Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-27-11, 11:23 AM   #26
bocu
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
XBox Live GamertagALPOM
感謝你們的意見, 我已經好多了.

vice 大
看到你的留言, 實在我不能不接受這個是最大的可能性.
"或者你也第一次分手之後復合,
佢都有d懷疑自己的決定所以都唔多肯定你的位置吧...

我不後悔, 因為我已用盡全身氣力去愛,
雖然蠢了點

POKA 大, cobra 大 and singsing 大

Thank you, 會很快重拾心情的.

bocu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 11:26 AM   #27
bocu
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
XBox Live GamertagALPOM
寶,
我不怨你
但我亦不能祝福你...
再見了

bocu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 10:36 PM   #28
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: bocu 查看文章
寶,
我不怨你
但我亦不能祝福你...
再見了
怨乜鬼丫
都陪左過左4年快活日子啦
唔岩就冇計
搵過件啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-11, 10:00 AM   #29
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
點解淨係鬧個男的教訓個女仔?
我反而覺得個女的又話人地係男友, 又受人呵護
但係又唔肯承認呢段關係, 當人地係乜?

不想付出, 但又拖拉住人唔放手
這不是更可恥嗎?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-11, 10:57 PM   #30
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
點解淨係鬧個男的教訓個女仔?
我反而覺得個女的又話人地係男友, 又受人呵護
但係又唔肯承認呢段關係, 當人地係乜?

不想付出, 但又拖拉住人唔放手
這不是更可恥嗎?
我絕對想罵爆個女人啦,不過樓主都決定休息下係度罵都無為啦..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-11, 02:51 AM   #31
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
我女友細我7年,雖然我唔知樓主ex係點既人
但以我既經驗(指同細過自已幾年既人一齊),樓主似乎真係迫得太緊
而你所講既搵唔倒既問題核心應該係:
幾時要迫,幾時唔使迫;幾時要教導,幾時要收;幾時要以年長者身份說話,幾時要對等

而另一樣,只係我自已既諗法
我總覺得樓主ex係度騎牛搵馬,因為如果佢係全心全意愛你,無可能幾年都唔承認你地既關係
而佢咁做,當見倒個更好既時候就可以講"上一個男友無掂過我"以增加成功機會
以上只係個人推測

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:57 PM

手機版 | APP版