Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-16, 11:22 PM   #426
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章
依套野基本上就係每章都打臉虐486
依家第三章虐到486似返個男人之後

第四章換方式再虐過

但期待486會物理上變強既人可以唔洗妄想啦(ry
但小說唔係好似某人同佢進行物理上變強的修練咩?

定我記錯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 11:25 PM   #427
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章

定我記錯
凡人短時間修練也只會變成凡人+1 不要有期望

舊 07-11-16, 11:26 PM   #428
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章

定我記錯
咁你覺得原作佢之後佢物理上被打臉既狀況有無改善?

如果有精神時光屋我都覺得486可以用100年砍草砍到變十里坡劍神(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 11:27 PM   #429
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Samng 查看文章
子安出了門搞外交
差D睇左做子安出門搞外遇

其實如果走去書庫到會唔會可以安全避過一劫呢?
同埋帕克暴走係因為女主瓜左?
係咁開頭係羅姆爺到女主比人做瓜果陣又唔見帕克出來...
如果係帕克醒左先知女主瓜左,咁女主都死左幾耐下

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 11:49 PM   #430
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Freddy 查看文章

吓, 原來果隻大狼咁既嘢係帕克!??SO SAD!!

我依家仲會勁repeat睇返第一集佢巨大化, 兼扮能登聲果幕.
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 12:02 AM   #431
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 尼路 查看文章
蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!
呢套野女主係蕾姆唔係EMT吧,個股價漲停板。
如果呢本係台仔既言情小說既話

EMT同主角表白個陣 主角就會含住淚發現佢最鐘意既其實係雷姆

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 12:21 AM   #432
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Freddy 查看文章

下集會有解,但因為王選果陣時被CUT了,所以唔知佢會點去解話
書庫小說都冇提到
可以劇透一下,屋中所有人同魔女有關

此篇文章於 07-12-16 12:24 AM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 12:26 AM   #433
aricwong
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
下集會有解
書庫小說都冇提到
不過可以劇透一下,屋中所有人同魔女有關
未必係下集有解,應該係第十七集先到果個位...
下集應該輪到果隻野出場...
aricwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 01:07 AM   #434
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
雷姆 到底仲要睇佢為昂拼死多幾多次
竟然係個甘既位做save point,之前果d改唔到啦,昂明明係宅,連點SL都唔識用,今次點收科?仲要比雷姆陪死幾多次
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 01:21 AM   #435
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Lamsze 查看文章
雷姆 到底仲要睇佢為昂拼死多幾多次
竟然係個甘既位做save point,之前果d改唔到啦,昂明明係宅,連點SL都唔識用,今次點收科?仲要比雷姆陪死幾多次
Autosave冇得控制

レム真是賢妻到難以置信
另一個角度睇下次情況更慘...

舊 07-12-16, 04:45 AM   #436
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
依套野基本上就係每章都打臉虐486
依家第三章虐到486似返個男人之後

第四章換方式再虐過

但期待486會物理上變強既人可以唔洗妄想啦(ry
對 save point 抱有期望真係錯晒, 即係擋下彈都唔駛諗啦?

引用:
所以依d都係486身上男人無謂自尊心既錯(無誤
其實都唔關事啦, 如果有 auto save 之前做左D咩其實無影響先過到, 好似刺客同步問題咁

此篇文章於 07-12-16 04:52 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 10:09 PM   #437
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 10:32 PM   #438
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
ミニアニメ「Re:プチから始める異世界生活」#03
引用:

此篇文章於 08-02-16 09:22 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 02:28 AM   #439
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

PSN  IDAnimeTheme
之前聽過太多感想... 所以睇完今集個衝擊冇想象中咁大

未睇過小說, 不過動畫版去到呢到個情感表達已經玩到咁扭曲... 真係有啲好奇動畫之後嘅小說劇情仲可以玩到咩地歩

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 08:37 AM   #440
事丫娃些
京アニに祈りを

ふくしま正保
舊 07-13-16, 10:55 AM   #441
細路翔
The One

睇多次依一章其實最廢係隻糞貓

口口聲聲話要保護個女,但明知道有問題自己又手握情報都唔同個女/其他人講

貓仔形態出力有限又有time limit

大貓形態又無差別攻擊一鑊熟

然後自己保護唔到個女就怪個咩情報都無係幾百公里外走返黎既路人甲

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 12:14 PM   #442
kev00269270
Game Master

劇透可能
睇左下幾話既title

我希望下兩話做得慢點

16話完在出發遇到白鯨

17話完在誤殺女主,然後男主大喊艾米利亞作結

但係18話就需要快返D因為中BOSS要整整一話....

kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 12:41 PM   #443
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

睇完15話,好有衝動想買返小說黎睇
想問吓依家台版小說出到第幾本架??
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 01:04 PM   #444
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: rinxlun 查看文章
睇完15話,好有衝動想買返小說黎睇
想問吓依家台版小說出到第幾本架??
8本,去到第三章中後
想知之後幾章,可以去成為小說家個網有得DL成PDF
但會不會與成書的小說相同,就不知道了

舊 07-13-16, 01:08 PM   #445
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
8本,去到第三章中後
台版去到五咋

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 01:31 PM   #446
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
8本,去到第三章中後
Thx!
已經DL晒
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 11:37 PM   #447
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-15-16, 09:43 PM   #448
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第16話「豚の欲望」予告
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-16, 11:02 PM   #449
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
下集去求哂所有人去救?聖劍呢?予告唔見既
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 08:24 AM   #450
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
急得滯唔記得有路霸白鯨,笨蛋昂...
其實個個都老好人,一邊話唔幫一邊塞錢入佢袋

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 03:12 PM

手機版 | APP版