Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 2!
111 07:53 PM 05-22-07
希望資深牛友幫忙一下

另外wash and unwash 外觀分別是否很大?

thanks
HuGo_達之礦工 07:57 PM 05-22-07
作者: 111:
希望資深牛友幫忙一下

另外wash and unwash 外觀分別是否很大?

thanks

先答你"wash and unwash 外觀分別是否很大?"
講係沒有說服力的...你試一試就知差幾遠呀啦~

501 同 523 cutting 上既分別
501係 basic 直筒褲~

523係 square cut...slim身d的~
111 08:06 PM 05-22-07
作者: HuGo_達之礦工:
先答你"wash and unwash 外觀分別是否很大?"

>wash 襯af1 and all star好?
定uwash 襯af1 and all star好?
under your view point

>523襯af1 and all star ok ng ok?
under your view point

thanks
HuGo_達之礦工 08:40 PM 05-22-07
其實washed and unwashed 係好唔同既褲~
washed 有洗水紋...unwash 就深藍一條
你問我 501 sure good for Af1 la
All-star 襯...有d d MK ar, 反而suggest u choose Jack Purcell
111 10:28 PM 05-22-07
其實washed and unwashed 係好唔同既褲~
washed 有洗水紋...unwash 就深藍一條
你問我 501 sure good for Af1 la
All-star 襯...有d d MK ar, 反而suggest u choose Jack Purcell
sorry, 應該係superstar, 唔係all star

呢對襯501, 523呢類直腳好?
定襯505果類窄腳好?
thanks
HuGo_達之礦工 11:10 PM 05-22-07
i like 501 more haha
111 11:27 PM 05-22-07
i like 501 more haha
523=廢?

shakesphere 03:26 AM 05-23-07
樓主,想買條LVC,最好係66 OR 55 CUTTING,WASHED,有咩好介紹咁?
聽講今年LVC出左條33唔知咩型號,聽講幾正,請問出左味?麻煩哂!
HuGo_達之礦工 07:30 AM 05-23-07
作者: 111:
523=廢?
No la sure~
純粹我 like 501 既cutting 多d only~
HuGo_達之礦工 07:31 AM 05-23-07
作者: shakesphere:
樓主,想買條LVC,最好係66 OR 55 CUTTING,WASHED,有咩好介紹咁?
聽講今年LVC出左條33唔知咩型號,聽講幾正,請問出左味?麻煩哂!
你要窄定要寬 cut?
shakesphere 12:02 AM 05-24-07
你要窄定要寬 cut?
類似66501-0083 OR 0184個CUTTING到LA
HuGo_達之礦工 10:10 AM 05-24-07
buy 66501-0015 lor
遺忘了 10:28 PM 05-26-07
作者: shakesphere:
66501 0033????

this~

HuGo_達之礦工 11:07 PM 05-26-07
this one 我常覺得好似d 泰版 Levis~ hehe~
but this one ok的!
遺忘了 05:24 AM 05-28-07
this one 我常覺得好似d 泰版 Levis~ hehe~
but this one ok的!
0033 係日本南青山限定版黎的
HuGo_達之礦工 07:40 AM 05-28-07
但真係有d似...........haha
而這條特色..好似少d d...
遺忘了 07:09 PM 05-28-07
但真係有d似...........haha
而這條特色..好似少d d...

比埋另一張差不多既洗水你睇!!

HuGo_達之礦工 10:32 AM 05-30-07
如果是淨想洗水的...這是不錯的選擇
magid 09:32 PM 06-02-07
我想問呢...
如果勁瘦既話應該買咩牛仔褲呀..
因為我買果d都好易...買咩睇落會冇咁瘦ga...
HuGo_達之礦工 09:34 PM 06-02-07
你可以看一下Levis 523 and 501
magid 12:33 AM 06-03-07
thx~~
等我去睇下先=.
naruto2320 05:21 PM 06-10-07
想買條1000千蚊左右既牛仔褲..
有無好介紹

藍色+靚洗水
HuGo_達之礦工 09:35 AM 06-12-07
i think you prepare around $1300, go jean house see see d japan levis is ok!
IGNIS 03:34 AM 06-15-07
我有一條LEVIS 55501,
但係前幾日我發現佢後面果條黃色紋甩左D,
我應該點好?有無得車番好?

請大大幫幫忙,唔該晒
HuGo_達之礦工 09:10 AM 06-15-07
作者: IGNIS:
我有一條LEVIS 55501,
但係前幾日我發現佢後面果條黃色紋甩左D,
我應該點好?有無得車番好?

請大大幫幫忙,唔該晒
你可以試下拿去 d 改衣, 改褲腳既問下