Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
Kain 12:42 PM 09-09-17
作者: MultiPASS:
睇內文第二批要9月下旬先有,即係第一批應該賣得七七八八。
當然呢種講法都可以係口術嘅一種,不過我地唔見之前one piece有咁嘅「宣傳」,
即係話呢隻至少賣得好過one piece好多令笨大夠膽講呢種口術,
下星期銷量榜出大家又睇真啲係咪口術啦。
同隻MARIO未出已經得獎一樣
即係話我唔係否定隻MARIO會係好GAME
不過道理係講唔通就講唔通

同理呢個CASE我都唔係話質疑實際數字會唔會根本唔高
MultiPASS 01:01 PM 09-09-17
作者: Kain:
同隻MARIO未出已經得獎一樣
即係話我唔係否定隻MARIO會係好GAME
不過道理係講唔通就講唔通

同理呢個CASE我都唔係話質疑實際數字會唔會根本唔高
頒獎呢家嘢話絶對公平真係...算罷啦
睇下星期嘅銷量榜應該會有比較確實嘅答案。
mrk 04:59 PM 09-09-17
作者: mario0606:
點會呀?3DS大聲過3DSLL架wo
我都記得係3DS大聲過3DSLL/XL,
係new3DSLL/XL先至大聲過3DSLL/XL!
mrk 05:31 PM 09-09-17
原來當switch cap圖過1000張,(唔裝microSD卡的情況下)
就唔比再cap圖,系統要你加插micro SD卡擴充後,先至用得喎!
https://scontent.fhkg3-2.fna.fbcdn.n...7e&oe=5A4909F5
雪人 12:27 AM 09-10-17
請問大家一下, 我用Pro controller 玩splatoon玩左一個月, 今日發現左邊個菇即使推盡左, 個公仔都係行得好慢, 我諗個製應該有少少問題, 大家有無同樣情況?

另外, 我果買Pro controller當時唔記得拎單, 請問大家有冇試過無單據情況下任天堂都會修理的?
任仔 09:46 AM 09-10-17
作者: 雪人:
請問大家一下, 我用Pro controller 玩splatoon玩左一個月, 今日發現左邊個菇即使推盡左, 個公仔都係行得好慢, 我諗個製應該有少少問題, 大家有無同樣情況?

另外, 我果買Pro controller當時唔記得拎單, 請問大家有冇試過無單據情況下任天堂都會修理的?
我一買返黎已經係咁
reset 完冇事用到依家

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
MultiPASS 12:04 PM 09-10-17
呢兩隻冷門連動賽馬game都預約完賣,
莫非有體感銷量可以睇高一線?
隻龍珠X2可以體感出波...
不過我夾時間用得好辛苦

http://switchsoku.com/soft/11110
leungky1 12:46 PM 09-10-17
呢兩隻冷門連動賽馬game都預約完賣,
莫非有體感銷量可以睇高一線?
隻龍珠X2可以體感出波...
不過我夾時間用得好辛苦

http://switchsoku.com/soft/11110
依家應該係體感+無線無感應器手制+HD震動嘅協同效應

體感叫市場以前消化過
所以多數廠都知道要動作運動類先力推
暫時都無咩大敗例子
呢樣可以話貫徹老任打獨特性嘅商戰風格
用手感逼真打全世界追緊嘅視覺逼真
由手機版發出
天空 05:07 PM 09-11-17
請問有冇風聲 殺己達 會出中文版?
MultiPASS 05:12 PM 09-11-17
作者: 天空:
請問有冇風聲 殺己達 會出中文版?
小道消息不斷有,冇官方確認!
真係出中文版的話我估都係等season pass之後...
DevilElvis 05:36 PM 09-11-17
我想問switch個mon壞壞地 (有幾間o野o係畫面),拎上任記香港度維修會唔會無晒D save??

謝~
Eking 05:40 PM 09-11-17
作者: DevilElvis:
我想問switch個mon壞壞地 (有幾間o野o係畫面),拎上任記香港度維修會唔會無晒D save??

謝~
會....
Gundam MK-2 05:40 PM 09-11-17
作者: DevilElvis:

謝~
香港→一定無晒,因為check到真係有問題係會機換機,但而家無任何辦法轉移save
日本→睇彩數,官方都會講明故障太嚴重者都係會無晒save
天空 05:42 PM 09-11-17
小道消息不斷有,冇官方確認!
真係出中文版的話我估都係等season pass之後...
thx

唯有等啦
enishi 10:10 PM 09-11-17
星期四 6 am - 2017 秋季 Direct 全球同步
https://www.nintendo.co.jp/nintendo_...914/index.html
信長 10:13 PM 09-11-17
近月的game 資訊同mario odyssey
golan 11:17 PM 09-11-17
作者: enishi:
星期四 6 am - 2017 秋季 Direct 全球同步
https://www.nintendo.co.jp/nintendo_...914/index.html
正常唔會簡apple之後個日,我覺得有d野
leungky1 11:20 PM 09-11-17
上次講兩大作都40分鐘唔夠
今次當Mario一個大Slot
ARMS同Splatoon 2講更新應該唔耐
仲要有精靈拳,火紋同Xeno都唔放角色圖
似乎新野唔會太少???
由手機版發出
MultiPASS 09:19 AM 09-12-17
作者: leungky1:
上次講兩大作都40分鐘唔夠
今次當Mario一個大Slot
ARMS同Splatoon 2講更新應該唔耐
仲要有精靈拳,火紋同Xeno都唔放角色圖
似乎新野唔會太少???
由手機版發出
係時候揭盅年尾大作喇
WAL1 04:02 PM 09-12-17
你地想12月出大亂鬥定全新合家歡作品?
Switch仲爭一隻官方party game...1,2switch除外
由手機版發出
MultiPASS 05:38 PM 09-12-17
依家比較多人估嘅係動森或大亂鬥
leungky1 05:52 PM 09-12-17
大亂鬥.... 都係搵齊新人同改造網絡戰先出新作會好啲....
由手機版發出
WAL1 06:46 PM 09-12-17
大亂鬥就唔係新作啦,應該係WII U移植+DELUXE
MultiPASS 07:00 PM 09-12-17
其實動森同大亂鬥都應該好似孖車咁由Wii U版強化移植(DX),
要呢兩者全新作可能要等到2019甚至2020..
enishi 07:03 PM 09-12-17
其實動森同大亂鬥都應該好似孖車咁由Wii U版強化移植(DX),
要呢兩者全新作可能要等到2019甚至2020..
首先要出隻正統動森去 WiiU 先... amiibo festival 就算數喇
由手機版發出
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後

返回主題版面