Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
赤武神 11:20 PM 03-09-17
作者: newlife2010:
請問大象入面第三層個大車輪點解??
由手機版發出
你拿左"地圖"未,拿完建議自己諗點攪(廢事破壞滿足感)

-------------
去左無人島
Tannhauser Gate 11:26 PM 03-09-17
作者: 赤武神:
去左無人島
生存模式
赤武神 12:02 AM 03-10-17
作者: Tannhauser Gate:
生存模式
唔save得,死左由頭黎過
awan 12:18 AM 03-10-17
跪地救教
入咗城堡,有隻boss會轉型態,打咗風/水/冰/炎四個型態,有冇人知雷型態點打?完全唔入肉
Tannhauser Gate 12:46 AM 03-10-17
作者: awan:
跪地救教
入咗城堡,有隻boss會轉型態,打咗風/水/冰/炎四個型態,有冇人知雷型態點打?完全唔入肉
雷型態
正常打>半血上天(用道具引雷)>附魔形態(用子彈時間反撃)

newlife2010 12:56 AM 03-10-17
作者: 赤武神:
你拿左"地圖"未,拿完建議自己諗點攪(廢事破壞滿足感)

-------------
去左無人島
原來未拎地圖,拎完順利完成,thanks 巴打!
由手機版發出
awan 01:14 AM 03-10-17
雷型態
正常打>半血上天(用道具引雷)>附魔形態(用子彈時間反撃)
實不相暪,我只係好奇貪得意爬入城堡,之前四神獸一隻都未打過,呢件一嘢五款會唔會係加儂之前既boss,我係咪應該徹退
Tannhauser Gate 01:20 AM 03-10-17
作者: awan:
實不相暪,我只係好奇貪得意爬入城堡,之前四神獸一隻都未打過,呢件一嘢五款會唔會係加儂之前既boss,我係咪應該徹退
.

不過打完都無所謂 製作人都話可以一開波直衝打final boss

awan 01:23 AM 03-10-17
.

不過打完都無所謂 製作人都話可以一開波直衝打final boss
原來係咁,bye
新月 03:03 AM 03-10-17
終於打o左大象
成個演出都好正
newlife2010 07:57 AM 03-10-17
作者: 新月:
終於打o左大象
成個演出都好正
我都係尋晚打左大象,真係好正好有成功感
由手機版發出
awan 08:42 AM 03-10-17
作者: 貓太部:
我過完1版大象都停咗,
好多嘢玩,係睇吓你識唔識享受,
有冇人見過流星?係咪有d嘢拎?
隻野真係好多野騷擾你,頭先打算去某一個地方,
行行吓見到流星,之前已經見過,專登望過去又冇嘢....
今次遠處地下有條光柱,又俾佢引咗過去...
越跑越遠,差不多到就睇住條光柱慢慢消失,可能天光..%!@#*......
尋晚追到粒,金黃塤石料理材料一粒價值三舊水,留返嚟將來抄餸
sonic 09:49 AM 03-10-17
我發現大家也是打左水之神獸先XD
風之神獸我終於行到去啦
另外兩隻都要爬好高既山,要走好遠路才去到orz
天野 02:19 PM 03-10-17
作者: sonic:
我昨日好像打過這個有很多大石撞門
最後要用時間停止,再用野打佢儲力就得
其實我都唔係好識用時間停止,
停止時間時係咁用野打就移動到d重野?
用劍定鎚仔好?
sonic 02:35 PM 03-10-17
作者: 天野:
其實我都唔係好識用時間停止,
停止時間時係咁用野打就移動到d重野?
用劍定鎚仔好?
時間停止後可以把原來推不動的物品用攻擊儲位能,你打越多下就解鎖時爆發越大
用劍定鎚仔好=我覺得用廢武器打會比較好
天野 02:39 PM 03-10-17
作者: sonic:
時間停止後可以把原來推不動的物品用攻擊儲位能,你打越多下就解鎖時爆發越大
用劍定鎚仔好=我覺得用廢武器打會比較好
Thx
我唔知要用野打
我成日以為用手推儲,好似冇咩效咁
catho7 02:41 PM 03-10-17
作者: 天野:
Thx
我唔知要用野打
我成日以為用手推儲,好似冇咩效咁
炸彈都得
用常理去諗就得
X&Y 03:13 PM 03-10-17
好鍾意打飛敵人再強奪佢支武器,再睇佢個表情動作
赤武神 04:42 PM 03-10-17
昨晚用所有積蓄買左屋有家可歸了 努力搵錢
信長 05:47 PM 03-10-17
https://gfycat.com/BestFrequentHyracotherium

野良猫 06:01 PM 03-10-17
打boss可唔可咁做?
awan 08:30 PM 03-10-17
買咗個布林豬頭裝,遲啲應該有成套賣可以扮布林
昏迷童子Sleepy 10:59 PM 03-10-17
咁睇落...本童子真係打得超慢......

開賣日手入開打到尋日先有相機用......
廟又開得少...起碼有兩次明明個sensor去到3格但係望極都唔見有......
打豬又怕死...幫牧場女打怪前前後後掟左幾十個炸彈+廿幾支箭先夠膽衝落去劈友......
不過主要原因都係因為...初頭太沉迷於煮餸......
信長 11:35 PM 03-10-17
Legend of Zelda : Donkey Breath
https://youtu.be/9EvbqxBUG_c

笑死我 XD
貓太部 01:11 AM 03-11-17
好片,今集個物理引擎好強大,簡直無限可能,
咁様玩法都可以冇咩bug,
所以等咁多年都值~
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面