Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-11-18, 12:48 AM   #1001
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Gallardo 查看文章
安野送朱古力, 抽中學姐fans, 仲有MC助攻
我覺得同公開處刑無分別
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 02:43 PM   #1002
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: HM 查看文章
我覺得同公開處刑無分別
認真, 咁尷尬, 情願唔出去. 可能佢自己都唔記得著住咩

舊 02-11-18, 04:57 PM   #1003
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
鈴木live 抽獎有人認錯飛 wwwwww
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 05:41 AM   #1004
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
唔明佢はち點解拎住張7號會認領左-_-唔通當左しち?w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-19, 03:26 PM   #1005
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
C3AFA HK - C3日本動玩博覽主舞台節目

Day1
SKE
少女歌劇stage(佐䕨日向+小泉萌香)
Eva live stage

Day2
SAO talk stage茅野愛衣+丹羽將己
imas ML
gumdam talk stage(小林裕介)
I lovesong showcase (Asca,田所梓,綾野真白)

Day3
黑色五葉草 talk stage(梶原岳人、諏訪部順一)、
東山奈央live stage
魔法禁書talk stage(阿部敦、井口裕香)
gundam live(back on、iris)

今年陣容太豪華, 一定要去
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-19, 03:28 PM   #1006
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
今年打仗

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-19, 06:20 PM   #1007
ronald
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
東山大法好,
愛衣醬大勝利.
ronald 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-19, 10:23 PM   #1008
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
諏訪部さん同茅野都黎~~~
分2日orz
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-19, 09:29 AM   #1009
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
我記得花澤果年冇網上預約,結果成村人排通宵...
今年咁豪華,就算有網上預約大舞台睇怕都會有徹夜組留守

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-19, 07:49 PM   #1010
anyone
The One
↘嫁

呢方面營運年年都有花生唔使怕ge

舊 01-20-19, 09:31 PM   #1011
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
茅野,東山,諏訪部,阿部,井口

今年人數應該會破往年紀錄。

自從C3去年開始同新加坡嘅AFA合作之後,請返嚟啲嘉賓真係越嚟越有份量。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-19, 12:15 PM   #1012
Game Master

完全唔知C3個網嘅server玩乜

一到12點即刻點「同意條款」入去,然後就係10分鐘猛撳F5。之後入到去先話全部滿座,但又比人登記個人資料身分證號碼,click完「I am not a robot」之後完全無嘢發生,即係想點啊?

舊 01-29-19, 12:21 PM   #1013
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
垃圾Server x2
load緊 彈我出去

入返去乜都滿座
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-19, 01:09 PM   #1014
anyone
The One
↘嫁

tick完要篤繼續架渦

舊 01-29-19, 01:18 PM   #1015
Game Master

引用:
作者: anyone 查看文章
tick完要篤繼續架渦
有呀,完全冇反應
由手機版發出
舊 01-29-19, 01:18 PM   #1016
anyone
The One
↘嫁

今年加左新野行multi tab會彈你走
btw暫時好彩都篤到飛
仲有聽日東山之亂

舊 01-29-19, 01:21 PM   #1017
Game Master

同埋佢啲指示完全唔清晰,完全冇講tick完之後需要做乜,係登記成功啊,抑或登記失敗?完全乜都冇講
由手機版發出
舊 01-29-19, 01:52 PM   #1018
anyone
The One
↘嫁

上年都係架
12點篤完心掛掛
食完返黎先派彩
一衰左補飛都無得補

舊 01-30-19, 12:08 PM   #1019
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
10mins搶完.....
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 12:12 PM   #1020
Game Master

真係好想問候負責C3網站嘅祖宗十八代

東山嗰場都預咗會滿,而家連魔禁嗰場喺3分鐘內都KO埋。

你明知呢啲高要求嘅場合大家實會係開始嘅時候逼爆個server啦,而家仲要係黃牛bot橫行喺十幾秒內掃晒飛。

人哋日本啲動漫活動一早唔用呢啲過時方法啦。佢只係俾大家喺限定期限前登記個人資料,然後就隨機抽籤,咁樣公平好多,起碼抽唔到冇得怨人為失當。

幾年前去日本亦係成功抽中去睇早見。

舊 01-30-19, 12:20 PM   #1021
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
我覺得呢兩年唔算難搶飛了, 今日都係等佢LOAD一陣就入到
以前就例牌死SERVER要攪成幾個鐘先知搶唔搶到飛
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 12:41 PM   #1022
HM

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
真係好想問候負責C3網站嘅祖宗十八代

東山嗰場都預咗會滿,而家連魔禁嗰場喺3分鐘內都KO埋。

你明知呢啲高要求嘅場合大家實會係開始嘅時候逼爆個server啦,而家仲要係黃牛bot橫行喺十幾秒內掃晒飛。

人哋日本啲動漫活動一早唔用呢啲過時方法啦。佢只係俾大家喺限定期限前登記個人資料,然後就隨機抽籤,咁樣公平好多,起碼抽唔到冇得怨人為失當。

幾年前去日本亦係成功抽中去睇早見。
Cost問題
營運貪平,唔肯出錢重新搞過server
舊 01-30-19, 01:12 PM   #1023
anyone
The One
↘嫁

企係營運方面咁諗
都係免費申請我(營運方)點會理你邊個拎到拎唔到je

依家日本event都係有果d c3早期要徹夜始發派隊衝去拎舞台節目飛架

此篇文章於 01-30-19 01:16 PM 被 anyone 編輯。
舊 01-30-19, 01:19 PM   #1024
HM

引用:
作者: anyone 查看文章
企係營運方面咁諗
都係免費申請我(營運方)點會理你邊個拎到拎唔到je

依家日本event都係有果d c3早期要徹夜始發派隊衝去拎舞台節目飛架
簡單d講就係做又三十六,唔做又三十六
呢一點的確好香港政府

另外要糾正你一樣野
原則上日本果邊係嚴禁徹夜
實際唔出手阻止就另一回事了

利申:有日本event經驗
舊 01-30-19, 01:24 PM   #1025
anyone
The One
↘嫁

唔理徹夜(?)定始發啦 只想講都係有排隊拎show入場卷呢種傳統做法je

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 07:58 AM

手機版 | APP版