Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-16, 01:13 AM   #1626
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
單人shuff
我係日本已經試過
你當自己係屋企PS3排rank咁其他3個真係唔知乜水黎
就算放4部shuff都可以4部打緊唔同場
算係可以比到冇隊友又想自己去玩既play一個選擇
香港而家PS3連日本會出現綠線
真係怕日本戈邊唔鐘意多D
淨係香港圍內全國個人覺得都冇問題
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 12:07 PM   #1627
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
MB隻GAME 你唔識打既打最廚個幾部根本冇可能贏到 有埋DRIVE 氣呢D大爆炸野 可能入6蚊打90秒 wwwww 有單人shuffle係好事黎 起碼對手唔係d 夾開

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 10:04 PM   #1628
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
以前NEXT 好似試過60秒6蚊
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 10:08 PM   #1629
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
單人shu...PS3每次用3000機就一定part3000機或者1000格機
用2000機就part2000機對3000+2500....
都係組隊好....

香港同香港連都好過冇
如果連日本又要改過晒D通信
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 02:28 AM   #1630
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
單人shuffle最好玩既地方就係事故組合
組隊既話對面都係組隊
唔係打得多既人打組隊只會更加不利
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 10:29 AM   #1631
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
單人shuffle最好玩既地方就係事故組合
組隊既話對面都係組隊
唔係打得多既人打組隊只會更加不利
雖然係咁冇錯
不過事故發生有時好難攪

前果排練00Q
唔係組到master就係2部00Q
完全唔知點打好
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 10:45 AM   #1632
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
咁呢個已經係講緊個人執生能力啦
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 05:39 PM   #1633
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
兩種玩法嫁姐
local test online都有分solo shuffle同team vs,
其實完全就係家用版既ranking搬返落街機
我相信mb on係有齊solo online / team online / 淨打電腦 / 店內對戰幾種setting
滿足哂幾個願望既
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 10:49 AM   #1634
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
日本仔傾個時標榜實時對戰www....
BTW 已傾好
其本上有FB都會買新板更新新個隻高達
香港連日本
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 03:10 PM   #1635
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
九龍兄 係Mb~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 02:17 AM   #1636
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: kowloon 查看文章
日本仔傾個時標榜實時對戰www....
BTW 已傾好
其本上有FB都會買新板更新新個隻高達
香港連日本
反而想知新版全套system機板連game up 定 HDD + USB kit ?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 06:47 AM   #1637
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
現在才來吹一個exvs 就開始同gvg好不同的舊聞,大家對gvg要蓄力的水喉攻擊如wing zero 的自轉,zz 的頭炮等改成殘彈即接有甚麼看法? 個人頗不喜歡這改變,這樣在戰鬥時變了可隨便射後不理。

不知道這改變是gvg 的玩家寄信建議或是exvs 開始capcom離開合作後nabi 自己亂平衡。

水喉攻擊直接射穿可破壞建物這個了改變我是好評的。不然以x /dx 在原作的map炮威力冇反映在vs上就超淚目
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 03:46 PM   #1638
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
MB MBON 家用機完全移植予定なし!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 04:25 PM   #1639
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
配圖

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 09:17 PM   #1640
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Kello820 查看文章
配圖
咁幾好呀,KEEP住多人玩街機
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 12:43 AM   #1641
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實出mb 唔出lobby冇左online system咪得:0)

練完機都係要落場挑

而家冇得練又要落場挑:o)
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 02:37 AM   #1642
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
等大家死左條心都好嘅
商業決定冇辦法,正如街霸5調轉唔出街機一樣
谷死一邊好過唔湯唔水

舊 01-25-16, 03:02 AM   #1643
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: kimtch 查看文章
其實出mb 唔出lobby冇左online system咪得:0)

練完機都係要落場挑

而家冇得練又要落場挑:o)
要練機去D冇人場6蚊玩到爆機啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 03:44 AM   #1644
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
要練機去D冇人場6蚊玩到爆機啦
要穩陣去新之城 8蚊CPU場,包冇人挑
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 12:34 PM   #1645
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
仲包壞制添

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 02:02 PM   #1646
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
上次Extreme ,業務用比行家圍插, 呢次怕沒人upgrade, 咪出糞穚話沒完全移植.... 明明就PS硬件... 要出幾咁易...XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 11:50 PM   #1647
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
令我想起當年snk話唔移植旗下遊戲,最後越來越小眾玩直至摺埋

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 12:01 AM   #1648
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
根本佢一開始做既野調轉左
應該街機俾dlc錢買update
家用版唔出dlc淨出新ver

只係bandai太貪心要食盡街機個市