Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-08, 08:23 PM   #351
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
leon唔係學識左波動拳咩
最後先恐怖 夾硬將LEON同ADA送上天堂-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-08, 08:29 PM   #352
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
leon唔係學識左波動拳咩
嗰個唔係威斯卡大叔咩?

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-08, 08:43 PM   #353
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 千野新一 查看文章
聽聞係咩7神武器 =0=....... 之後leon 又打d g細菌落身...又比佢控制到等...
Leon最後變成G-T,外貌同超西3的悟空
仲有係講o左去唔知乜島,有個地頭蟲個打手男友中o左G之後變o下變o下變o左隻獅子

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 12-11-08 08:51 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-08, 11:44 PM   #354
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
想問問....
個死人參議員最後係咪屍變左?

舊 12-12-08, 01:26 AM   #355
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
只係知道佢死左 有冇變...應該冇吧... 手部都未有發黑現象

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 01:38 AM   #356
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Razgriz 查看文章
嗰個唔係威斯卡大叔咩?
氣功掌 / 浸透勁
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 01:41 AM   #357
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: GN00508771 查看文章
只係知道佢死左 有冇變...應該冇吧... 手部都未有發黑現象
睇到估價大跌暈左姐
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 02:06 AM   #358
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: 豆腐 查看文章
想問問....
個死人參議員最後係咪屍變左?
隻手只是垂落黎,佢應該吞槍死,因為公司俾tricell收購左(報紙頭板)
明示埋主角下集的對手

無得埋身肉搏,d戰鬥爭左d

btw, angela套裙性感到

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 06:28 AM   #359
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
呢個當然知啦~但理由方面真係任佢作-.-
發揮到連隻game都解釋唔到既野,又比佢解得通咪幾好
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 07:51 PM   #360
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
睇完
好睇過電影版
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 05:47 PM   #361
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
BD版見街未?

舊 12-17-08, 07:51 PM   #362
porter
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
這隻是不是有行版呀
porter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 07:56 PM   #363
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
老實講我確實幾鐘意港產BH3個故事
仲仍然係講緊遊戲線時寫得幾好(更正係有連遊戲都冇o既nemesis身世同卡羅斯鹹豬手故事 )
後期一堆原創故事都唔差,係就係天馬行空o左o的,但都好睇過港產BH2
仲記得係港產BH3設定入面
Jill姐同另一隻惡龍版BH女主角係識架

同埋Jill姐驚小強 見到會囉槍射bbbbbbbbbb
然後就引發左卡羅斯鹹豬冢臉故事bbbbbbb

雖然我後尾都無追晒
不過我好欣賞呢本,特別係最後豆腐出場bbbbbbb

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 08:13 PM   #364
Junior Member

註冊日期: Apr 2008
我想問下係咪bio4既疫生獸無左下閒? 以後都唔再出現?
338242 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 11:30 PM   #365
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
What?Never see people knife the BOSS?

笑到我

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」

此篇文章於 12-17-08 11:33 PM 被 FURIMUKI 編輯。
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 04:16 AM   #366
豪傑公子

引用:
作者: porter 查看文章
這隻是不是有行版呀
我問朋友借咗行版BD(行版=美版)嚟睇(呢個朋友認真唔話得,買咗都肯借我睇先),
除咗本篇之外,仲有MAKING、BH5 TGS08 TRAILER及一段從未公開嘅TRAILER(雖然勁短),
同埋4段惡搞片 (即係用返套戲裏面嘅片,但配過哂D惡搞對白),內容算幾豐富,$210絕對抵睇~~

PS. 原來美版BD冇日文配音,不過有繁體中文字幕,
唔知日版係咪冇英語配音同繁體中文字幕? 麻煩有買日版嘅BROTHER報告一下~~
如果日版真係冇英語配音同繁體中文字幕,唯有焗買行版吧...

此篇文章於 12-18-08 05:32 AM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 09:22 AM   #367
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
biohazard唔係一路都係英文配音??:o

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 09:59 AM   #368
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
不嬲都係講英文
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 10:04 AM   #369
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
D 主角不嬲都係唔識講日文的~

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 11:47 AM   #370
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
請問買行版有冇中文字幕?
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 02:19 PM   #371
@LLEN
Senior Gamer
無冕皇帝

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: izumo 查看文章
氣功掌 / 浸透勁
那招不是"猛虎硬爬山"嗎?

舊 12-18-08, 05:47 PM   #372
豪傑公子

引用:
作者: Astaroth 查看文章
biohazard唔係一路都係英文配音??:o
引用:
作者: Kain 查看文章
不嬲都係講英文
引用:
作者: monkeylove 查看文章
D 主角不嬲都係唔識講日文的~
就係因為BH一路都係用英語配音,所以先想見識吓講日文嘅LEON、CLAIRE係點~~
但前題係唔知日版係咪「只有日文配音」,如果係,咁唯有放棄...

引用:
作者: blackcatlam 查看文章
請問買行版有冇中文字幕?
有,簡體同繁體中文都有~~

舊 12-18-08, 06:18 PM   #373
blackcatlam
Crazy Gamer

剛剛行左D鋪頭都唔見有....請問有冇人知邊度會有得買?
舊 12-20-08, 11:35 PM   #374
tcmchan
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
就係因為BH一路都係用英語配音,所以先想見識吓講日文嘅LEON、CLAIRE係點~~
但前題係唔知日版係咪「只有日文配音」,如果係,咁唯有放棄...
日版BD main audio係TrueHD英語,second audio才是DD5.1日語配音.
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 02:01 PM   #375
blackcatlam
Crazy Gamer

引用:
作者: tcmchan 查看文章
日版BD main audio係TrueHD英語,second audio才是DD5.1日語配音.
搵左成個MK~都搵唔到

標籤
BIOHAZARD: VENDETTA, バイオハザード:ヴェンデッタ, 生化危機

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:39 PM

手機版 | APP版