Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-23-23, 11:04 AM   #1
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
手提電腦睇片問題

上youtube睇片or用potplayer睇片會停下疾下
但係插電睇個陣又無問題
想問咩事?
由手機版發出
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-23, 01:56 PM   #2
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
以我所知,手提電腦為了令電池更持久,通常在使用電池時,會把效能降低以達到省電目的。
你試試去「電源設定」睇睇有冇得搞。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-23, 04:15 PM   #3
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 十一月 查看文章
以我所知,手提電腦為了令電池更持久,通常在使用電池時,會把效能降低以達到省電目的。
你試試去「電源設定」睇睇有冇得搞。
我選左最佳效能同關閉省電都唔得
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-23, 07:40 PM   #4
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
純估就係電池輸出有問題。
先旨聲明,本人冇任何電腦硬件知識

舊 01-23-23, 10:03 PM   #5