Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-12-09, 07:41 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
"耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映

雪梨:

甘桔:

首集嘉賓:
五哥,假眼,何CC,師兄

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 01-12-09 07:54 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 07:50 PM   #2
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
......

好在你冇post到佢八個同JJ合照果張...
唔係的話,上面俾佢地八位個 要改做......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 01-12-09 08:31 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-09, 07:54 AM   #3
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
as of 2 Feb. TVB schedule will be slightly changed
this show will be 5 minutes earlier(10:30) because 新版晚間新聞 starts at 11:00
and this is not a HD show

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 01-15-09 08:19 AM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-09, 12:21 AM   #4
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
係某forum見到人話雪梨好似係188某game鋪太子女....唔怪得好熟口面
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:19 AM   #5
HIM

PSN  IDhim927
甘桔檸檬好似唔錯喎

HIM 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:22 AM   #6
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: HIM 查看文章
甘桔檸檬好似唔錯喎
檸檬都仲似樣d...
甘桔......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 01-17-09, 10:37 AM   #7
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
就咁望落去,好似只有檸檬似d樣~~~其他............

舊 01-17-09, 10:42 AM   #8
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: frankieccc 查看文章
係某forum見到人話雪梨好似係188某game鋪太子女....唔怪得好熟口面
間shop白定黑先~
一陣比人惡攪

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 10:43 AM   #9
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: issoccer 查看文章
就咁望落去,好似只有檸檬似d樣~~~其他............
睇埋佢播出街後係點樣先知啦, 好多時相係呃呃地人既

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 08:58 PM   #10
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: DC 97 查看文章
間shop白定黑先~
一陣比人惡攪
唔太清楚,我好少係呢間買野.....不過如果講188靚女sales佢一定有份
p.s. 間野係最高0個層...去開實知我講邊間...佢唔係成日係度幫手(如果真係佢的話...因為睇相真係似足九成)

此篇文章於 01-17-09 09:02 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 05:03 PM   #11
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

完整版本:
雪梨

檸檬

藍苺

甘桔

水蜜桃

菠蘿

香蕉

布冧

雪梨同檸檬算唔錯
藍苺,甘桔同水蜜桃要鏡頭遷就
剩餘三個...人黎拖走啦唔該!!

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-01-09, 05:11 PM   #12
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
奶分高下
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 05:39 PM   #13
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
藍苺個肚穿晒洞喎

舊 02-01-09, 05:44 PM   #14
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: lwl 查看文章
藍苺個肚穿晒洞喎
所以咪話要鏡頭遷就lor(齋影腰以上or淨影對腳...... )

其實以巴大張大合照黎睇
隻蕉好似都有穿
不過算啦...睇見個樣都已經閃人啦,是但......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 02-01-09 05:47 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 02-01-09, 05:52 PM   #15
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
係咪件衫設計有問題??我覺得佢地個個都好似好大隻...
同味分高下差得遠...

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 06:12 PM   #16
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 小Sakana魚 查看文章
係咪件衫設計有問題??我覺得佢地個個都好似好大隻...
同味分高下差得遠...
都唔係架...
味分高下前期套窄身裙唔夠高的話好難著得好睇...
反而後期果套就真係萬能型喇......

而家呢套...根本係大圍空姐專用......

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-01-09, 09:40 PM   #17
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
檸檬
藍苺
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 10:50 PM   #18
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
所以咪話要鏡頭遷就lor(齋影腰以上or淨影對腳...... )

其實以巴大張大合照黎睇
隻蕉好似都有穿
環球桔蕉莓...

舊 02-01-09, 11:59 PM   #19
二伍

註冊日期: Sep 2002
個檸檬好正咁
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 12:58 AM   #20
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
環球桔蕉莓...
關環球咩樹?

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-02-09, 01:04 AM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
關環球咩樹?
環...臍環...
球...不用解說吧...
引用:
環球桔蕉莓...

舊 02-02-09, 01:42 AM   #22
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
環...臍環...
球...不用解說吧...
我仲糟糕
初時仲以為講緊環住個球添a
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 02:26 AM   #23
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
邊間?
我想知喎 XD
最上層果間? 越開越大果間?
半黑店果間?
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 03:00 AM   #24
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: irismong 查看文章
邊間?
我想知喎 XD
最上層果間? 越開越大果間?
半黑店果間?

前陣子都仲見佢有出現
即係2樓一出''車立''個間
無記錯條女以前讀當代書院
家陣報稱讀副學士,19歲
33,23,34
08年sony game show 好似都有做
引用:
作者: 二伍 查看文章
個檸檬好正咁
之前做空姐
\
引用:
完整版本:

雪梨同檸檬算唔錯
藍苺,甘桔同水蜜桃要鏡頭遷就
剩餘三個...人黎拖走啦唔該!!
水蜜桃成25歲
中大心理學系yr3走去停學一年

game 店太子女同班姐姐拍埋好似差咁少少野咁
頭post張合照相仲姐住隻眼
睇唔晒個樣,要執執啦

此篇文章於 02-02-09 03:14 AM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 02:02 PM   #25
yefai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDyefai
引用:
你一講就即刻醒起
好似真係佢黎...
以前收工過去好多時都見佢著住校服起到幫手

此篇文章於 02-02-09 02:05 PM 被 yefai 編輯。
yefai 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版