Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
手機平板遊戲討論版>Sega Soul Reverse Zero
Hawk 08:08 PM 01-23-17
其實唔一定要打超級, 上次我地都係刷上級儲分, 因為可以安定auto刷, 石係會用多少少但刷得舒服~

你有新卡就建議你先升爆張新ssr先, 同埋升高啲rank咁到時爆石打都着數啲
lovesong 08:54 PM 01-23-17
10連中SSR同R男 平常心 平常抽 心想9成唔中 就是旦比一隻你
lovesong 11:22 PM 01-23-17
yo! 新遺跡50層! 過左啦!
50層好陰濕
同30層一樣要打左細細粒先
不過50層只要打右手果粒先可以打王
同樣 打爆左其他3粒 即刻發癲秒殺你
用咩牌自己執生啦... 我都係有用R補同茶茶既

O 王 呢粒
 O O
Hawk 10:07 AM 01-24-17
再抽2次十連中男人ssr...

新遺跡最後關争少少至過到, 唔係補早死就係被冰結唔夠輸出...不過茶茶真係幾勁, ranking ssr 突爆真係有用
lovesong 09:37 PM 01-24-17
留意下你倒數時呢打12345順序,用補做1打最大力個5
B之前打曬D招,B完會重置
仲有,見R補就快釘可以用大招即B搶救,即重置出回血,
活用B狀態,同連招增傷
Hawk 01:28 AM 01-25-17
我用番30關果隊打咋, 毒女隊長, 次次補一死就跟住陸續死哂...
試過換走桃樂絲用飛哥(有防冰), 都係差唔多, 又試過用ev隻sr補有加攻有補但奶力唔夠又回得慢...
Asurada 02:28 PM 01-25-17
48000...............
不是藍星人 02:37 PM 01-25-17
改咗20萬分+全體達分就突爆
超級都唔難打

但隻角能力好低!?

唔通石化+毒好強
Hawk 02:58 PM 01-25-17
我都見隻角能力值好低, 以為未4突....
忍者 03:44 PM 01-25-17
作者: 不是藍星人:
改咗20萬分+全體達分就突爆
超級都唔難打

但隻角能力好低!?

唔通石化+毒好強
break唔到...唔夠力....

換左隊又得左...連奶都唔駛要
Hawk 10:35 PM 01-25-17
終於過到新遺跡尾關, 張ssr卷又中重覆藥師...

生放送情報 from 巴哈

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=
不是藍星人 10:52 PM 01-25-17
作者: Hawk:

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=
個生放意思係不斷向高難度發展咁解!?
lovesong 03:02 AM 01-26-17

搵料睇日本wiki好d 巴哈版主自私自大精來 新遺址攻略一早有人寫過但比佢刪左
唔想比甘多人過咁 搞到我要係度打甘多字
陸奧 貴志 08:34 AM 01-26-17
又係成手ssr都過唔到超級....
Hawk 09:03 AM 01-26-17
作者: lovesong:
搵料睇日本wiki好d 巴哈版主自私自大精來 新遺址攻略一早有人寫過但比佢刪左
唔想比甘多人過咁 搞到我要係度打甘多字
有啲咁事真係唔知喎? 我都係貪方便中文易明白

作者: 陸奧 貴志:
又係成手ssr都過唔到超級....
你唔練卡咪次次都過唔到? 而且都唔駛全ssr都過到....
陸奧 貴志 04:12 PM 01-26-17

你唔練卡咪次次都過唔到? 而且都唔駛全ssr都過到....
有練...全4覺架,不過唔係突爆,兩隻lv60兩隻lv65同神補...
lovesong 08:41 PM 01-26-17
果件板主成日認屎認屁 仲罵連機場d新手渣話自己做攻擊手好威威 好人有限
kanone 09:28 AM 01-26-17
係咪無打爆個盾? 爆左盾打幾下死

我用 潘 曹操 聖誕ev o嘴 蓝r補
入boss target盾 潘>聖誕 開技 auto完
Eking 04:42 PM 01-26-17
呢隻game唔係出ssr就贏,真係要配角色打
陸奧 貴志 08:59 PM 01-26-17
終於過到超級,不過次次最少死兩隻(神補必死,再搭隻前....)
Hawk 11:07 PM 01-26-17
我冇落補打快攻, 突1覺4蘭斯放前, 後面3隻ev ssr 魔攻 + r 妖后, 不過打boss要手動...
陸奧 貴志 09:56 AM 01-27-17
唔放補前排好快死q哂
lovesong 10:57 AM 01-27-17
隻活動SSR超超超超超級勁....
陸奧 貴志 11:06 AM 01-27-17
作者: lovesong:
隻活動SSR超超超超超級勁....
抽定送o個隻...?
lovesong 11:41 AM 01-27-17
作者: 陸奧 貴志:
抽定送o個隻...?
送,目前唯一加2晶開局
仲有吸晶,你用左佢,想3層滿晶打BOSS好易
標籤:Soul Reverse Zero, ソウルリバース ゼロ
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面