-08-17, 10:53 PM   #1044
地獄黑仔王

引用:
講起死貨, 估唔到芒亨隻文字變型 2 竟然死貨到而家無隻款賣得出, 減到 $19 盒都齊款, 明明 Part 1 都 OK
(o的糖好似一月尾到期)

舊 01-11-17, 11:41 PM   #1045
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來出左漫畫
大下巴
https://comic.webnewtype.com/contents/shakure/
由手機版發出
舊 01-29-17, 02:27 AM   #1046
Rance
The One
ガハハ

今個月零食VIP日改左2號...

舊 01-29-17, 03:09 AM   #1047
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
今個月零食VIP日改左2號...
只限本月?正好!有野想買

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-17, 04:56 PM   #1048
地獄黑仔王

引用:
作者: fami~yan 查看文章
只限本月?正好!有野想買
應該係只限本月, 可能想清下o的新年貨 (睇上年, 去到暑假仲減價賣緊o的禮盒)
btw, 零食物語今次好似唔想比你知咁, 唔係留意 SMS 都唔知.
星期六行過幾間都唔見有提, 仲以為自己睇錯 SMS

舊 01-31-17, 10:54 AM   #1049
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
http://hobby.dengeki.com/news/328706/

平時冇買開食玩扭蛋
有冇人知邊度有賣?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 11:06 AM   #1050
J+1
望過黎呀!!!!!!

格股達...買到就買,買唔到就算了....

http://www.bandai.co.jp/candy/sp/pro...098935000.html
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 02:30 PM

手機版 | APP版