Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-15, 09:20 PM   #476
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
嶺次點都唔係世海師父
世海開頭係唔知gundam係乜

家姐好得閒
搭架飛機黎一黎就走
好難講,世海係武痴(無貶意),可能師父精多於一道,但唔係樣樣都傳晒;唔係話無平台嘅,斷估如果嶺司真係佢師父,會諗以世海有一身武藝,有根基第日練Gundam Fight (無誤)都無問題~

好唔得閒㗎,係受老公仔所托,送到嚟機場 -- 好心唔該送佛送到西喇~

舊 02-13-15, 11:47 PM   #477
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
好難講,世海係武痴(無貶意),可能師父精多於一道,但唔係樣樣都傳晒;唔係話無平台嘅,斷估如果嶺司真係佢師父,會諗以世海有一身武藝,有根基第日練Gundam Fight (無誤)都無問題~

好唔得閒㗎,係受老公仔所托,送到嚟機場 -- 好心唔該送佛送到西喇~
我覺得唔係部野咁整法其實只係誠哥看透左,反正我地集集都開RG再鐵拳咁點解仲唒心機去整其他野,不如專心整好RG俾王子鐵拳算啦反正王子本身操控性能有番咁上下,只不過世海一樣都係有理無理一拳打落先話似JE

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-15, 12:53 AM   #478
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 零式 查看文章
其實睇返今集如果世海佢地一開始炸左個城,果3條友一早收左皮
氣力未夠150出唔到招

舊 02-14-15, 01:19 AM   #479
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-14-15, 03:24 AM   #480
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: Asurada 查看文章
氣力未夠150出唔到招
學姐部機個真實系模式直頭無講點發動, 開完一次力場頂大砲兼用黎合體出死光同大劍, 仲黑科技過劫能盾
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-15, 02:08 PM   #481
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
係咪字幕問題?
個REAL擺明係講比例而唔係咩真實超級系

舊 02-17-15, 12:42 PM   #482
money
◆.西野司命.◆

迷々コンパスはいらない : ガンダムビルドファイターズトライ Edテーマ (アーティスト盤)
StylipS
通常価格(税込) : ¥2,160
発売日: 2015年03月04日

迷々コンパスはいらない : ガンダムビルドファイターズトライ Edテーマ (アニメ盤)
StylipS
通常価格(税込) : ¥1,296

舊 02-18-15, 05:07 PM   #483
money
◆.西野司命.◆

舊 02-18-15, 05:31 PM   #484
money
◆.西野司命.◆

舊 02-18-15, 05:56 PM   #485
money
◆.西野司命.◆

舊 02-18-15, 07:44 PM   #486
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
G嘅對手當然係J啦。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-15, 08:22 PM   #487
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
宿敵機型過男主嗰部好多

模型有灰模未?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-15, 08:49 PM   #488
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
師兄個部原型係乜……似機戰個邊跑錯場咁……

舊 02-18-15, 08:51 PM   #489
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 尼路 查看文章
最後個野我即刻諗起轟擊修羅神

舊 02-18-15, 09:07 PM   #490
野良猫
肥倫

引用:

原型唔知邊整

唔通又係誠哥作品?試作品?或者模彷?

此篇文章於 02-18-15 09:13 PM 被 野良猫 編輯。
舊 02-18-15, 09:11 PM   #491
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
入魔版BURNING GUNDAM

舊 02-18-15, 09:16 PM   #492
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
好軟弱的輪擺式移位
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-15, 09:18 PM   #493
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
隻腳有OO系影子
其他睇唔出
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-15, 09:33 PM   #494
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
舊 02-18-15, 09:34 PM   #495
T.K.
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
飛機果部係機動戦士Zガンダム1/2?
http://yaplog.jp/masineiyuden/image/323/1201

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-15, 09:38 PM   #496
T.K.
很黃很暴力

又係OO

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 05-24-15 01:52 PM 被 T.K. 編輯。
舊 02-18-15, 09:39 PM   #497
T.K.
很黃很暴力

純兄出師門後都係打3D格吧
修羅霸王靠華山

肝臟攻擊>羚羊拳>搖擺式輪腕

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 02-18-15 09:43 PM 被 T.K. 編輯。
舊 02-18-15, 09:51 PM   #498
野良猫
肥倫

引用:
作者: T.K. 查看文章
又係OO
師兄自己都改咗好多喎,真係睇唔出邊度似
舊 02-18-15, 09:52 PM   #499
T.K.
很黃很暴力

我講部戰機

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-18-15, 10:16 PM   #500
高級嘍囉
Crazy Gamer

師兄部係原創機。

此篇文章於 02-18-15 10:27 PM 被 高級嘍囉 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 04:53 PM

手機版 | APP版