Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-17, 03:51 PM   #9901
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔見通告有寫....

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 06:00 PM   #9902
J+1
望過黎呀!!!!!!

你哋恨左好耐嘅生放送www

https://twitter.com/srw_xomg/status/916241378987741185

=======
可以質佢....

https://twitter.com/srw_xomg/status/916241920333979648

由手機版發出
舊 10-06-17, 06:17 PM   #9903
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
強敵9萬竟然中大器主角咁so,望真d係舊版淨係同女主2個,廢到完全用唔到,應該都冇得俾新3人主角食?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 06:22 PM   #9904
J+1
望過黎呀!!!!!!

12定13輪9萬0ssr
由手機版發出
舊 10-06-17, 06:25 PM   #9905
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
4輪90000,1大帝,1睡衣女主,1水著主角妹
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 06:38 PM   #9906
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: J+1 查看文章
留意仲有兩set限突set可以用石買...如果仲有石剩可以買...

由手機版發出
50石嗰個值唔值得抽
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 06:54 PM   #9907
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: clie 查看文章
50石嗰個值唔值得抽
50石買張突卡,揾笨。 以佢個pool size, 2 張ssr 卷多數凶多吉少
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 06:54 PM   #9908
ShinDou

我夠石既話應該會換, 13號機唔凸2下應該用唔到
舊 10-06-17, 06:57 PM   #9909
J+1
望過黎呀!!!!!!

重點都係嗰粒限突..sp卷就算吧啦,冇期望可能仲會有驚...嚇
由手機版發出
舊 10-06-17, 07:00 PM   #9910
clie

換埋既話呢個月就有5個限凸,手頭上堆0凸既都可以2-3凸叫用得吓

SP券最近中左渚熏幫我凸1開波兩粒盾珠,都唔好話廢,雖然盾命運都仲夠擔死中
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 09:46 PM   #9911
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
50石儲夠我會買有限突唔駛諗

引用:

Chat rm 督我個名都得?

真係唔知咩人已經add左
由手機版發出
唔係亍黎咩

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
用南十字必殺有減防減回避,而且1珠之餘又可以回珠
最尾都係坦過左CHECK返個陣好似無位落南十字....

雙子 吉 膠

吉 13 吉

射閣 吉 膠END

隻隻都有用,輸兩次光球後迫膠END WAVE3唔出得必

舊 10-06-17, 09:53 PM   #9912
J+1
望過黎呀!!!!!!

不嬲我都係分身
你唔覺兩個acc冇交流嘅咩?
由手機版發出
舊 10-06-17, 10:07 PM   #9913
ShinDou

引用:
作者: 6078 查看文章
50石儲夠我會買有限突唔駛諗

唔係亍黎咩

最尾都係坦過左CHECK返個陣好似無位落南十字....

雙子 吉 膠

吉 13 吉

射閣 吉 膠END

隻隻都有用,輸兩次光球後迫膠END WAVE3唔出得必

得EUREKA同THE END冇安琪夠用咩﹖我諗你落紫泰坦/金骨 + 南十字星會殺快D

乜原來J+1同亍係同1個人黎﹖ @@
舊 10-06-17, 10:14 PM   #9914
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
不嬲我都係分身
你唔覺兩個acc冇交流嘅咩?
由手機版發出

引用:
作者: ShinDou 查看文章
得EUREKA同THE END冇安琪夠用咩﹖我諗你落紫泰坦/金骨 + 南十字星會殺快D
夠耐性就得有安琪但0突sosad
金骨係邊隻?X骨?

舊 10-06-17, 10:22 PM   #9915
J+1
望過黎呀!!!!!!

你估討論區有咁多人? 都係我分身(ry

引用:
作者: 6078 查看文章

金骨係邊隻?X骨?
金異端/frame
由手機版發出
舊 10-06-17, 10:26 PM   #9916
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:

乜原來J+1同亍係同1個人黎﹖ @@
吓!?乜你唔知?!

好耐之前係叫JAVAJ

J+1係手機ACC, 應該
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 10:28 PM   #9917
ShinDou

係呀,獎品紫ASTRAY GOLD FRAME天,紫機打白大佬痛好多,應該1次必打到幾萬

真係唔知,1路都以為係2個人黎,不過諗番又好似真係冇見過2個RE對方 XD

仲有幾多個分身﹖XD
舊 10-06-17, 10:40 PM   #9918
Crazy Gamer
馬弓手

無諗過有人用分身啫sosad

即係3坦+紫機+南十字咁樣?
29用雙膠上左癮

舊 10-06-17, 10:45 PM   #9919
ShinDou

我果陣過既陣好似係咁:

拳健1,空,紫泰坦

空,射閣下,空

大神氣流,空,HACKER1

因為我有大神氣流可以順便擋1條線所以可以出少隻坦換隻補全體血機,拳健1要靠補血先頂得住開頭果段

雙子我得凸2可能我果隻會頂唔到
舊 10-06-17, 10:50 PM   #9920
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
吓!?乜你唔知?!

好耐之前係叫JAVAJ

J+1係手機ACC, 應該
唔該晒咁都記得

(不過因為m版佢cut左個簽名所以睇唔到o個段 )

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 11:05 PM   #9921
ShinDou

PREMIUM飛中左曉,係咪可以用黎屈下射回﹖不過而家好少射回陣打

佢送果50張PIN POINT飛以為好豪,點知原來淨係射得1下﹖仲要擺隻廢女主出黎 @@

此篇文章於 10-06-17 11:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-06-17, 11:10 PM   #9922
Crazy Gamer
馬弓手

中大V2,但好似唔多用得著....
多多限突都唔夠

引用:
我果陣過既陣好似係咁:

拳健1,空,紫泰坦

空,射閣下,空

大神氣流,空,HACKER1

因為我有大神氣流可以順便擋1條線所以可以出少隻坦換隻補全體血機,拳健1要靠補血先頂得住開頭果段

雙子我得凸2可能我果隻會頂唔到
HACKER1係邊部?係咪靠泰坦主攻

舊 10-06-17, 11:14 PM   #9923
ShinDou

V2真係冇90號咁好用,而家V2陣都打唔到3神,而家條街3神多,V2太慢淨係可以屈D慢陣,我都晒左4粒限凸V2

HACKER DOLL 1號

紫泰坦主要係WAVE3輸出,打大佬好似都打到兩3萬,冇記錯既話,金骨應該打到4/5萬度﹖WAVE1我都係靠射閣下狂開技打,同大神氣流降防,紫泰坦打落去好細力,不過多珠得濟都會俾佢消下D珠
舊 10-06-17, 11:15 PM   #9924
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
佢送果50張PIN POINT飛以為好豪,點知原來淨係射得1下﹖仲要擺隻廢女主出黎 @@
有180日時限唔急抽 而且50張係必中喎....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-06-17 11:17 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 11:30 PM   #9925
ShinDou

@@ 原來係必中咁正﹖咁算佢啦 XD

快D出安琪 @@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:38 PM

手機版 | APP版