Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-15, 01:57 PM   #1076
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: flpchoho 查看文章
現時點1樓 $24xx
我非常安心地等魂shop開,反正自己又唔係急著要,遲買平一截
Bandai有錢唔執就唔係bandai
以前佢真係會咁蠢, 所以d貨炒貴晒, 但係近呢排醒左, 好多野都出貨多左, 反正都係要有人賺點解要益炒家

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 02:21 PM   #1077
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 廢柴 查看文章
以前佢真係會咁蠢, 所以d貨炒貴晒, 但係近呢排醒左, 好多野都出貨多左, 反正都係要有人賺點解要益炒家
同埋一見周街炒就話再版。
呢招絕
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 02:42 PM   #1078
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
早買早享受
遲買慳幾舊
至於我幾錢
唔會講人知

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 11-02-15 02:44 PM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 02:50 PM   #1079
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: mikemike 查看文章
早買早享受
遲買慳幾舊
至於我幾錢
唔會講人知

覺得岩價咪ok
玩具現家岩價就去馬playarts隻黑武士開頭等佢減點知現家想講粗口

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 11:33 PM   #1080
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
疊埋心水等SF,SF又係等炒

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
覺得岩價咪ok
玩具現家岩價就去馬playarts隻黑武士開頭等佢減點知現家想講粗口
SW PA全系列無海外版權
套戲上埋而家NO.4一街赤武神到時都唔見埋

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 11:40 PM   #1081
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
疊埋心水等SF,SF又係等炒

SW PA全系列無海外版權
套戲上埋而家NO.4一街赤武神到時都唔見埋
SF反而會PASS, 隻迪迪今次係正不過我同另一同事傾都講原色係邪氣好多
怪唔得其實我想搵番AC3隻PLAYARTS有日幸運起精粉搵到阿爺但無阿孫

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-02-15, 11:48 PM   #1082
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
現時點1樓 $24xx
我非常安心地等魂shop開,反正自己又唔係急著要,遲買平一截
Bandai有錢唔執就唔係bandai
現視點訂左未比攞.........快貨just for街客=_=
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-15, 11:55 PM   #1083
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
SF反而會PASS, 隻迪迪今次係正不過我同另一同事傾都講原色係邪氣好多
怪唔得其實我想搵番AC3隻PLAYARTS有日幸運起精粉搵到阿爺但無阿孫
原色係邪氣好多

橙色反而似正義味方

舊 11-02-15, 11:57 PM   #1084
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Sar8 查看文章
原色係邪氣好多

橙色反而似正義味方
之前都唔係咁鍾意隻迪迪但一見MB官網果張圖我即刻中箭
點解套野入面廢到咁GE機你整到咁邪氣成個魔王一樣

舊 11-04-15, 07:42 AM   #1085
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000100588/

予約受付開始
:2015年11月6日 16時
お届け日
:2016年4月発送予定

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-04-15, 07:56 AM   #1086
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
平過個垃圾螺絲批,點解既
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 08:05 AM   #1087
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一人一打go gogo!!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 09:12 AM   #1088
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
未係日版呢個訂野
有咩手續要跟

舊 11-04-15, 09:43 AM   #1089
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
wonder

港魂有冇機會有?

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:06 PM   #1090
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
※本商品は海外で販売の可能性がございます。

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 07:43 PM   #1091
flpchoho

引用:
作者: anyone 查看文章
如果港魂開埋
日本爆訂就開二次受注
擺明強力吸金
舊 11-04-15, 10:30 PM   #1092
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

真心唔明妖男Destiny有咩咁吸引

明明原本就係老作出黎既msv機,人都死左,邊有得佢用destiny

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 10:41 PM   #1093
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: anyone 查看文章
隨時一開訂秒完

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 10:48 PM   #1094
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
正路應該會ge

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 10:53 PM   #1095
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

每人限1隻,然後網絡大塞車,之後睇邊個有恆心去按F5,當年隻雙子座,足足塞了3個鐘才落到!

舊 11-05-15, 12:06 AM   #1096
flpchoho

引用:
每人限1隻,然後網絡大塞車,之後睇邊個有恆心去按F5,當年隻雙子座,足足塞了3個鐘才落到!
寫左每人12隻
[斷估]我估應該好快爆訂開二次受注
舊 11-05-15, 12:52 AM   #1097
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
寫左每人12隻
[斷估]我估應該好快爆訂開二次受注
日本限12
香港有的話限1

舊 11-05-15, 01:06 AM   #1098
小嘉
The One

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
真心唔明妖男Destiny有咩咁吸引

明明原本就係老作出黎既msv機,人都死左,邊有得佢用destiny
MSV 不嬲都係有設定無故事架啦
MSV 既意思咪就係正傳動畫中可能未出現的MS

NU GUNDAM HWS 都係MSV黎啦
HI NU 本來都被分為MSV系統列

係日昇近年先歸番佢入公式設定之麻...

此篇文章於 11-05-15 01:12 AM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 02:35 PM   #1099
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
恆心的回報是到現在隻雙子都沒再版
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 02:59 PM   #1100
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
恆心的回報是到現在隻雙子都沒再版
隻雙子好價,轉手執咗幾舊!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 08:35 PM

手機版 | APP版