Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
ComeLOLoh 07:04 PM 01-31-19
亦可以選「繼續」之後改為Assist輔助(即係變番EASY)
ComeLOLoh 07:11 PM 01-31-19
睇ResidentEvil.NET
4th Survivor 除左Hunk/Tofu/3個dead既,仲有邊個?

ComeLOLoh 07:39 PM 01-31-19
剛發現原來射喪屍d傷口可以一野搞惦唔洗理佢

darkvolver 08:22 PM 01-31-19
作者: martinyau1979:
LEON 限時打暴君時, 得番2十粒手槍子彈, 火燃料得番4 5十, 連刀仔都無, 係未注定GG?

你有多少閃光?

Sent from my iPhone using Gaforum
血之淚 08:40 PM 01-31-19
作者: martinyau1979:
LEON 限時打暴君時, 得番2十粒手槍子彈, 火燃料得番4 5十, 連刀仔都無, 係未注定GG?
基本上唔使點出手打佢,打佢只係可以快d有火箭炮炸佢
佢招秒殺技可以用石頭擋
zzzdx 09:16 PM 01-31-19
作者: 赤兵尉SETH:
《我来警局上班第一天重制版》
故事简介:
邪恶美帝制造生化武器企图毒害全球,正义的中国派出上班第一天威风凛凛的特务员艾达·王,誓必粉碎邪恶美帝野心。
應該直接叫王艾達吧?
zzzdx 09:19 PM 01-31-19
作者: ComeLOLoh:
睇ResidentEvil.NET
4th Survivor 除左Hunk/Tofu/3個dead既,仲有邊個?
唔係Hunk同五款豆腐咩?
HAKAIDER 09:35 PM 01-31-19
我摸了范冰冰的大脾
ComeLOLoh 10:51 PM 01-31-19

darkvolver 10:53 PM 01-31-19
想問一下autosave算不算1次save

如果不算可以狂load save
STRIFE 11:18 PM 01-31-19
2:20低空飛過S+,玩左我3日
STRIFE 11:19 PM 01-31-19
作者: darkvolver:
想問一下autosave算不算1次save

如果不算可以狂load save
Aotosave唔計
不過時間繼續count

白金洗唔洗chaire hardcore S+ ?
ComeLOLoh 11:27 PM 01-31-19
你地S+健議邊個位save好?
STRIFE 11:38 PM 01-31-19
你地S+健議邊個位save好?
睇呢個

https://youtu.be/_3VeQ9sRG_g
ComeLOLoh 12:00 AM 02-01-19
作者: STRIFE:
睇呢個

https://youtu.be/_3VeQ9sRG_g

點解佢個手提Safe好似可以一take過開到?定fast forward
個手提Safe好花時間
布甸 12:11 AM 02-01-19
剛剛同時比喪 B、Mr. X 同隻 Licker 圍,壯烈犧牲...
赤兵尉SETH 12:25 AM 02-01-19
作者: STRIFE:
Aotosave唔計
不過時間繼續count

白金洗唔洗chaire hardcore S+ ?
獎盃只要hardcore爆兩隻角色同Standard有S就得

點解佢個手提Safe好似可以一take過開到?定fast forward
個手提Safe好花時間
佢剪輯過, 2分內開到就得
ComeLOLoh 12:50 AM 02-01-19
等我買埋DLC d衫先決定衝唔衝無限武器。
已經玩左4次。Claire A/B, Leon A/B
(究竟係我玩game,定比隻game玩?)
FURIMUKI 02:01 AM 02-01-19

實在太傷神,唔想再打
ComeLOLoh 02:47 AM 02-01-19
Load 返個Leon Normal,過埋佢。
得返手槍彈,重要唔夠用,最尾用刀去片隻G。
Normal唔靠攻略已經好辛苦…

Reishin 09:22 AM 02-01-19
啱啱先爆咗Leon A
點解Super Tyrant咁鬼似呢條友x)

第2轉諗緊打Claire B拎無限刀仔先定打多轉Leon Hardcore靠bug拎S+好
Reishin 09:26 AM 02-01-19
美國警官沉船記
那夜凌晨,我坐上了開往雨傘的纜車
martinyau1979 09:32 AM 02-01-19
作者: 赤兵尉SETH:
超暴君可以避到出火箭炮event
問題係招即死攻擊...連刀仔都無真係注定GG
多謝以上各位既解答, 我呆到淨4分鐘先插電觸發劇情 , 之後打停佢後我就收手, 一直走, 一直避, 捱到過後就跌咗支火箭炮比我一野ko佢
martinyau1979 09:38 AM 02-01-19
作者: darkvolver:
你有多少閃光?

Sent from my iPhone using Gaforum

無閃光淨
Sar8 09:39 AM 02-01-19
作者: 布甸:
剛剛同時比喪 B、Mr. X 同隻 Licker 圍,壯烈犧牲...
Hallway of Death
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面