Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
david 05:53 AM 01-19-17
作者: martinnitram:
OT: 其實甜蜜雞真係唔算頹 (可能自己比較少幫襯 KFC, 食過甜蜜雞如果唔係咁漏都會再幫襯...)
未食過福袋雞, 頹係邊?
甜蜜真係太漏,頭一兩啖還好,但食到一半就開脫力...

福袋雞無記錯係上年過年特產(懶爬文),唔同人食到O既味可以有好大出入,唔咬落去都唔知咩味...
(=v=)b 06:02 AM 01-19-17
作者: david:
福袋雞無記錯係上年過年特產(懶爬文),唔同人食到O既味可以有好大出入,唔咬落去都唔知咩味...
你咁講我就記得啦~
david 04:48 PM 02-06-17
有無大大玩過?
https://www.kfchk.com/filemanager/pd...Corn_PopUp.pdf
david 01:30 AM 02-19-17

掃雷組出動了沒?
(=v=)b 06:33 AM 02-19-17
下星期先掃~
david 07:10 AM 02-19-17
睇佢個樣,似係上佐XO醬一齊炸,而唔係炸好後加。

如果係一齊炸,應該會幾香口...

最緊要係個XO醬唔係死鹹或者怪味...

其實我想掃呢個多過蜜糖雞,可惜而家唔係香港...
martinnitram 10:55 AM 02-19-17
作者: (=v=)b:
下星期先掃~
有 coupon 應該會去掃...
朔望~ 08:24 PM 02-20-17
等REPORT
亍 ◣ 09:51 PM 02-20-17
見隔離台伏伏聲...睇定d好
hitachi 10:42 PM 02-20-17
5個伏滿分我俾4個
martinnitram 11:38 PM 02-20-17
作者: 亍 ◣:
見隔離台伏伏聲...睇定d好
作者: hitachi:
5個伏滿分我俾4個
[林二汶 mode] 咁誇? [/林二汶 mode]

今日都市有 coupon 仲諗住聽日去試
(=v=)b 06:33 AM 02-21-17
作者: hitachi:
5個伏滿分我俾4個
咁真係要試下啦~
(=v=)b 11:43 AM 02-22-17
Jollibee d雞都係雷~
s3b21 01:49 PM 02-22-17
作者: david:
睇佢個樣,似係上佐XO醬一齊炸,而唔係炸好後加。

如果係一齊炸,應該會幾香口...

最緊要係個XO醬唔係死鹹或者怪味...

其實我想掃呢個多過蜜糖雞,可惜而家唔係香港...
怎能上左醬去炸,炒同焗就得,炸野上醬九成係後期先做.....況且我已經吃了....耐吃度當然係三大雞之下
(=v=)b 12:09 PM 02-25-17
XO雞好難食~完~
魚伕 11:40 PM 02-26-17
試左XO 醬雞...唔掂...唔會再試...

只係掃層類似叉燒醬係雞面...再撒上少量辣椒碎....
martinnitram 01:36 PM 02-27-17
報告唔算太伏, 第一啖食個味係有o的怪 (海鮮乾貨陣味), 但食落唔算難食 (可能只係一邊搽o左有醬, 另一邊係食原味)
利申: 有 $5 coupon
martinnitram 01:40 PM 02-27-17
作者: 魚伕:
試左XO 醬雞...唔掂...唔會再試...

只係掃層類似叉燒醬係雞面...再撒上少量辣椒碎....
叉燒醬係甜甜地, 呢隻 XO 醬真係有少少腥臭味...
david 02:25 PM 02-27-17
咁鬼頽?

KFC又請翻美女廚房班美女?
朔望~ 09:51 PM 03-01-17
睇黎好惡頂wo...
我同事仲話正分明老點我
等我仲想試下
kimtch 08:06 PM 03-06-17
呢隻xo醬就真係會有d 蝦米+乾搖柱果d味. 唔慣唔好試.

好撞手神, 如果佢查得好少既話基本上同食普通雞冇分別.
陸奧 貴志 09:54 PM 03-20-17
http://www.weekendhk.com/dining/%e9%...4%85%e9%9b%9e/

只限速遞.....
fami~yan 12:16 AM 03-21-17
作者: 陸奧 貴志:
http://www.weekendhk.com/dining/%e9%...4%85%e9%9b%9e/

只限速遞.....
搵日去FD屋企嗌外賣先
陸奧 貴志 08:42 PM 03-21-17
https://scontent.fhkg3-2.fna.fbcdn.n...00&oe=5958C3CD

食完,個人覺得一試無妨多試無謂.....

基本上係4件辣雞+芝士菠蘿粟米.....
david 11:06 AM 03-30-17

想打倒堆閒閒地兩舊水O既泡菜雞?
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82  ... 最後

返回主題版面